Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Koşucular buraya :)

Scudo
Selamlar, bisiklet forum, gerçekten harika bir topluluk... İsminde, her ne kadar sadece "bisiklet" olsa da, bu bisiklet, hayatın tüm renklerini ve tadlarını yansıtan rengarenk bir bisiklet!...

Heyecanıma verin arkadaşlar, siz koşan dostları da bulunca, mutluluk çarptı galiba biraz beni:hhhhhh:.

Yok yok, ben sizler gibi uzun yıllar ve mesafeler koşmuyorum. Bisiklet kadar yeni olmasa da, kayıtları kontrol ettim, 1 yıl olmuş henüz koşmaya başlayalı. Ama yıllardır koşuyor ve bisiklete biniyormuş gibi hissediyorum nedense kendimi. Biraz komik ama öyle işte... Sanırım bunlar, o serotonin'in marifetleri:hhhhhh:Yaş 44 olunca biraz fazla da geliyor olabilir tabii.. Devam edersem, boy 1.72cm, kilo da 71kg. Bu bilgiler isteniyor diye veriyorum bu arada:harika:

2 sene önce, 92 kilodan, düzenli ve istikrarlı bir şekilde devam ettirdiğim dengeli beslenme ile bu seviyeye geldim. Bu yola girdikten 6ay sonra da, tribünden sahaya inip, yürüyüş ile başladığım spor hayatıma, mevsimine göre, salon(gym), yüzme, tenis, koşu ve son olarak da bisikleti de katarak devam ediyorum. Bu süre zarfında 900km yürüyüş, 965km koşu ve 2050km de bisiklet sürüşü yapmışım. (Yine kayıtlara baktım tabii) Çoğunuza göre az olsa da kendime şaşırdığım rakamlar bunlar benim.

Her neyse, uzun bir giriş oldu galiba:). Şu an, haftada 2 bisiklet (55 ila 105km arası), 1 koşu (5 vaya 10km), 1 de evde ağırlıkla karışık egzersiz ile devam ediyorum. Amaç, hayatta geç tanıştığım sporu ihmal etmeden, formu korumak.

Koşu ve bisikletin birbirine çok katkısı olduğuna inanıyor, inanmaktan çok tecrübe ediyorum. Koşarken iyi ki bisiklet sürüyorum derken, bisiklet sürerken de aynı şeyleri düşünüyorum.

Burada da bu iki sporu beraber yürüten arkadaşlar, bana moral veriyor, nedense mutlu oluyorum.

Ciddi efor ve kondisyon gerektiren bir spor dalı koşu. Bu sebeple, uzun mesafe koşan arkadaşlar ve burada yeni gördüğüm dağ koşuları beni daha da çok şaşırttı. Ne diyeyim, harikasınız!!! Hepinizi tebrik ediyorum gerçekten.

İnsanın kendisine meydan okumasıdır, bana göre her bir koşu... Sağlıcakla kalın.

Selamlar, bisiklet forum, gerçekten harika bir topluluk... İsminde, her ne kadar sadece "bisiklet" olsa da, bu bisiklet, hayatın tüm renklerini ve tadlarını yansıtan rengarenk bir bisiklet!...

Heyecanıma verin arkadaşlar, siz koşan dostları da bulunca, mutluluk çarptı galiba biraz beni:hhhhhh:.

Yok yok, ben sizler gibi uzun yıllar ve mesafeler koşmuyorum. Bisiklet kadar yeni olmasa da, kayıtları kontrol ettim, 1 yıl olmuş henüz koşmaya başlayalı. Ama yıllardır koşuyor ve bisiklete biniyormuş gibi hissediyorum nedense kendimi. Biraz komik ama öyle işte... Sanırım bunlar, o serotonin'in marifetleri:hhhhhh:Yaş 44 olunca biraz fazla da geliyor olabilir tabii.. Devam edersem, boy 1.72cm, kilo da 71kg. Bu bilgiler isteniyor diye veriyorum bu arada:harika:

2 sene önce, 92 kilodan, düzenli ve istikrarlı bir şekilde devam ettirdiğim dengeli beslenme ile bu seviyeye geldim. Bu yola girdikten 6ay sonra da, tribünden sahaya inip, yürüyüş ile başladığım spor hayatıma, mevsimine göre, salon(gym), yüzme, tenis, koşu ve son olarak da bisikleti de katarak devam ediyorum. Bu süre zarfında 900km yürüyüş, 965km koşu ve 2050km de bisiklet sürüşü yapmışım. (Yine kayıtlara baktım tabii) Çoğunuza göre az olsa da kendime şaşırdığım rakamlar bunlar benim.

Her neyse, uzun bir giriş oldu galiba:). Şu an, haftada 2 bisiklet (55 ila 105km arası), 1 koşu (5 vaya 10km), 1 de evde ağırlıkla karışık egzersiz ile devam ediyorum. Amaç, hayatta geç tanıştığım sporu ihmal etmeden, formu korumak.

Koşu ve bisikletin birbirine çok katkısı olduğuna inanıyor, inanmaktan çok tecrübe ediyorum. Koşarken iyi ki bisiklet sürüyorum derken, bisiklet sürerken de aynı şeyleri düşünüyorum.

Burada da bu iki sporu beraber yürüten arkadaşlar, bana moral veriyor, nedense mutlu oluyorum.

Ciddi efor ve kondisyon gerektiren bir spor dalı koşu. Bu sebeple, uzun mesafe koşan arkadaşlar ve burada yeni gördüğüm dağ koşuları beni daha da çok şaşırttı. Ne diyeyim, harikasınız!!! Hepinizi tebrik ediyorum gerçekten.

İnsanın kendisine meydan okumasıdır, bana göre her bir koşu... Sağlıcakla kalın.
Aramıza hoş geldiniz . Yürük at yemini kendi arttırır demiş atalarımız . Yazınız çok içten ve samimi geldi. Umarım bir sakatlık ya da bir rahatsızlığımız olmaz da dizlerimiz bizi götürdüğü sürece koşar ve bisiklete bineriz .

@Ronin45 teşekkür ediyorum, hoş bulduk, saygılar. Baştan sona okudum sayfaları. Tüm arkadaşların ve sizin paylaşımlarınızın etkisindeyim. Okuduklarım mutlu etti beni.

Spor, gerçekten fiziksel bir aktivite değil sadece. Mental olarak da insana huzur veriyor ve çevrenizde, kıpır kıpır, hareket eden bir arkadaş grubu da sizi motive ediyor.

Bu paylaşımlar, insanı zinde tutuyor ve "devam et", "doğru yoldasın" diyor.

En son, geçen Pazar, Caddebostan Gazi koşusunu (10k), 53dk'da bitirdim. İyi gibi geldi başlarda bana bu süre, hatta en iyi sürem benim. Ama, kendi yaş grubunda orta sıraların da altındayım. Yani, koşmak için sebep çok...:harika:

@Ronin45 bravo vallaha, tebrikler. Gün daha yeni aydınlanıyor ve siz dağ koşusundasınız.

2 ay kadar önce hava, 5-5buçuk gibi aydınlanırken, 2 saat bisiklet sürüşünden sonra işe gidiyordum. Gün yavaş yavaş daha geç aydınlanmaya başladığında, karanlık D100 karayolu bile bana ürkütücü geliyordu. Sizin resmin yanında ne kadar da masummuş oysa. :). Tehlikelere karşı dikkatli olun lütfen. Heyecan yaptım ben biraz.

Selamlar, bu sefer, aktivite öncesi yazayım dedim. Akşama koşu var inşallah! :harika: Sonucu eklerim...

Başlığı tamamıyla okudum çok değerli bilgiler var herkesin eline sağlık. Bu gidişle bisiklete gelen zamlar yüzünden biz de koşucu olacağız herhalde 😜🤪

@viatorem selam, sizi zamlardan önce de bekleriz...:harika:

Bisikleti tarife gerek yok, koşmak ise ayrı bir keyif.
Ikisinin ortak yönü, gelişiminizi fark edip, mutlu olmanız.
Aslında koşuyorum hocam, seviyorum da 😂 Ama belirli bir rutinim yok ve pek de takip etmiyorum. Haftada bir kaç kez çıkar 1 saat falan koşar gelirim. Koşu için kıyafet ayakkabı falan bile var da giriş seviyesinde diyelim yani. Bu aralar böyle güzel bir ayakkabı, saat falan edinip biraz koşunun da üzerine düşme fikri var kafamda.

SmartSelect_20201111-105354_Strava.jpg

4 saat altını çok istedim ama yokuşlu parkur, eksik antreman ve yorgun vücut birleşince malesef 4 saat 6 dakikada bitirdim. Tabii bahaneye gerek yok. Daha çok çalışıp daha iyisini yapacağım.

Geri