Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lastik ölçüleri, jant uyumu ve lastik seçimi

Orhan Bey çok teşekkür ederim

Scudo
bisiklet topluyorum fakat lastik secimini yapamadım hen arazide hemde asfaltta kullanılacak bir lastik olsun teşekkürler

Hocam açıklama yapmadan lastik önerisi istemişsiniz. Nasıl bi bisiklet topluyorsunuz mtb mi, yol mu, şehir mi ? Bisikletinizin jant ebatı nedir 26" mi, 27,5" mi, 28" mi, 29" mi ? bilinmediğinden bakan çıkar yazmaz, daha doğrusu yazamaz..

Mişlen transworld kullanıyorum. Kış için ve karma yollar için ideal. Konforlu sürüş için tavsiye ederim. Süspansiyonlu bisiklet gibi oluyor ;)

26 mtb

zırhlı olacak
sporcu pazarı diye bir site var orada cok lastik var ama hagisi genelde asfaltta kullanıyorun fakat gerektiginde araziye cıkabilecegim

cst traveller tarzı lastik bakabilirsiniz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
shwable back jack lastik kullanıyorum fakat beni yolda yoruyor acaba hem arazide hem yolda kulanabilecegim bir lastik önerirmisiniz 26 jant mtb bisikletim

GRL Marka 7042 modeli lastik kullanıyorum ben. 5mm zırhlı 300km yaptım henüz patlamadı daha. Çiftini 50 liraya aldım, fiyatına göre kaliteli gerçekten. Hindistan malı. 26x1.5 ebatlarında.Deseni de şu şekilde. Hafif arazide problem yaratmıyor. Ucuz lastik arıyorsanız bakmanızı tavsiye ederim.

http://jetcomp.eu/jet_new/upload/o066b.jpg
http://jetcomp.eu/jet_new/upload/7042drugi.jpg

29erda kullaniyorum, simdiye kadar asiri camur zeminler haric üzmedi:
(link)

Vittoria Randonneur 26 x 1,5 hiç yolda bırakmadı şu ana kadar ;)

vittoria-randonneur-reflective-tyre.jpg

Merhaba,
Bir konuda kararsız kaldım, bilmediğimden dolayı.Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.Eşimin bisikletinde 56-559(26x2,10) CTS lastik var kalın ve dişli olup daha çok asfaltta kullandığından daha ince olan Michelin COUNTRY ROCK NOIR 26x1.75 Dış Lastik veya sizin tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı lastik almak istiyorum.Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhabalar, yeni uyeyim, konuyu iyice anlamama ragmen tum degerler birbirine karisti gibi hissediyorum. Sorum şu: (link). Bu linkteki 27 1- 1/4 luk janta kaclik dis lastik takmaliyim ? 30 veya 32lik dusunuyorum, bir de baska dikkat etmem gereken noktalar var mi ?

Bu videoda detaylı şekişde anlattım :) İzledikten sonra uygun lastik seçimini kolayca yapabilirsiniz:

Videoyu begendim, iyi aciklamissiniz tesekkurler

@Anonim Bir soru daha, 1.1/4 derken 1,25 mi demek istiyorlar ? Ne bicim bir matematik bilgileri varsa.

Dostlar şu muhabbetten sanırım bi ben birşey anlamadım. Bisikletim NG 750 26 HD fakat jantın üstünde yada lastiğin üstünde hiçbirşey yazmıyor. Ayrıca neyi nasıl ölçeceğimi bilmiyorum yeni lastik almak istiyorum anlamadığımdan alamıyorum yardım ederse biri çok memnun olacağım.

54-559 (26-2.10) yazıyormuş görmemişim :) Genellikle yollarda dolaşıyorum olabildiğince asfalta uygun bir mtb lastiği bulmak istiyorum ne bulabilirim ?

Geri