@Orhan Akarkut hocam benim jantin distan disa olcum yaptim 25 mm geliyor..2,5+2,5 mm jant et kalinligi desek 20 mm ic eni diyebiliriz..acaba en kucuk kac lastik takilabilir.
3 hafta önce Scott Aspect 950 2016 aldım.Arka ve ön göbeklerini değiştirmeyi düşündüm ve bisikletçimle görüştüm. O da bana iyi göbeklerin 500-700 tl arası olduğunu söyledi biraz çekindim. Ama elinde Merida Big Nine 7000 den söktüğü bir jant seti var. Hiç kullanılmamış daha tertemiz. Göbeklerden daha uygun fiyata veriyor 300-400 tl arası.. Meridadan sökülen jantta yüksek kalitede görünüyor göbeği olsun çemberi olsun ve o jantlara göz dikmiş durumdayım.. Sizin de fikrinizi alabilirim Teşekkürler iyi pedallamalar..
@ErsanAkpınar
Pek mümkün değil çünkü 27 jantların çapı 630 mm, 28 yada diğer adıyla 700 jantların çapı ise 622 mm. Satıcıya nesaj atarsanız size mm türünden söyleyecektir.
LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
19c janta 700x25 lastik taktım düz maşa olduğu için fenada durmadı
bakalım inşallah janttan fırlamaz yokuş aşağı giderken
şimdilik sağlam duruyo görünüşte
bugün ilk denemeyi yaptım gayet başarılı ince lastiğin akıcılığı acayip farkediyor özelliklede uzun uzun dik dik yokuşlarda iyikide almışım dedim şimdilik problem yok dragostan aydosa çıktım geçenki çıkışıma göre epey bir fark oldu hissedilir bir şekilde hemde
jant genişliği 19 mm takılacak en ince lastik 700x28
ama ben 7000x25 taktım epeyce bir yol gittim yokuş indim çıktım bozuk yollara girdim hız yaptım şimdilik bir problem yok
ama yokuş aşağı giderken patlarsa lastik janttan fırlayabilir tabi belli olmaz dikkatli olmak lazım