Scudo Sports

Lastik ölçüleri, jant uyumu ve lastik seçimi

iç lastik ve dış lastik fiyatları konusunda yardımcı olabiliriz. En azından fiyat hakkında fikriniz olabilir.
iyi forumlar herkeze

Scudo
@berkos1 Lastikleriniz tam dağ bisikleti lastiği, toprak ve arazi için. Asfalt kullanımına uygun değil. Asfalt için uygun olan lastikleri aradığınız genişlikte bulamayabilirsiniz. Şunu önerebilirim: (link)

• Beğen
Tepkiler: berkos1

Dosyalar

• Screenshot_2016-12-13-23-16-52.png
    Screenshot_2016-12-13-23-16-52.png
    39,9 KB · Okunma: 5
Üçüncü lastiğin kendi lastiğinizden pek farkı yok. İlk iksi olabilir.

@Orhan Akarkut Abim ben %70 bozuk asfaltta sürüyorum tümseklerde rampalardan flan atliyorum ara sıra. Bu önerdiginiz lastikler bir sıkıntı çıkarır mı ?

Başka lastik önerisi olan varmı maximum 40 tl olması şartıyla???

700*28c dış lastiğe 700*28c/47c lastik sıkıntı çıkarır mı?

@FucEak Çıkarabilir. Büyük olur.700x25-32 gibi bir iç lastik yakmalısınız.

Screenshot_2016-12-14-13-59-00.png Cst traveller cross 26x2.0 varmı eksileri artıları acil ??

• Beğen
Tepkiler: KUTAY67
ilk olan cst yi kullanıyorum yolda mtb ye göre cok akıcı arkadaşım bile sürerken fark etti, kaliteli değil ancak sehir merkezinde kullanım için ideal.

• Beğen
Tepkiler: berkos1
@berkos1
Virajda koselerdeki tırtıklı yüzeye doğru çok yatarsaniz yol tutuşu kaçıyor. Suyu bilmemde çamurda fena kayıyor!

@KUTAY67 aynı ürünü bende kullanıyorum, yağışlı havalarda yokuşlarda patiye kalmıyor, inişlerde normal lastik kadar ani frenlemede ancak kayıyor, menavra sırasında hiç kaymadı, ön lastik kaymasını şimdilik hiç yaşamadım, yağmurda su birikintilerinde hiç sorun çıkarmadı, en ilginç olanı hala patlamadı :)

Merhabalar şuan bisikletimde 2.2 kalınlığında lastik var ben bunu 2.5 veya 2.65 yapmak istiyorum uyumluluk sorunu çıkartır mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

daha önce tur bisikletine 700x25 yol lastiği takmıştım gayette güzel olmuştu ama çalındı resimleri bi Önceki sayfada var

en son 29 mtb aldım onada tur lastiği taktım oda gayet güzel oldu

onun jantını ölçtüm Önceki bisikketin jantı ile aynı yarın başka bi işim çıkmazsa onada yol lastiği alıp bi 50-60 km deneme sürüşü yapmayı düşünüyorum olmadı öbürgün

eğer olursa bu demektirki 19c janta 700x25ten 2.35e kadar tüm lastikler oluyor demektir yani en inceden en kalına
görüntü nasıl olur bilmem ama hız artışı yüksek ihtimal

@barış barış bisikletinizin janti 20 mm diye yaziyor ama..19 degil gibi..25 lik lastik sikinti cikartabilir belki..yaniliyormuyum.

Geri