Patlamayan lastik olmadığını biliyorum, benim Marathon Racer ya da herhangi bir lastiğin patlamayacağına dair söylemim, vaadim ya da garantim olmadı.
Burada "
Hocam şehir içinde arnavut kaldırımlar var racer o alanlar için de kullanılabilir mi, bir de şehiriçi asfalt zaten ben toprak yolda sürmüyorum ama asfaltlar fare yuvası gibi yamalı vs. buralarda racer modelini kullanabilir miyim?" şeklinde soruldu, ben de
burada "
Ben Racer'ı aynı şartlarda kullanıyorum. Legarda 1921 ile gelen Mitas lastikler her frende vızır vızır kayıp, her kaydığında yüzeyi aşındığından 80 km'de pert olunca 2019 Kasım'da Racer'a geçtim, hala kayması, patlağı, çatlağı olmadan kullanıyorum." dedim. Köy yollarından, arazi şartlarından, 3 cm dikenli çalıların olduğu ortamlardan bahsedilmedi, onlardan geçildiğinde bile patlamayacağı yazılmadı. Ben şehir şartlarında sürüş için Racer'ın daha uygun olduğunu, ağır ve kalın zırhlı modellerin farklı şartlar için uygunluğunu belirtip ona göre yönlendiriyorum. Soranlar toprak yoldan kullanacağından bahsetse bile Racer önermem; köyde, kara çalıların arasında kullanacağım dendiğinde hiç önermem.