Carraro sportive 321'in üzerindeki aynakol shimano tourney veya altus ise aynakolun üzerindeki dișler direk olarak kaynaklı gibi oldukları için sökülmüyor diye biliyorum.Carraro sportive 321 3x7 aynakolu 1x7 yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı
Carraro sportive 321'in üzerindeki aynakol shimano tourney veya altus ise aynakolun üzerindeki dișler direk olarak kaynaklı gibi oldukları için sökülmüyor diye biliyorum.Carraro sportive 321 3x7 aynakolu 1x7 yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı
Sökülebiliyorsa takabilirsiniz, tabi aynakolunuzun en büyük diși 46 ya da 48 ise 48 dișli kullanabiliyorsunuz galiba.Sökülebilir
Yani 48 tek dişli taksam
Adamlar miss gibi 21 vites sunmuş , vites aralıgini geniş tutmuş daha niye düşüreceksin ki ? 1x7 vites yapılır lakin ben olsam yapmazdım .Carraro sportive 321 3x7 aynakolu 1x7 yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı
Hortlatacağım fakat Corelli KR100 bisikletim var. Jant genişliğini bulamadım. Jant üzerinde de yazmıyor sanırım, göremedim. Sorum şu;
Şuan üzerinden Continental 700x25C lastikler var fakat köyde kullandığımdan patlak yamamaktan gına geldi artık. Hemen hemen her sürüşte patlıyor, 6 yama ile işe gidip gelmeye çalışıyorum. Bu lastiklerin yerine 700x35c lastik takabilir miyim? Youtubeda video yapan bazı arkadaşlara sorduğumda kadroya sürter gibi cevaplar verdiler ama çok emin olamadım açıkçası. Lastik modeli: Cst C1920 PLATINUM PROTECTOR 700X35C EPS/LDP (Zırhlı)
Şimdiden teşekkürler.
Hangi kalınlıkta lastik kullanabileceğiniz bu başlığın ilk mesajında yazıyor.Alexrims AT400 Çember alıcağım fakat hangi kalınlıkta lastik almam gerekiyor tam anlayamadım?
Ertro ölçüleri 622x14
Bir de uygun dış lastiğe göre araba siboplu iç lastik alıcağım, jant araba sibobu destekliyor bildiğim kadarı ile(Sibop Delik Çapı : 6,5 mm)
Ürün linki: (link)
Bu fiyat yakınlığında her türlü çember önerisine açığım.
Peki ne presta valf bir iç lastik öneriniz varmıdır?Araba tipi yani Schrader sibobun çapı 8mm'dir, 6,5mm sibop deliği olan jant ile kullanamazsınız.
Arkadaş şuanki lastiğim mitas ocelot değiştirmek istiyorum ne önerisiniz mitas ocelotdan daha iyi olarak bütçem tek lastik için 200 tl 2 tane alıcağım için 400 tlye gelicek
lastik boyutum 27.5x2.10
Hayır,yaşamazsınYol bisikletimin önüne 23 arkaya 25 taksam bir problem yaşar mıyım?
iyimidr pekiLink paylaşamıyorum ancak Şişman Bisiklet'in sitesinde 27.5 Maxxis ve Michelin lastikler var o fiyat bandında.