Scudo Sports

Maalesef dolar:4,13 euro:5,12 arkadaşlar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe Kudret bey beni yukarıdaki düşüncelerimden dolayı bloklamış galiba.. 5 yıla yakındır var olduğum forumda ilk kez blok yemiş oldum sayesinde :) sadece düşüncelerimi özgürce söyledim,kırdıysam özür dilerim. Kendisine iletebilen olursa çok sevinirim.
Ben yine de onun güzel şarkılarını dinlemeye devam edeceğim :)

Scudo
@hamlet2006

Demokratik bir toplumda siyasetin finansmanını kesin olarak halk yapmalıdır,ayrıca gelir dağılımı eşit dagilmalidir ,kayıt dışı ekonomi kayıtlı hale getirilmeli herkesi nüfus dairesinden vergi mükellefi yapılması gerekir,üretmeyenlerin tüketmeye hakkı yoktur,16 yılda ülke ithal mallar ile doldu,ben değiştim dedi,biri,ama milli gömleği çıkardı erbakan hocanın dediği gibi tayyo gömleği giydi,newyorkta borsanın çanını çalarken acaba kimin felaket çanlarını çalıyordu bizim ,

@Cömert

Akla zarar,kamu kurumları dışarıya borçlandırılıyor,
Köprüleri satın herşeyi satın ülkeyi satın toprakları satın bunun altında kimse kalamaz ezilir un ufak olur,

@Kudret Kurtcebe
Zaten halk yapıyor Kudret Ağabey.
Seçimlerde kullanılan ulaşım araçları,devlet hazinesinden dağıtılan makarnalar ,kömürler,zırp pırt devletin parasıyla yapılan mitingler,halkın vergileriyle beslenen Trt nin propaganda aracı olması ,seçimler yaklaştığında dağıtılan subvansiyonlar say say bitmez.İşte bunların hepsinin finansmanını zaten halk yapıyor.

@hamlet2006

Benim kastettiğim osman hocanın dediği

Osman hoca burda siyasetin finansmanını halk yapmaz demekte ama kendisi siyasetin finansmanını halkın yapmasından yanadır

@Abdullah ozturk
Mesajlarınızı okudum ama öyle tepki çekecek bir şey göremedim..İlginç:rolleyes:

@Kudret Kurtcebe Kudret Ağabey ,Siyasetin finanasmanında önemli olan kayıtlı,şeffaf ve hesap verilebilir olmasıdır.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@hamlet2006

Işte hem bizim cebimizden giden vergi paraları allah bilir su faturalarına buna dahildir,kayıt dışı ekonomiden nemelananlar kimler acaba can alıcı soru,acaba siyasi partilerin gerçek para babaları kimler,,,

@hamlet2006

Islami bilmeyenler için yazıyorum,bu ülkenin en büyük cahilligi okumamasi,
Islamiyette kayıtlı ekonomi vardır bunu bu ülkede kaç müslüman biliyor acaba ,işimize gelince müslümanlık olmaz,ekonomi kayıtlı olacak bu kesin

@hamlet2006

Osman hoca ve adnan kahvecinin bir projesi vardı,bu finans olayı için her ilden 1000 kişi olacak idi,ve bu kişiler ayda 100 lira verecekti bu şekilde siyasetin finansmanına halktan kaynak sağlanacaktı bu kişiler üye olacak idi parasının izini sürecekti,ve halk içinden birileri osman hocaya bir valiz dolusu para ile gelip bu işten fazla sermaye istedi görüyorsun çürük elmaları
Halk içindende karaktersizler illaki çıkar

@Kudret Kurtcebe Osman hocayı bilmem. Ben kitabımızı okudum. Gayet açık anlaşılır bir kitap, başkasından dinlemektense Türkçesini okumanızı tavsiye ederim :) İSLAM dini sosyal hayatı düzenlemek için var, ekonomiyi değil.

@tırıvırı.

Vay anam yandık hocam

@hamlet2006

Aynen

Islam dini kayıtlı bir dindir 18.22 'de
Kuran ne diyor oku,
Okumadan konuşmayacaksin

@Kudret Kurtcebe İyide abi İSLAM dininin kayıtlı olmasının ekonomiyle ne alaksı var? ayrıca ekonomi profu ne alaka yahu din ile. Çıkartsalardı bir ilahiyat profosoru da adam gibi bahsetseydi dinimizden.

@Şayzeettin Neumann

Videoyu izlememissin,orda ne diyor osman hoca ,kuran ,oku der okumak için kayıt lazım demekte o zaman diyor islam dini kayıtlı bir dindir diyor

@Şayzeettin Neumann

Yukarda dostum ne demiş ekonomi sosyal hayat din bunlar iç içe ayıramazsin,hz muhammet mekkeden medineye develer ile mal taşıdı ticaret yaptı ,çok dürüst bir kişilik olduğu için ayşe onu sevmişti,demekki peygamberimiz işinde doğru imiş ,ha burdan ne çıkar ticaret yapacak isen dürüst olacaksın ,yalan söylemeyeceksin, başkasını aldatmayacaksın hele sömürüyü hiç düşünmeyeceksin,kesin olarak ıslamın ticaret anlayışının sömürüye karşı olduğunu sana savunurum,peygamberimizin ticarette dürüstlüğünü tüm müslümanlara armağan ederim

@hamlet2006

Tabi hamlet dostum,ıç içe ,etkileşim içinde,

Dinler sosyal hayatı düzenlemekle kalmaz toplumun ticari hayatinida mercek altına alır ,peygamberimiz bi zati kendisi ticaret ile uğraşmış ,çok dürüst bir kişilikti,günümüz ticari hayatımızı düşünür isek kaç kişi adam gibi ticaret yapıyor,yalan söylemiyor,karşısındakini sömürmüyor acaba ?

@tırıvırı. Hocam yanlış anlamışsınız 0,1 tl demiştik diye demeç verebilir. Hedef 2023

Dolar aldi başını gidiyor yigen böyük oyun var böyük.

W7OQD2.jpg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri