Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maalesef dolar:4,13 euro:5,12 arkadaşlar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Amerika dış güçlerden iç tarafı karıştırıyor olabilir. Şeker fabrikasını satmak her üretimde zarar etmek fındık çay şeker bunlarda sayılı ihracat eden ülkeydik devlet el attıgı gibi işi bozdular olmuyor böyle şu şecimlerde kime verecegini çok iyi biliyordur türk halkı

@mariokaldato kaç evro veya dolar :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Murat Semiz

Valla oy vermedik murat sadece bülent ecevite verdim ,mesut yılmaz ve devlet bahçeli koalisyonu idi ,sonra bir baktikki bülent ecevit elini sıktı fettulahin,anladımsa arap olayım,birde erbakan hoca osman altuğ hoca ile kara paranın ayağına basmıştı,ve bankaların ,yeşil sermayenin ama olaylara vakıf değildik o yıllarda şimdi şimdi anlaşıldı herşey,siyasetin finansmanını halk yapacak,ne iktidarın ağzından böyle bir laf çıktı ne de muhalefetten,osman altuğ 'u takip etmek lazım,ekonominin hocası odur,

@Kudret Kurtcebe

Osman hoca'dan 1 dönem ders almışlığım var. Ah ah 90'lar....

Daha 5 nisan krizi olmamıştı, adam derste ayvayı yememize çok az kaldı demişti...

@Berat01

Ülkede hiç bir partimin programında aşağıdaki maddeler yoktur

1 siyasetin finansmanını halk yapacaktır
2- herkes vergi mükellefi olacaktır, tüm işlemler nüfus idaresinden yapılacaktır
3- borsa milileştirilecektir
4 - montaj sanayiden vazgecilecektir
5- üretime yönelik poltikalar faliyete getirilecektir
6- bankalar millileştirilecektir
7- ithal besinler yasaklanacaktır
8 - ithal otomotiv yedek parçaları yasaklanacaktır
9 - dolar ve yuro yasaklanacaktır
10- marketler kapatılacak yerine devlet önderliğinde doğal ürün satan marketler kurulacaktir
11 - otomotiv sektörü milli olacak yerli olacaktır
12- yeni türk lirası olacak madeni 1 lira tüm kağıt paralar tedavülden kalkacaktır
13 - içerde eğitim üretim politikalarına uygun olacaktır
14 - sanayi milli olacak ,ağır sanayi milli olacak motor üretecek fabrikalarınız olacak
15 - yüksek teknolojide bir numara olacaksınız,bunun için alt yapı olusturacaksiniz,
16 -mecliste iki partiden fazla parti olmayacaktır
17 - dünya pazarlarına tam hakimiyet sağlayacaksınız,dünya pazarların ihtiyaç duyduğu tüm teknolojik aletleri üreteceksiniz,dolar üzerinden satmayacak türk lirası isteyeceksiniz,
18 - doların ve yuronun hakimiyetini tüm dünyada kırmayı hedef ve ilke edineceksiniz,
19 - ilaç sektöründe kendi ilaclarimizi ve enerji sektöründe alternatif enerjilerimizi kullanacağız

Bir deli aranıyor,,,akıllı deli......bir diktatör

@Murat Semiz

Osman hoca 1 tane, başbakan bence o olmalı ve de cumhur olmalı

@Kudret Kurtcebe nerde hiç bir maddesi uygulanmıyor esnaf dolar ile çalışıyor

Akp kurulurken osman hoca ile recep beyin mulakati var,

Osman hoca
Düzeni degiştirecekmisiniz ?
Recep bey
Hocam bunları sonra konuşalım,
Osman hoca
Allah kolaylık versin
Düzen dediği ekonomik düzen erbakanın başına gelenleri gördü recep bey,sermayenin ayağına basmadı, 15 yıldır,kara paranın peşine düşmedi,
Durumlar budur murat dostum,osman hoca ne dese doğrudur,ıslam kayıtlı ekonomi der ,ıslam dışı yaşıyoruz müslümanlık taslıyoruz şekilde kalmış ıslam anlayışı,ıslami öcü gıbı gösteren siyonistlere karşıda uyanık durmakta fayda var

@Berat01

Kral çıplak ülke sahipsizdir illaki bir parti kurulur ve takip ederiz

öğlen yemeğini geciktirmeyelim zira kan şekerimiz bayağı düşük!

@Kudret Kurtcebe
Çin aşağı yukarı böyle bir yer, ailenizden ya da yakınlarınızdan biri gidip döndüğünde yukarıdaki maddelere benzer düzenlemelerin yerleşikleşmesinin 1 buçuk milyarlık bir açık hava hapishanesine neden olduğunu anlatabilirler. İnsanın ve diğer canlıların, düşman olunan batıdakinden çok daha değersiz görüldüğü bir sosyal yaşam, millicilik adı verilen saf maddiyatçılık, güç tapıncı, partinin efendileri ve ulusal şirketlerin sahipleri. Ama önce yaklaşık 1 milyar köleye ihtiyaç var.

Tüm bunları sorun etmediğinizde ekonomi devi de olabiliyorsunuz. Dolar ve euro’nun hakimiyetini kırmak gibi bir derdinizse hiç olmuyor. Euro bölgesindekinden daha çok euro ve ABD hazinesindekinden daha çok dolar biriktirebiliyorsunuz çünkü.

İronik yaklaşımı bir yana bırakarak, ciddi bir şey daha söylemek isterim. Asıl olan doların ya da euronun hakimiyeti ve bu para birimlerinin yerli olmaması değil. Para basit anlamıyla sadece ve sadece puldur. Değiş tokuşun yerine kullanılır, takas ekonomisine küresel olarak toptan geri dönmenin olanaksızlığı nedeniyle. Değişim değerinin yanında bir para biriminin menşeinin ne olduğunun neredeyse hiçbir önemi yok.

Biriktirmek ve büyümek, ekonomi savaşı böyle veriliyor. Şu var ki, bu savaş milletler arasındaymış gibi anlatılır ama aslında dünyaya ve insanlığa karşı verilir

Formül çok basit. Kimseyi değiştiremezsin boşuna uğraşma. İnsan sadece kendini değiştirebilir, zaten buda herşeyi değiştirir. 18. yüzyılda işler koldan kafaya geçti. Bin yılda atalarımızın allah vergisi kol gücüyle aldığı toprakların çoğunu 4 yılda verdik çünkü batı koldan kafaya geçti biz hala kolda kaldık. Biz herşeyi ağızla yapıyoruz elin oğlu akılla yapıyor. Akıl nedir nasıl çalışır düşünme nedir nasıl yapılır çağdaş düşünme nedir bunları bilmez öğrenmezsek, medeni dünya bu çağda bu kadar geri kalmış bir toplumun yaşamasına müsade etmez. Şuan parselleyip parselleyip topraklarımızı satıp yiyoruz. Topraklarımız bitince ne yiyeceğiz. Birbirimizi yiyeceğiz taki tarih sahnesinden tamamen yok olana kadar.

(link)

MEB ve Ensar ‘sabır’ öğretecek

Milli Eğitim Bakanlığı, Ensar Vakfı’na yeni bir projeyle okul kapılarını açıyor. Ensar, okullarda ‘sabır’ konulu yarışma düzenleyecek.

Milli eğitim bakanlığı durumu görmüş , Dolar ve Euro yükseldikçe ihtiyacımız olanı verecekler inşallah

yarım trilyon dolara yakın parasını inşaata gömmüş, 1 tane Allah rızası için 1 tane üretim tesisi kurmamış bir ülke.
duble yol kırıp taş yerse, uydu kentleri de yakıp ısınırsa dolar 20 olsa bile etkilenmez..

@BerkEvren Aman yanlış anlaşılmasın. Ben dış güçler yüzünden böyleyiz falan gibi düşünmüyorum. Tam olarak videodaki gibi düşünüyorum.

@Cemil Dada

Yanlız çini malesef 400 'un üzerinde batı şirketi istila etmiş durumda,yani küresel sermaye ,çini örnek almadan kendi demokratik yapımızı oluşturmak önemli,halkın yararına ekonomik kalkınma ,yabancı şirketlerin türkiye üzerindeki sömürü anlayışına sıcak bakmamak,türkiyede şimdiye kadar parası olanların demokrasisi olmuştur ,bu ülkede demokrasi yoktur parakrasi vardır,yani parası olanların demokrasisi,halk kayıt dışı ekonomiden geçinenlerin kurduğu siyasi partilere oy vermiştir ve bu partilerde asla kayıt dışı ekonomiyi kayıtlı hale getirmemişlerdir,esas mesele bu ülkede kayıt dışı ekonomiden kimler nemalaniyor, bunları bilmek lazım başta halk,gerçek halkın demokrasisinin kurulacağı günlere doğru inşallah diyelim,gelecek nesillere borç bırakmayan iktidar anlayışlarına yelken açilmalidir

@mahden

Katılıyorum

@Togursamsun

yok olmamak için çare üretmeliyiz

@BerkEvren
Hem iç güçler hemde dış güçler tarafından türk halkı malesef kıskaç altındadır,kral çıplak halk sahipsizdir, illaki bu halk kendi liderini ve de partisini var edecektir,gerçek halk iktidarina doğru,,,,,,

bisiklet üzerinden değerlendirirsek konuyu; pro değilsek şayet yok öyle dura-ace miş yok öyle sram red miş yok öyle ultegra mış yok öyle karbon fiber kadroymuş yok efendim 68 gr karbon seleymiş yok öyle zıpp jant setiymiş yok efendim garmin'nin bilmem ne modeliymiş bunlar yok arkadaşlar .. efendi gibi sadece bisiklet binin derim ben sağı solu çok kurcalamayın.. hee bi de 1250 tl KASK var onu unutmuştum

• Beğen
Tepkiler: Burak Afrasyap
Konuşacak fazla birşey yok. Takke düştü kel göründü. Ama hayal aleminde yaşayıp acınacak halimizle öğünüyoruz.

Ürettiğinden fazlasını harcarsan batarsın bu kadar basit.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri