Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Made in Italy kullanıcıları kulübü

Shimano'dan sonra çok farklı geldi ama bu serilik sanırım shimano da yok? Biraz eski bir seri olsada bu kalite, akıcılık ve sessizlik tartışılmaz diye düşünüyorum. İtalyanlar bu estetik ve kalite olayını biliyor, kabul ediyorum biraz daha shimanoya göre pahalı ve parçası zor bulunabiliyor.
IMG_20200928_192437_180.jpgIMG_20210115_105704.jpgIMG_20210115_105723.jpg

Scudo
Bodoslama daldim merlindeki ayroya
Taktım üstüne 3T Aeronova Integra
Cantım fulcrum setim ultegra
Grup set hariç hepsi italya
Neyini beğenmedin Bro hayrola

Time Trial dediler çok beğendiğim kadroya
Hiç bakmadın mı sele borusundaki açıya
Dedim ben baktım üzerinde yazan Pinarelloya
Yıktım tabuları baktım yaptığım tabloya

Spacerleri çıkarıp ayar çektim maşaya
Ramak kaldı Bike fit uzmanı olmaya
Günlük kullandım düştüm yollara
Beni merak etmeyin erdim rahata
253936 dosyayı görüntüle
Bisikletin ilk hali
Bu da son hali
253937 dosyayı görüntüle
Jant ve sele değişti grupset zaten shimano
Kadro
Gidon
Gidon Boğazı İtalyan

Forumun horlanmış İtalyanı Montello 🙄
🤣🤣
Bodolasma dalmasan küserdim, burada kimse senin pinarina cirkin deyip horlamayaz. Cok güzel bisiklet masallah, ben sahsen begenmedim. :koptum: :koptum: :koptum: :koptum:

Ama Campagnolo fincanları birincilik kupası gibi kaldıracağız derken Osmanlı kahvecisi fincanlarıyla bizi geçiştirdiniz sayın @Murat Cömez .😕
Bizi layık mı görmediniz Campagnolo'ya?😅
Simdi bizim dedelerimizden, özümüzden gelen Osmali kahvesi ve fincani varken ben Campagnoloyu onlardan üstün görmedigim icin sizlere Osmanli kahvesi fincanini layik gördüm. ;):)

Bu da benim İtalyan. Sayılır mı bilmiyorum :)

253965 dosyayı görüntüle
Hocam güzel motor ama forum bisiklet forumu olduğundan italyan güzeli bisikletlerimizi paylaşıyoruz vs. Şimdi her italyan olan şeyi burada paylasirsak kimi ferrari,kimi pizza,kimi baretta tabanca paylaşacak ve konu amacından sapacak :(

Hocam güzel motor ama forum bisiklet forumu olduğundan italyan güzeli bisikletlerimizi paylaşıyoruz vs. Şimdi her italyan olan şeyi burada paylasirsak kimi ferrari,kimi pizza,kimi baretta tabanca paylaşacak ve konu amacından sapacak :(

Hocam, her ikisi de ikiteker familyasından diye paylaştım :)
İşin şakası haklısın. Bakınca motosikleti ben de yakıştıramadım bu foruma. Buradan moderatörlere çağrı yapmış olayım. İlgili mesajımı silsinler 🙏

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
Buda diğer İtalyan
Birde şöyle bi kadroya sahip oldum
2291f081-e40e-4311-b995-b53551b56e71.jpg
bu fotoğraf sayesindede santini olduğunu öğrendim
9f545a0d-5b6b-4ef0-a4cd-463a0b400973.jpg

kadro hakkında bilgi bulamadım ama bilgi ve yardımlarınızada açığım

Fazla Bi şey istemiyorum bu bisiklet bende olsun 30 km hızın altında sürersem benden geri alsınlar diyeceklerim bu kadar saygılar 🙏🏼

Dosyalar

• 4E906F3C-10D1-475E-B943-B6BF47968893.jpeg
    4E906F3C-10D1-475E-B943-B6BF47968893.jpeg
    165 KB · Okunma: 79
Baretta mı ? Hemen F 92 hazır....🤣😂

Shimano'dan sonra çok farklı geldi ama bu serilik sanırım shimano da yok? Biraz eski bir seri olsada bu kalite, akıcılık ve sessizlik tartışılmaz diye düşünüyorum. İtalyanlar bu estetik ve kalite olayını biliyor, kabul ediyorum biraz daha shimanoya göre pahalı ve parçası zor bulunabiliyor.
253950 dosyayı görüntüle253953 dosyayı görüntüle253951 dosyayı görüntüle
Campagnolo Candir Yavuz, alisinca bagimlilik yapiyor. :)

Buda diğer İtalyan
Birde şöyle bi kadroya sahip oldum
254110 dosyayı görüntüle
bu fotoğraf sayesindede santini olduğunu öğrendim
254111 dosyayı görüntüle

kadro hakkında bilgi bulamadım ama bilgi ve yardımlarınızada açığım
Mert sen bu klasik konusunda baya bi ilerleyeceksin gibi görünüyor. Allah utandirmasin yolun acik olsun.

Masallah, böyle iki güzellige sahip oldugunuz icin sizi tebrik ediyorum.

Campagnolo Candir Yavuz, alisinca bagimlilik yapiyor. :)

Mert sen bu klasik konusunda baya bi ilerleyeceksin gibi görünüyor. Allah utandirmasin yolun acik olsun.

Masallah, böyle iki güzellige sahip oldugunuz icin sizi tebrik ediyorum.
Bir parça lazım olur da bulamazsam artık senden rica ederiz abi :harika: :)

253936 dosyayı görüntüle
Bisikletin ilk hali
Bu da son hali
253937 dosyayı görüntüle
Kadro
Gidon
Gidon Boğazı İtalyan

🤣🤣
abi bisiklet çok güzel ama gidon boğazı bence uymamış kadronun köşeli yapısına uygun bi gidon boğazı lazım bence

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
abi bisiklet çok güzel ama gidon boğazı bence uymamış kadronun köşeli yapısına uygun bi gidon boğazı lazım bence
Screenshot_20210118_204324.jpg
Gidon boğazı gidona en uygun Gidon boğazı Ayrıca yapısı da köşeli. Nasıl bir Gidon boğazı olsa daha iyi olurdu sence. Ama şunu söyleyim o Gidon boğazı ordan çıkarsa Gidon da çıkar ve şöyle bir şey gelir oraya
Screenshot_20210118_205455.jpg

254296 dosyayı görüntüle
Gidon boğazı gidona en uygun Gidon boğazı Ayrıca yapısı da köşeli. Nasıl bir Gidon boğazı olsa daha iyi olurdu sence. Ama şunu söyleyim o Gidon boğazı ordan çıkarsa Gidon da çıkar ve şöyle bir şey gelir oraya
254297 dosyayı görüntüle
abi bence bu tarz kadroya gidonun sıfır yerleşmesi(halkayla yükseltilmemesi yükseltilse bile köşeli halkalar kullanılması gerekiyo bence seninki direk yuvarlak halka olmuş sevmedim) ve uzaktan bakıldığında daha köşeli durması lazım. en alttaki foto trek madone. Benim için bisikletin en önemli uyum parçası gidon boğazı lol

detail_2021_aeroad-disc-cf-sl-7-wmn_di2_2769_bu-wh_P5.png2769_COM-3_aeroad-disc-cf-sl-7-wmn_bu_wh_Cockpit_090.jpgfull_2021_aeroad-disc-cf-sl-7-wmn_di2_2769_bu-wh_P5.pngtrek-madone-slr-7-sram-etap-road-bike-black-silver-dark-stem.jpg

253936 dosyayı görüntüle
Bisikletin ilk hali
Bu da son hali
253937 dosyayı görüntüle
Kadro
Gidon
Gidon Boğazı İtalyan

🤣🤣
Merhaba Kadro boyu nedir ve sizin boy kilo nedir acaba kullanım için merak ediyorum bende bu kadro ile ilgileniyorumda. Tesekkürler.

abi bence bu tarz kadroya gidonun sıfır yerleşmesi(halkayla yükseltilmemesi yükseltilse bile köşeli halkalar kullanılması gerekiyo bence seninki direk yuvarlak halka olmuş sevmedim) ve uzaktan bakıldığında daha köşeli durması lazım. en alttaki foto trek madone. Benim için bisikletin en önemli uyum parçası gidon boğazı lol

254690 dosyayı görüntüle254691 dosyayı görüntüle254689 dosyayı görüntüle254692 dosyayı görüntüle
Kardeşim elimdeki bu. Spaceri çıkarıp da denedim ama çok beğenmedim
Screenshot_20210123_220358.jpg
Son haliyle sürüşte de bir sıkıntım yok havalar biraz müsaade etsin uzun turda deneyeceğim.

Bu bisiklete köşeli spacer olmuyor galiba bir yolu varsa söyleyin çünkü üzerindeki furş takımının maşa ile bağlantılı noktası yuvarlak o çıkarılıp direk montaj olur mu onu da bilmiyorum.

Ancak şuan sıkıntı yok ben beğeniyorum.

Merhaba Kadro boyu nedir ve sizin boy kilo nedir acaba kullanım için merak ediyorum bende bu kadro ile ilgileniyorumda. Tesekkürler.

Kardeşim kadro boyu 51 benim boy 172 cm iç bacak boyum 75 cm. Sele ortasından krank mili merkezine 69 cm. Bike fit kurallarına göre 66 cm olması gerekse de ben böyle rahatım. Uzanma mesafem de hoodlara biraz uzak kalıyorum ama aero nova gidonda sürüşün büyük bölümünde kullandığım alan büyük avantaj sağlıyor sıkıntı yaşamıyorum. Ben droplarda çok kalan bir binici de değilim zaten.
O yüzden hem bacak hem de uzanma mesafesinde kendi bikefitimi buldum (bununla ilgili yorum yapılmasını da istemiyorum kullanan benim çünkü.
Yorum diğer konularda çok yapıldı konuşuldu.)
Bu açıklama size değildi sayın @erolb yanlış anlamayın.

Kadroyla ilgileniyorsanız bisikletin konusunu kapattığımız için size şu kullanıcı yorumunda bulunabilirim.
Kadro Zamana Karşı için eğitim geometrisinde sele borusu 74.5 derece çoğu aero bisikletle hemen hemen aynı Reacto 74 derece mesela.
Bu bisikletin uzanma mesafesi biraz uzun boyunuz benim gibi kısa ise sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kolunuzun ve üst gövdenizin uzun olması durumu tölare edebilir.

Karbon bir kadro için biraz ağır. Onu da hesaba katmalısınız. Sele borusu ve maşa ile kadro set 2600 gr gelmişti.

Yalnız bisiklet alu kadroya göre çok çabuk hızlanıyor ve yokuşta daha seri gidiyor. Keşke başka karbon kadro deneyimim olsaydı daha iyi açıklardım ama Scultura 300 ile karşılaştırdığımda bariz üstün.

Eğer Triathlona yeni başlayan biriyseniz çok iyi bir tercih olacaktır. Bir sezon sizi olaya hazırlar. Daha sonra daha agresif kadrolara geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgi için ..

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri