yavuzkosar
Kendi halinde bir yaşayan.
- Tepki
- 3.274
- İsim
- Yavuz
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bodolasma dalmasan küserdim, burada kimse senin pinarina cirkin deyip horlamayaz. Cok güzel bisiklet masallah, ben sahsen begenmedim.Bodoslama daldim merlindeki ayroya
Taktım üstüne 3T Aeronova Integra
Cantım fulcrum setim ultegra
Grup set hariç hepsi italya
Neyini beğenmedin Bro hayrola
Time Trial dediler çok beğendiğim kadroya
Hiç bakmadın mı sele borusundaki açıya
Dedim ben baktım üzerinde yazan Pinarelloya
Yıktım tabuları baktım yaptığım tabloya
Spacerleri çıkarıp ayar çektim maşaya
Ramak kaldı Bike fit uzmanı olmaya
Günlük kullandım düştüm yollara
Beni merak etmeyin erdim rahata
253936 dosyayı görüntüle
Bisikletin ilk hali
Bu da son hali
253937 dosyayı görüntüle
Jant ve sele değişti grupset zaten shimano
Kadro
Gidon
Gidon Boğazı İtalyan
Forumun horlanmış İtalyanı Montello 🙄
🤣🤣
Simdi bizim dedelerimizden, özümüzden gelen Osmali kahvesi ve fincani varken ben Campagnoloyu onlardan üstün görmedigim icin sizlere Osmanli kahvesi fincanini layik gördüm.Ama Campagnolo fincanları birincilik kupası gibi kaldıracağız derken Osmanlı kahvecisi fincanlarıyla bizi geçiştirdiniz sayın @Murat Cömez .😕
Bizi layık mı görmediniz Campagnolo'ya?😅
Hocam güzel motor ama forum bisiklet forumu olduğundan italyan güzeli bisikletlerimizi paylaşıyoruz vs. Şimdi her italyan olan şeyi burada paylasirsak kimi ferrari,kimi pizza,kimi baretta tabanca paylaşacak ve konu amacından sapacak
Hocam güzel motor ama forum bisiklet forumu olduğundan italyan güzeli bisikletlerimizi paylaşıyoruz vs. Şimdi her italyan olan şeyi burada paylasirsak kimi ferrari,kimi pizza,kimi baretta tabanca paylaşacak ve konu amacından sapacak
Baretta mı ? Hemen F 92 hazır....🤣😂Hocam güzel motor ama forum bisiklet forumu olduğundan italyan güzeli bisikletlerimizi paylaşıyoruz vs. Şimdi her italyan olan şeyi burada paylasirsak kimi ferrari,kimi pizza,kimi baretta tabanca paylaşacak ve konu amacından sapacak
Campagnolo Candir Yavuz, alisinca bagimlilik yapiyor.Shimano'dan sonra çok farklı geldi ama bu serilik sanırım shimano da yok? Biraz eski bir seri olsada bu kalite, akıcılık ve sessizlik tartışılmaz diye düşünüyorum. İtalyanlar bu estetik ve kalite olayını biliyor, kabul ediyorum biraz daha shimanoya göre pahalı ve parçası zor bulunabiliyor.
253950 dosyayı görüntüle253953 dosyayı görüntüle253951 dosyayı görüntüle
Mert sen bu klasik konusunda baya bi ilerleyeceksin gibi görünüyor. Allah utandirmasin yolun acik olsun.Buda diğer İtalyan
Birde şöyle bi kadroya sahip oldum
254110 dosyayı görüntüle
bu fotoğraf sayesindede santini olduğunu öğrendim
254111 dosyayı görüntüle
kadro hakkında bilgi bulamadım ama bilgi ve yardımlarınızada açığım
Masallah, böyle iki güzellige sahip oldugunuz icin sizi tebrik ediyorum.
Bir parça lazım olur da bulamazsam artık senden rica ederiz abiCampagnolo Candir Yavuz, alisinca bagimlilik yapiyor.
Mert sen bu klasik konusunda baya bi ilerleyeceksin gibi görünüyor. Allah utandirmasin yolun acik olsun.
Masallah, böyle iki güzellige sahip oldugunuz icin sizi tebrik ediyorum.
abi bisiklet çok güzel ama gidon boğazı bence uymamış kadronun köşeli yapısına uygun bi gidon boğazı lazım benceBodoslama daldim merlindeki ayroya
253936 dosyayı görüntüle
Bisikletin ilk hali
Bu da son hali
253937 dosyayı görüntüle
Kadro
Gidon
Gidon Boğazı İtalyan
🤣🤣
abi bisiklet çok güzel ama gidon boğazı bence uymamış kadronun köşeli yapısına uygun bi gidon boğazı lazım bence
abi bence bu tarz kadroya gidonun sıfır yerleşmesi(halkayla yükseltilmemesi yükseltilse bile köşeli halkalar kullanılması gerekiyo bence seninki direk yuvarlak halka olmuş sevmedim) ve uzaktan bakıldığında daha köşeli durması lazım. en alttaki foto trek madone. Benim için bisikletin en önemli uyum parçası gidon boğazı lol254296 dosyayı görüntüle
Gidon boğazı gidona en uygun Gidon boğazı Ayrıca yapısı da köşeli. Nasıl bir Gidon boğazı olsa daha iyi olurdu sence. Ama şunu söyleyim o Gidon boğazı ordan çıkarsa Gidon da çıkar ve şöyle bir şey gelir oraya
254297 dosyayı görüntüle
Merhaba Kadro boyu nedir ve sizin boy kilo nedir acaba kullanım için merak ediyorum bende bu kadro ile ilgileniyorumda. Tesekkürler.Bodoslama daldim merlindeki ayroya
253936 dosyayı görüntüle
Bisikletin ilk hali
Bu da son hali
253937 dosyayı görüntüle
Kadro
Gidon
Gidon Boğazı İtalyan
🤣🤣
Kardeşim elimdeki bu. Spaceri çıkarıp da denedim ama çok beğenmedimabi bence bu tarz kadroya gidonun sıfır yerleşmesi(halkayla yükseltilmemesi yükseltilse bile köşeli halkalar kullanılması gerekiyo bence seninki direk yuvarlak halka olmuş sevmedim) ve uzaktan bakıldığında daha köşeli durması lazım. en alttaki foto trek madone. Benim için bisikletin en önemli uyum parçası gidon boğazı lol
254690 dosyayı görüntüle254691 dosyayı görüntüle254689 dosyayı görüntüle254692 dosyayı görüntüle
Merhaba Kadro boyu nedir ve sizin boy kilo nedir acaba kullanım için merak ediyorum bende bu kadro ile ilgileniyorumda. Tesekkürler.