Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Manavgat Yanıyor

Bu işin sorumluları (yani görevliler) da yangını söndürmeye çalışıyor zaten.
Ben bu cümlenizden rahatsız oldum. Buna gerçekten inanıyor olmanız demek yazılanları okumadığınız, görüntüleri seyretmediğiniz anlamına geliyor. Daha kötüsü bunu farketmenize rağmen umursamadığınız anlamı çıkıyor. Kime sorarsanız sorun, tarafsız olan herkes şu anda yangınlarla olması gerektiği gibi mücadele edilmediğini biliyor. Uçağımız yok. Olan uçak kaldırılmıyor. Ordu polis desteğe çağrılmıyor. Beledeyeler suçlanıyor. Ancak bütün bunlara rağmen yangının gerçekten tüm imkanlar seferber edilerek söndürülmeye çalışıldığın düşünüyorsanız yanlısınız tarafsınız derim. Ortada gerçekler var.

Bu konunun başından beri söylüyorum.
Terör, dış güçler, halk kim bunu yaktıysa lanet olsun. Ama daha yangın söndürülme çalışmaları devam ederken suçlu bulmaya çalışmak saçma değil mi?
Hastaneye getirilen bir ağır yaralı hasta var. Bu hastanın "kan, organ vs" neye ihtiyacı var diye sormadan gidip polise "kim öldürdü bu kişiyi hemen bulalım" denir mi?

Yanlış yerden bakıyorsunuz. Öncelik orman yangınlarının söndürülmesi. Milletin boş dedikodularını yangınları söndürdükten sonrasında tartışırız. Kim kime ne demiş. Ne yapmış. Oturur konuşuruz. Ama şu anda yanan ciğerlerimizi söndürmeliyiz. Suçlu bulmak işin en kolay tarafı. Özellikle Türkiye de.....

Scudo
Öncelikli iş yangını söndürmek deyip de, bunu yapamadığı için görevlilerin sorumlu tutulması ve suçlanmasını aklamak adına "Yangını söndürürken yapılmaz ayıp" demek de ancak siz Goebbelsgillerin başının altından çıkardı. Yangını söndürmesi gereken organizmalar işini yapsa, 83 milyon nüfuslu bir ülkede bir yangın koca bir hafta sürmez ve hala devam ediyor olmazdı.

yenişafak için de kişi kendinden bilir işi diyorum. bir de utanmadan 2015 - 2019 arası Türkiye trendlerinin %47'sinin sahte olduğu belirlenmişti yazmışlar. Acaba bu sahte trendlerin konusu neydi, kimleri desteklemek ve savunmak içindi ondan bahsedilmemiş.

Ne yüzsüz, onursuz, haysiyetsiz, şerefsiz insanlarla karşı karşıyayız arkadaş ya. Ülkeyi bu derecede yıkma çabası fantastik kitaplara konu olur, canlı canlı game of thrones yaşıyoruz resmen ulan. Bu kadarını da yapamazlar dediğimizin çok daha ötesinde her şeyi yapıyorlar.

Az kaldı. O gemi halkın iradesi ve sandıkla batırılacak. Az kaldı.

Öncelikli iş yangını söndürmek deyip de, bunu yapamadığı için görevlilerin sorumlu tutulması ve suçlanmasını aklamak adına "Yangını söndürürken yapılmaz ayıp" demek de ancak siz Goebbelsgillerin başının altından çıkardı. Yangını söndürmesi gereken organizmalar işini yapsa, 83 milyon nüfuslu bir ülkede bir yangın koca bir hafta sürmez ve hala devam ediyor olmazdı.

yenişafak için de kişi kendinden bilir işi diyorum. bir de utanmadan 2015 - 2019 arası Türkiye trendlerinin %47'sinin sahte olduğu belirlenmişti yazmışlar. Acaba bu sahte trendlerin konusu neydi, kimleri desteklemek ve savunmak içindi ondan bahsedilmemiş.

Ne yüzsüz, onursuz, haysiyetsiz, şerefsiz insanlarla karşı karşıyayız arkadaş ya. Ülkeyi bu derecede yıkma çabası fantastik kitaplara konu olur, canlı canlı game of thrones yaşıyoruz resmen ulan. Bu kadarını da yapamazlar dediğimizin çok daha ötesinde her şeyi yapıyorlar.

Az kaldı. O gemi halkın iradesi ve sandıkla batırılacak. Az kaldı.
Evet evet çok Şerrefsiz haysiyetsiz pisliklerle doldu ortalık.
Ama daha yangın söndürülme çalışmaları devam ederken suçlu bulmaya çalışmak saçma değil mi?
Çok basit bir şey soracağım.
Yaralamalı bir asayiş olayında, ben sadece ambulans çağıracağım. Ağır yaralı mağduru hastaneye kaldıralım ve yoğun bakımda günlerce yatsın.
Ölümün ucundan dönüp bir hafta sonra gözlerini açtıktan sonra, kendisini defalarca bıçaklayan adamdan şikayetçi olup polise haber verelim. Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Evet evet çok Şerrefsiz haysiyetsiz pisliklerle doldu ortalık.
Aynen doldu. Okuduğunu anladığı halde işine geldiği gibi yorumlayan, kendini akıllı sanan insanlar ile doldu.

Alın size kendine yazar diyen kişinin paylaştığınız makalede belirttiği 2015-2019 yılları arasında sahte hesaplardan atılmış paylaşımlar ile ilgili araştırma.
Nedense ordaki sahte hesap gönderileri hep hükümet söylemleri. Muhalefete nefret paylaşımları.
Neresinden tutulsa elde kalacak, saçma mantıksız bilgileri yutturma telaşında olanlar, er ya da geç gerçekler ile yüzleşecektir.

(link)

Sıkıntı yok. Allah büyüktür. Derdi veren, çaresini de verir. Yaralar tamir olunur. Şükrederiz. Hamd ederiz. Bize ihtiyaç olursa biz de el atarız. Tarafımız belli olsun.

(Hani bu ormanları yakan pkk'lıların gizli desteğiyle iktidar olduğunuzda, siyasi duruşumuzdan ötürü bizi yargılayacaksınız ya, o bakımdan. Beni kaçırmayın bak, burada olacağım.)

pkk'lıların gizli desteğiyle iktidar olduğunuzda,
Ondanmı sırf İstanbul belediye seçimi için,terörist elebaşının kardeşini propaganda yapsın diye ülkenin resmi televizyonu trt ye çıkardınız? Dolmabahçe gizli görüşmelerini,osloda çözüm süreçleri için masaya oturulmaları,haburdan sınıra sokarak seyyar mahkemelerde teröristleri beraat ettirilmeleri,çözüm sürecinde şehirlere hendek kazılmasına müsaade edilmeleri ve akabinde onlarca kahramanımızın şehit olmasına sebep olunmasına sebep olan dedemdi haklısın! sahneye çıkıp şivan perver denilen ş...z ile megri megri türküsünü babammı söyledi! pkknın gizli desteği kimde acaba? bir daha düşün!

Halk TV den şaşmam

Yazının sonuna ünlem koyunca bağırmış ya da dünyanın sırrını çözmüş olmuyorsun. Dediklerinin hepsinin teker teker cevabı var, ama dediğim gibi, elimi yormaya değmez. Ne ben seni, ne sen beni, aksine ikna edemeyiz. Ben sizin kitleyi yıllardır çok iyi tanıyorum merak etme. Allah selamet ve hidayet versin.

• Beğen
Tepkiler: MELİKŞAH
ünlem koyunca bağırmış ya da dünyanın sırrını çözmüş olmuyorsun
Yok yahu dünyanın sırrını neden çözeyim,sadece belki senin ilgini çeker diye ünlem koymuştum,estağfurullah kim kime durduk yere neden bağırsın.Yalnız sizin güruhun (akpye ne pahasına olursa olsun gönülden körü körüne bağlananlar güruhu) bir özelliği var karşıt görüş olarak içinden çıkamayacağınız,bariz delilleri olan,cevabını veremeyeceğiniz şeyler karşısında,''aman beee ne uğraşçam sizinle hadi ordan'' moduna giriyorsunuz ya:koptum:

Ben sizin kitleyi yıllardır çok iyi tanıyorum merak etme
Tevellütünüz kaç bilmiyorum ama,sizin kitle derken neyi kastettiğinizi anlamadım? akp politikalarına karşı olmak sizin için yeterli dimi,hemen öteki olunuyor dimi! yani ya sizdendir yada değil! Bu kadar basite almayın yahu,ben parti sempatizanı hiç olmadım olmamda,ama ülke yönetimi boğazına kadar pisliğe batmışsa,artık bazı şeyler içinden çıkılamaz haldeyse ona dur demek her vatansever Türk evladının asıl görevi olmalıdır.

Yazının sonuna ünlem koyunca bağırmış ya da dünyanın sırrını çözmüş olmuyorsun. Dediklerinin hepsinin teker teker cevabı var, ama dediğim gibi, elimi yormaya değmez. Ne ben seni, ne sen beni, aksine ikna edemeyiz. Ben sizin kitleyi yıllardır çok iyi tanıyorum merak etme. Allah selamet ve hidayet versin.
Eğer size zahmet olmayacak ise, teker teker cevaplayabilirmisiniz acaba ? Çünkü bu konular olduğunda hep cevapsız kalıyor gerçekten.
Sizin yersiz ithamınıza (pkk desteği) sayın @seko35.50 yerinde bir cevap vermiş, bu ağır ithamınız için ayrıca kınamak isterim. Ne demektir ki o, bu millet içinde her farklı düşünene bu ithamo yapıyorsunuz. Kusura bakmayın bu dediğiniz ya sizden olmak yada pkk yandaşı olmak anlamı taşır.

Çok basit bir şey soracağım.
Yaralamalı bir asayiş olayında, ben sadece ambulans çağıracağım. Ağır yaralı mağduru hastaneye kaldıralım ve yoğun bakımda günlerce yatsın.
Ölümün ucundan dönüp bir hafta sonra gözlerini açtıktan sonra, kendisini defalarca bıçaklayan adamdan şikayetçi olup polise haber verelim. Ne dersiniz?

Anlıyorum ama verdiğiniz örnek yanlış.
Elimizde bir adet yaralı var. Ambulans çağırdık.

-Bu zamana kadar ambulans hizmeti veren Türk Ambulans Kurumu'nun ambulansları saatte 50 km değil 49 km ile gittiği için devreden çıkarılmış.
-Bir de bakmışız ki meğersem memlekette başka ambulans yokmuş.
-Yaralıyı hastaneye taşımak için devlet çok yetersiz kalınca vatandaşlar "arkadaş adam ölüyor!!!" diye tepki göstermişler.
-8 gün boyunca hastayı karga tulumba taşımaya çalışan vatandaşlar kendi elleriyle yaptıkları dallardan sedyeyle götürmeye çalışmışlar.
-E tabi 8. günün sonunda haaala ambulans gelmeyince insanların isyan etmesi de normal karşılanmış.
-Yani siz isterseniz polise "Bu adam neden yaralı? Uçurumdan mı atılmış yoksa ayağı mı kaymış" diye şikayette bulunabilirsiniz ama bizim şu anki derdimiz memlekette ambulansın olmaması.

Şu hepsi erkek ve de taşı sıksa ikiz doğurtçak afganlar ne alemde? Yerleştiler mı yerlerine? Halleri keyifleri yerinde mi? Var mı bir arzuları?

Mevzu pkkya geldiyse eğer;
İmralı'da göt kadar hücrede tek başına sadece bir radyo ile çürüyen Apo piçine arkadaş gönderip,şartlarını iyileştirip,tekrardan PKK'nın kanaat önderi yapıp,meydanlarda mektubunu okutan ve bununla övünenlerden ala PKK'lı mı olur? PKK'nın Apo'ya yapmadığı kıyağı yapan partidir AKP..

(link)

El elin eşeğini türkü çağırarak arar.😒

Geçenlerde içişleri bakanı açıklama yapmıştı 200 küsür terörist kaldı diye. Eğer ormanlari pkk yaktiysa o 5000 senelik teşkilatı mahsusa, uzaydan barkod okuyabilen sihalar gibi fantastik teknolojiler ile takip edememişler mi 200 küsür kişiyi? Kesin sayılarını bildiklerine kimlikleri de bellidir bu teröristlerin. 200 küsür terorist 1 haftadır organize şekilde memleketi ateşe veriyor ama istihbarat, güvenlik birimleri buna çare bulamıyor. Bir şeyler yanlış geldi bana.

Geçenlerde içişleri bakanı açıklama yapmıştı 200 küsür terörist kaldı diye. Eğer ormanlari pkk yaktiysa o 5000 senelik teşkilatı mahsusa, uzaydan barkod okuyabilen sihalar gibi fantastik teknolojiler ile takip edememişler mi 200 küsür kişiyi? Kesin sayılarını bildiklerine kimlikleri de bellidir bu teröristlerin. 200 küsür terorist 1 haftadır organize şekilde memleketi ateşe veriyor ama istihbarat, güvenlik birimleri buna çare bulamıyor. Bir şeyler yanlış geldi bana.
Aynısını ben bir arkadaşa sordum. Şu videolar yayınlayan mafya babasını arıyolla çok meşgüller bu ara dedi.

Mafya babası 1 sene önce reyizin yanında takılıyordu. O zamandan bu yanda ne değişmiş ki aramazken aramaya başlamışlar?
Ne bileyim ne olduğunu? 200 pkklı sosyal medya kullansa ip adresinden şak diye bulurlar. Ama herhalde 2g tuşlu telefon kullanıyorlar.

Eğer size zahmet olmayacak ise, teker teker cevaplayabilirmisiniz acaba ? Çünkü bu konular olduğunda hep cevapsız kalıyor gerçekten.
Sizin yersiz ithamınıza (pkk desteği) sayın @seko35.50 yerinde bir cevap vermiş, bu ağır ithamınız için ayrıca kınamak isterim. Ne demektir ki o, bu millet içinde her farklı düşünene bu ithamo yapıyorsunuz. Kusura bakmayın bu dediğiniz ya sizden olmak yada pkk yandaşı olmak anlamı taşır.
Cevabı basit A tarafı yapınca herşey mübah, koyunlar 3 maymunu oynar.. B tarafı yapınca hepsi terörist.. Birde kalkıp hepsinin cevabı var demezlermi.. Lan teröristle masaya oturmanın nesinin cevabı olacak.

Geri