CengoCenk
Daimi Üye
- Tepki
- 1.092
- İsim
- Cenk
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ben bu cümlenizden rahatsız oldum. Buna gerçekten inanıyor olmanız demek yazılanları okumadığınız, görüntüleri seyretmediğiniz anlamına geliyor. Daha kötüsü bunu farketmenize rağmen umursamadığınız anlamı çıkıyor. Kime sorarsanız sorun, tarafsız olan herkes şu anda yangınlarla olması gerektiği gibi mücadele edilmediğini biliyor. Uçağımız yok. Olan uçak kaldırılmıyor. Ordu polis desteğe çağrılmıyor. Beledeyeler suçlanıyor. Ancak bütün bunlara rağmen yangının gerçekten tüm imkanlar seferber edilerek söndürülmeye çalışıldığın düşünüyorsanız yanlısınız tarafsınız derim. Ortada gerçekler var.Bu işin sorumluları (yani görevliler) da yangını söndürmeye çalışıyor zaten.
Bu konunun başından beri söylüyorum.
Terör, dış güçler, halk kim bunu yaktıysa lanet olsun. Ama daha yangın söndürülme çalışmaları devam ederken suçlu bulmaya çalışmak saçma değil mi?
Hastaneye getirilen bir ağır yaralı hasta var. Bu hastanın "kan, organ vs" neye ihtiyacı var diye sormadan gidip polise "kim öldürdü bu kişiyi hemen bulalım" denir mi?
Yanlış yerden bakıyorsunuz. Öncelik orman yangınlarının söndürülmesi. Milletin boş dedikodularını yangınları söndürdükten sonrasında tartışırız. Kim kime ne demiş. Ne yapmış. Oturur konuşuruz. Ama şu anda yanan ciğerlerimizi söndürmeliyiz. Suçlu bulmak işin en kolay tarafı. Özellikle Türkiye de.....