Mezunuyum kelimesini nitelemek için kullanxım, kusuruma bakmayın bu yüzden. Okulu yarıda bırakınca yazılımcı vasfımı kaybettim. Yazılım sektörü konusunda her ne kadar haklı olsanızda çok sayıda bașarılı insan tanıyorum ikea gibi yerlerde çalıșan. Bahsettiğim insanlar genel sıralamalarda ciddi anlamda bașarılı olmuș insanlar, çoğu yıllardır atama bekliyor.Bilişim sektöründe 10 yılı aşkın süredir çalışıyorum. Yetenekli bir yazılımcı olsan şu an market'de çalışıyor olmazdın. Üzgünüm. Acı ama gerçek.
Burada insanlar satın aldıkları ürünlerin hangi koșullarda muhafaza edildiklerini, tarihi geçen ürünlerin ne olduklarını, neden birden bir indirim yazılarının ortaya çıktığını, market denetlemelerini vs. birçok soru sorabilir. Eminimki kimse gözü kapalı birșeyler satın alamıyordur. Burası serbest kürdü, bir ysnlıș varsa moderatör müdshale eder.niye böyle bir konu açma gereği hissettin? markette çalışan birine senin soracağın sorular olur muydu da, soruları bekliyorsun?
sana bir öneri; 5 yıl sonraki halin için yatırım ve plan yap her zaman. profilin doğruysa 23 yaşındasın, asgari ücretle çalışacağın ve alanında olan bir iş deneyim olarak geri döner. ayrıca, bilişim sektörü için söylenen doğru. kendini değerlendirdiğin kadar iyi olsaydın, üniversite bitimine hocaların bile yönlendirme yapabilirdi. ama onun dışında da bilişim sektöründe mota mot iş yapmayan, kendini tekrara düşmeyen ve farklı bakış açısı sunan genç yetenekler hızlı gidiyor gerçekten.
bilmiyorsan ingilizce öğren, linkedin'de profil oluştur. linkedin profilin önemli, oluştururken seninle aynı daldaki insanların profillerini örnek al. üniversite zamanı ben de sürekli hizmet sektöründe, yarı zamanlı olarak çalıştım. zor iştir, üniversite bitirmiş insanın egosunu çok zorlar. güzel fırsatların önüne çıkması dileğiyle.
Arkadașlar lanet olası çalıșma șartlarından çok ÜRÜNLERLE İLGİLİ soru sormanız daha iyi olabilir diye düșünüyorum.
Ciddi anlamda bașarılı bir eğitim hayatı olan ve atanamayan tanıdığım arkadașlarım var. Tanıdık varsa sıkıntı yok hocam.Burası Türkiye; aslanı kediye boğdurttururlar.Burada herşey olur.
Açık konuș hocam.Vizyon meselesi...
Bu arada yönlendirme konusunda yardım etmek isteyen çok sayıda eğitimci oldu.niye böyle bir konu açma gereği hissettin? markette çalışan birine senin soracağın sorular olur muydu da, soruları bekliyorsun?
sana bir öneri; 5 yıl sonraki halin için yatırım ve plan yap her zaman. profilin doğruysa 23 yaşındasın, asgari ücretle çalışacağın ve alanında olan bir iş deneyim olarak geri döner. ayrıca, bilişim sektörü için söylenen doğru. kendini değerlendirdiğin kadar iyi olsaydın, üniversite bitimine hocaların bile yönlendirme yapabilirdi. ama onun dışında da bilişim sektöründe mota mot iş yapmayan, kendini tekrara düşmeyen ve farklı bakış açısı sunan genç yetenekler hızlı gidiyor gerçekten.
bilmiyorsan ingilizce öğren, linkedin'de profil oluştur. linkedin profilin önemli, oluştururken seninle aynı daldaki insanların profillerini örnek al. üniversite zamanı ben de sürekli hizmet sektöründe, yarı zamanlı olarak çalıştım. zor iştir, üniversite bitirmiş insanın egosunu çok zorlar. güzel fırsatların önüne çıkması dileğiyle.
Açıkçası kendimi sömülmüș gibi hissediyorum ki öyle de zaten. Benimle birlikte çalıșan insanlarla aramda herhangi bir problem yok. Bisiklete bütçe ayırabiliyorum ama zaman alıyor. Kira derdim olsa kesinlikle bütçe ayıramam.Çalışma şartları nasıl kendini çalışırken iyi hissediyormusun? Aldıgın maaşlarla geçinmekten başka bisiklete bütçe ayırabiliyormusun?
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: