Cetinakpan
Üye
- Tepki
- 36
- İsim
- Çetin
- Bisiklet
- Mosso
56 uygundur.Bir arkadaşım için mosso legarda bakıyoruz. Boy 1.85. Hangi kadro boyu uygundur.
yeni bisikletlerde böyle arızalar olur yeni bisiklet randımana girene kadar fazla agresif kullanmamak gerekir.aldıgınız yere geri götürün onlar çaresine bakar.Arkadaşlar Öğlen Aldığım Legarda Bisikletimin Az Önce İlk Viteste Kalkış Yaparken zinciri Koptu. Aklım Almıyor Böyle Bir Şeyin Nasıl Olduğunu Nasıl Bir Yol İzlemem Gerekir
merhaba,@erman35 benim boyum 1.73 ve 51 kadroyu kullanıyorum.Selede en aşağıda.Ben 54'ü tavsiye ederim
yeni bisikletlerde hareketli parçalarda olur böyle sıkıntılar .. çözer bisikletçiniz kısacık bir işlem zaten..Arkadaşlar Öğlen Aldığım Legarda Bisikletimin Az Önce İlk Viteste Kalkış Yaparken zinciri Koptu. Aklım Almıyor Böyle Bir Şeyin Nasıl Olduğunu Nasıl Bir Yol İzlemem Gerekir
Ben 1,85 boyundayım 51 kadro lagerda kullanabildim, ama tavsiyem bir üstü kadro bakmanızdır.Bir arkadaşım için mosso legarda bakıyoruz. Boy 1.85. Hangi kadro boyu uygundur.
Arkadaşlar Merhaba,
Ben Murat Ankaradan Uzun zamandır karar veremediğim bir konuda danışmak istiyorum sizlere, Ankarada yaşıyorum ve 2 bisiklet arasında kaldım ancak öncelikle boyum 1.75 kilo 97. Göbek vs değil de daha çok kemik oranı fazla vücutta. Ben Mosso Legarda 1924 ile Cavalier 700 Claris arasında kaldım şuan. Claris yol bisikleti olmasından ve tecrübesizliğimden dolayı korkutuyor ama alma nedenim gezmek değil kondisyon yapmak. Bağlıcada oturuyorum ve bağlıca mahalle olarak çok müsait bisiklet sürmek için. Diğer taraftan Legarda güzel evet ama bir claris gibi kondisyon yapabilir miyim onu da düşünüyorum. Bu konuda gerçekten cahil olduğumu kabul ediyor ve bilgilerinize sığınıyorum.
Hatta Ankarada varsa arkadaşlar görüşedebiliriz, yardımlarınızı bekliyorum.
Selamlar.
Tarzların nekadar farklı olduğunu biliyorum Ankarada çokta yokuşlu olmayan biryerde oturuyorum ondan yola aklım kayıyor hocam.Merhabalar hocam. İkisi birbirinden epey uzak tarzlar. Eğer bol yokuşlu bir yerdeyseniz cavalier i direk eleyin. Yeni başlayan birine hiç uygun değil vites oranları. 1924 ün de sabit masalı olanı yok bildiğim kadarıyla. Eğer kondisyon yapmak, hızlı sürmek istiyorsanız cross (amortisorlü maşalı) tur bisikletleri yerine fitness (sabit maşalı) bisikletleri tercih etmenizi öneririm.
Sedona 410, Peugeot t10-t11, mosso legarda nin sabit masalı seçenekleri 1921-2021-2024-2027, bisan trx8600, trx8400, carraro sportive 3.. Serisi fiyat olarak uygun fitness bisikletlerdir.
Bütçenize göre bu tarz bisikletlere bakabilirsiniz. Maşa gereksiz ağırlık olduğu için şehir içine amortisorlü olanlar tavsiye edilmiyor.
Bu arada aklınızda bulunsun diye söylüyorum sıfır ayarında 2.el düşünürseniz kendi bisikletim de satista(Peugeot t11) boyunuza uygun, tavsiye edebilirim.