Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
(link)
normal fiyatı böyle, hatta sahibinden de 650 ye filan satıldı.

Herkese iyi sürüşler.
Ben 4 yıldır Wildfire modelini kullanıyorum. Çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: alper2508
Legarda 1924 alarak ben de aranıza katıldım. Bir sorum olucaktı. Legardanın kendi elciklerine ek olarak barend takmak mümkün mü? takan deneyen var mı?

Legarda 1924 alarak ben de aranıza katıldım. Bir sorum olucaktı. Legardanın kendi elciklerine ek olarak barend takmak mümkün mü? takan deneyen var mı?
Kendi üzerinde olanları çıkarttım ben barentli taktım daha rahat kullanımı

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
1 ay once 2019 cavalier sora ile ben de katıldım aranıza beylikdüzünden. bundan once kron tx150 şehir vardı. çalındı. bir bucuk yıl bisikletsiz kaldım. kronu aldıgım gunun gecesi aslında yol bisikleti almam gerektigini anlamıştım. lisedeyken de vardı. sonra birisine falan verdiydi galiba ailem, tam hatırlamıyorum.

tek korkum 120 kiloma bir kaç ay dayanması. inşallah kilo da verecegim.

1 ay once 2019 cavalier sora ile ben de katıldım aranıza beylikdüzünden. bundan once kron tx150 şehir vardı. çalındı. bir bucuk yıl bisikletsiz kaldım. kronu aldıgım gunun gecesi aslında yol bisikleti almam gerektigini anlamıştım. lisedeyken de vardı. sonra birisine falan verdiydi galiba ailem, tam hatırlamıyorum.

tek korkum 120 kiloma bir kaç ay dayanması. inşallah kilo da verecegim.
Memnun musunuz bende düşünüyorum onu

Memnun musunuz bende düşünüyorum onu
gayet güzel. akıcı. kadro sağlammış gibi hissediyorum. şu anda en önemli kriterim o malesef. bir tek selenin ucu biraz yukarı dogru bakıyor çok az. ama rahatsız ediyor. bir de eğilerek sürmeye alışmak gerek. gidonu da çok az yukarı kaldırtmıştım. ilk başta biraz eğik kalmış çok güç harcatıyordu. genel olarak memnunum ama.

@vadrigar Sele ucunu ayarlama şansınız var biliyorsunuz değil mi?

@vadrigar Sele ucunu ayarlama şansınız var biliyorsunuz değil mi?
alyan var aşagıda, bir arkada bir önde. heralde birini acıcam birini kapayacam. alyanım da çalınmıştı, sonra hiç lazım olmadıgı için almamıstım. bir takım da ondan almak lazım. yavaş yavaş aksesuarlarımı da alıyorum. sıra ışıklarla alyan takımında:)

@vadrigar Ben Büyükçekmece de ikamet ediyorum yolunuz düşerse buyurun hem de ayar çekeriz bisikletinize.

• Beğen
Tepkiler: vadrigar
gayet güzel. akıcı. kadro sağlammış gibi hissediyorum. şu anda en önemli kriterim o malesef. bir tek selenin ucu biraz yukarı dogru bakıyor çok az. ama rahatsız ediyor. bir de eğilerek sürmeye alışmak gerek. gidonu da çok az yukarı kaldırtmıştım. ilk başta biraz eğik kalmış çok güç harcatıyordu. genel olarak memnunum ama.
Peki boyasında kolayca çizilme sorunu var mı hala

Peki boyasında kolayca çizilme sorunu var mı hala
açıkçası çok kullanamadım hala. 10 kere falan bindim daha. evde duvara dayıyorum. daha yere değmedi kadrosu. şimdiye kadar bir çizilme yok.

açıkçası çok kullanamadım hala. 10 kere falan bindim daha. evde duvara dayıyorum. daha yere değmedi kadrosu. şimdiye kadar bir çizilme yok.
Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: vadrigar
Arkadaşlar bu değerler iyi mi sizce.Günde ortalama bu kadar bisiklet sürebiliyorumScreenshot_20200226-183127_Samsung Health.jpg

@Albatros_65 kime göre neye göre iyi?

Bunun cevabi gorecelidir. Spor amaciyla yapilan bir sürüş mü yoksa yarislara hazirlik olarak mi... nereden bakildigina bağlı.

Bir amacınız vardir, bir limit belirlersiniz ve o limite yaklaşır ve sonrasında geçersiniz ve daha yuksek hedefler koyarsiniz ve ilerlemeye devam...

Ancak yalnizca bu sürüş için konuşacak olursam, 32 dakikalik bir sürüş ortalama 20 km ve toplamda 11 km ortalama bir sürüş gezinti seviyesinin üzerinde, nispeten tempolu bir sürüş yapmışsıniz. Yol guzergahinda rampa var mıydı, bisiklet yol-sehir-mtb miydi gibi etkenler de degerlendirme için yine onemli kistaslar.

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
@amasseia bisiklet Mosso legarda 1921 mdm v şehir bisikleti.Yolun yaklaşık 4-5km si rampaydı

Arkadaşlar bu değerler iyi mi sizce.Günde ortalama bu kadar bisiklet sürebiliyorum219802 dosyayı görüntüle
Bisiklet sürüşü çok geniş yelpazesi olan bir ütopya günde 250 km antrenman yapan bisikletçiler de var ben 28 km sürüyorum günlük bunun 8 km kadarı rampa bu bana yeterli mesela bir başkasına göre yetersizde olabilir örneğin

Geri