Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

merhabalar mosso legarda 2121 msm v ct için gidon boğazımı değiştireceğim kısa bir gidon boğazı sipariş edeceğim ama onun yarıçap boyutu varmış galiba hangi boydan alacağımı bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Scudo
merhabalar mosso legarda 2121 msm v ct için gidon boğazımı değiştireceğim kısa bir gidon boğazı sipariş edeceğim ama onun yarıçap boyutu varmış galiba hangi boydan alacağımı bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Orijinalse 25.4 ama bir foto işi kolaylaştırır.

orjinal eqlip marka mossonun markası fakat yarın yine de yakından detaylı fotoğrafını atabilirim

Hayırlı olsun tekrardan, iyi sürüşler dilerim Bende n11de 3650ye buldum istediğim kadroyu. Bekliyoruz artık ☺

• Beğen
Tepkiler: amasseia
1,75 boy 76 bacak içi
51 Kadro bir sıfıra sıfır oldu.

Kadro. 46 alınabilirdi belki. Legarda 2127 Alacak olan arkadaşlar varsa dikkate almasını tavsiye ederim.

Birde benim on aktarıcı Altus bazı videolarda deore var.

Arkadaşlar merhaba. Legarda 2121 MDM H bisikletimi kullanırken sol taraftaki vites kokunu 3'e getirdiğimde 3.vitese geçmiyor aktarıcıdan. 2 ile 3. Vites arasında kalıp sürtünme yapıyor ses çıkıyor. Doğuda görevli olduğum yerde bisikletçi yok gösteremedim. Ne yapmamı önerirsiniz, yağlama yapsa bu sorunu çözer mi ya da başka bir yolu var mıdır yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim

1,75 boy 76 bacak içi

Kadro. 46 alınabilirdi belki. Legarda 2127 Alacak olan arkadaşlar varsa dikkate almasını tavsiye ederim.

Resmi sitede 2127'lerde ön ve arka Altus, 2130'larda Deore
Arkadaşlar merhaba. Legarda 2121 MDM H bisikletimi kullanırken sol taraftaki vites kokunu 3'e getirdiğimde 3.vitese geçmiyor aktarıcıdan. 2 ile 3. Vites arasında kalıp sürtünme yapıyor ses çıkıyor. Doğuda görevli olduğum yerde bisikletçi yok gösteremedim. Ne yapmamı önerirsiniz, yağlama yapsa bu sorunu çözer mi ya da başka bir yolu var mıdır yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim

Vites kolundaki ince ayar vidasını saat yönünün tersine çevirerek teli gerin, düzelme sağlamıyorsa ön attırıcıdaki H limit vidasını sıkarak biraz daha dışa gelebilmesini sağlayın ama bunu kontrollü yapın, fazla dışarı çıkıp zinciri aynakol koruyucunun arasına atmasın. Youtube'da ön vites ayarı diye aratınca çok fazla video çıkıyor. 2121'deki vidaların yerleri için 1921'den resim gönderebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Kaptan55_SS
Çok teşekkür ederim açıklamalarınız için. Sol vites koluna uzun basılı tutup bıraktığımda problemin çözüldüğünü farkettim.

1,75 boy 76 bacak içi

Aynen 175 boy için 46 en ideali. Bende deneyerek 46 aldım. İlk başta bende 51 deşündüm ama araştırmalarımın sonucu 46 en iyi olduğunu öğrendim. (Bide almak isteyenlere benim boy 173 , bacak 79)
1,75 boy 76 bacak içi

Bende ön deore. Sitede altus yazıyor ama benim gördüğüm tüm 2127 lerde ön taraf deore olarak geliyor.

Aynen 175 boy için 46 en ideali. Bende deneyerek 46 aldım. İlk başta bende 51 deşündüm ama araştırmalarımın sonucu 46 en iyi oldu.

Bende ön deore. Sitede altus yazıyor ama benim gördüğüm tüm 2127 lerde ön taraf deore olarak geliyor.

Ben de 1.75'e 46 kadro kullanıyorum ama zaten Legarda'larda 46 ve 51 arasında üst borunun arka noktası 5 cm yükseliyor, ona bağlı olarak da üst boru 4.9 mm uzuyor.

Önceki sayfalarda Altus yerine Tourney gönderildiğini de okudum, Altus yerine Deore'ye kimse hayır demez, sağolsunlar, müşteriden yana pozitif iş yapmışlar. Normalde yapılmayacak bu iyilik herhalde malzeme temininden kaynaklıdır, yazandan daha düşüğünü göndermedikçe de hiç sıkıntı yok. İyi günlerde, kazasız dertsiz kullanın.

Ben de 1.75'e 46 kadro kullanıyorum ama zaten Legarda'larda 46 ve 51 arasında üst borunun arka noktası 5 cm yükseliyor, ona bağlı olarak da üst boru 4.9 mm uzuyor.

Önceki sayfalarda Altus yerine Tourney gönderildiğini de okudum, Altus yerine Deore'ye kimse hayır demez, sağolsunlar, müşteriden yana pozitif iş yapmışlar. Normalde yapılmayacak bu iyilik herhalde malzeme temininden kaynaklıdır, yazandan daha düşüğünü göndermedikçe de hiç sıkıntı yok. İyi günlerde, kazasız dertsiz kullanın.
Aynen haklısınız. Deore olması daha iyi ama yazan altus. Bide kadro boyu olayında sadece dediğiniz kısım 5 sm uzuanıyor geri kalan değerler neredeyse aynı. Ama bir noktada şu diyelim ki 51 kadro aldın ve seleyi en aşağıda kullanıyorsun bu zaman görüntü güzül olmuyor benim açımdan

Umarım 51 kadro sürüşümü çok etkilemez. Yani bacak aramla sıfıra sıfır ☹

25.4
Kısasını neden istiyorsunuz?
öne doğru çok eğildiğimi hissettim o yüzden değiştireceğim fakat 25.4 demişsiniz @Murat Cömez ise 31,8mm ve şaft giriş kısmı 1 1/8” şöyle belirtmiş muhtemelen internetten sipariş vereceğim hangi bilgilere bakacağımı kesin bilmeliyim.

Geri