Wind789
Üye
- Tepki
- 8
- İsim
- Mert Deniz
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
merhabalar mosso legarda 2121 msm v ct için gidon boğazımı değiştireceğim kısa bir gidon boğazı sipariş edeceğim ama onun yarıçap boyutu varmış galiba hangi boydan alacağımı bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim
Hayırlı olsun, Ne kadara aldınız ve hangi modelini hocam?Sonunda mosso legarda 2127 ile aranıza katııldım 😊
Teşekkür ederim. 2127 MSM H modelini 3700 tl (indirmli fiyat) aldımHayırlı olsun, Ne kadara aldınız ve hangi modelini hocam?
Sizde güle güle kullanınHayırlı olsun tekrardan, iyi sürüşler dilerim Bende n11de 3650ye buldum istediğim kadroyu. Bekliyoruz artık ☺
1,75 boy 76 bacak içi
51 Kadro bir sıfıra sıfır oldu.
Kadro. 46 alınabilirdi belki. Legarda 2127 Alacak olan arkadaşlar varsa dikkate almasını tavsiye ederim.
Birde benim on aktarıcı Altus bazı videolarda deore var.
Arkadaşlar merhaba. Legarda 2121 MDM H bisikletimi kullanırken sol taraftaki vites kokunu 3'e getirdiğimde 3.vitese geçmiyor aktarıcıdan. 2 ile 3. Vites arasında kalıp sürtünme yapıyor ses çıkıyor. Doğuda görevli olduğum yerde bisikletçi yok gösteremedim. Ne yapmamı önerirsiniz, yağlama yapsa bu sorunu çözer mi ya da başka bir yolu var mıdır yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim
Gidon boğazı bu kısasını alacağım kaçlık olduğunu öğrenmem lazım
Aynen 175 boy için 46 en ideali. Bende deneyerek 46 aldım. İlk başta bende 51 deşündüm ama araştırmalarımın sonucu 46 en iyi olduğunu öğrendim. (Bide almak isteyenlere benim boy 173 , bacak 79)1,75 boy 76 bacak içi
Kadro. 46 alınabilirdi belki. Legarda 2127 Alacak olan arkadaşlar varsa dikkate almasını tavsiye ederim.
Bende ön deore. Sitede altus yazıyor ama benim gördüğüm tüm 2127 lerde ön taraf deore olarak geliyor.1,75 boy 76 bacak içi
Aynen 175 boy için 46 en ideali. Bende deneyerek 46 aldım. İlk başta bende 51 deşündüm ama araştırmalarımın sonucu 46 en iyi oldu.
Bende ön deore. Sitede altus yazıyor ama benim gördüğüm tüm 2127 lerde ön taraf deore olarak geliyor.
Gidon boğazınızın ölçüleri şu şekilde274928 dosyayı görüntüle274929 dosyayı görüntüle274930 dosyayı görüntüle
Gidon boğazı bu kısasını alacağım kaçlık olduğunu öğrenmem lazım
25,4 mm o boğazın neresi, açıklarsanız sevinirim25.4
Kısasını neden istiyorsunuz?
Aynen haklısınız. Deore olması daha iyi ama yazan altus. Bide kadro boyu olayında sadece dediğiniz kısım 5 sm uzuanıyor geri kalan değerler neredeyse aynı. Ama bir noktada şu diyelim ki 51 kadro aldın ve seleyi en aşağıda kullanıyorsun bu zaman görüntü güzül olmuyor benim açımdanBen de 1.75'e 46 kadro kullanıyorum ama zaten Legarda'larda 46 ve 51 arasında üst borunun arka noktası 5 cm yükseliyor, ona bağlı olarak da üst boru 4.9 mm uzuyor.
Önceki sayfalarda Altus yerine Tourney gönderildiğini de okudum, Altus yerine Deore'ye kimse hayır demez, sağolsunlar, müşteriden yana pozitif iş yapmışlar. Normalde yapılmayacak bu iyilik herhalde malzeme temininden kaynaklıdır, yazandan daha düşüğünü göndermedikçe de hiç sıkıntı yok. İyi günlerde, kazasız dertsiz kullanın.
öne doğru çok eğildiğimi hissettim o yüzden değiştireceğim fakat 25.4 demişsiniz @Murat Cömez ise 31,8mm ve şaft giriş kısmı 1 1/8” şöyle belirtmiş muhtemelen internetten sipariş vereceğim hangi bilgilere bakacağımı kesin bilmeliyim.25.4
Kısasını neden istiyorsunuz?