Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Fiyat 285 alınırmı ?
 

Dosyalar

  • image.jpeg
    image.jpeg
    123,9 KB · Okunma: 48
  • image.jpeg
    image.jpeg
    79,8 KB · Okunma: 42
  • image.jpeg
    image.jpeg
    126,4 KB · Okunma: 41
  • image.jpeg
    image.jpeg
    122 KB · Okunma: 38
  • image.jpeg
    image.jpeg
    109,5 KB · Okunma: 42
  • image.jpeg
    image.jpeg
    72,3 KB · Okunma: 41
Scudo
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılalı 10 gün oldu. Mosso 1621 V MSM aldım bi ara fotoğrafını atarım. Çok memnunum ancak @Taxonera nın dediği gibi önemeli yerleri güzel ama selesi biraz rahatsız, gidonu da büyük geldi bana. İlk değiştireceğim parçaları selesi ve gidonu, geri kalanından memnunum.
 
@Furkan Tuna
Gidonu mu[emoji15] siz o zaman hiçmmtb falan kullanmayın. Taksiye tır direksiyonu takmışlar gibi... sele bütün bisiklet markaları içinde rahat olamayan bir üründür. Çünkü üretici her kıça özel sele takamaz siz kendi kıçınıza özel sele alıcaksınız. Bu işin sırrı brooks almakta o da neden kıçım şeklini alırda ondan...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Tuna
@Taxonera
Selesi hakkında zaten kötü bir yorum yapmadım size katıldığımı söyledim. Gidona gelince zaten kötü demedim bana büyük geldi dedim. Omuz hizamdan büyük olduğu için tam çeviremiyorum. Arkadaşımda kron'un bir mtb'si var galiba xc150 onun gidonu benimkinden daha kısa ve bana daha rahat geldi. İlk değiştireceğim parçalar derken de öyle hemen anlamında demedim en az 1 buçuk yıl.
 
@çağrı can
Aaa öyle oluyor mu? Bilmiyordum. Bakarım bi ama hemen değil dediğim gibi eskiyene kadar kullanırım. Zaten çok kullanıyorum çabuk eskitirim :D
 
@Furkan Tuna eskitmene gerek yok. Elciklerini söküp 1-2 cm ucundan kesip tekrar takacaksın. En fazla on dklık iş. Demir testeren varsa kendin yap.
 
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Tuna
@çağrı can
Oldu o zaman uygun olduğum bi ara yaparım zaten demir testeresi de almayı düşünüyordum bahanem oldu.
 
@derracetii Büyük olasılıkla kadro çeliktir. Ayrıca vites kolları pek verimli olmuyor. Alınırmı pazarlıkla 250 civarına alınabilir.
 
merhaba,
mosso legarda 621 msm lady antalyada 820 tl taksit imkanı var,
salcano city life 30 lady aynı yerde 850 tl taksit var.

hangisi tercih edilir?

teşekkürler.
 
@kurloz Merhaba ben Mosso 1621 MSM kullanıyorum (normal olanı). Çok memnunum tavsiye ederim, eksiği yok mu var ama çok göze batmıyor. Salcano city life 30'u hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
 
@Timbildor

Kusura bakmayın geç gördüm sorunuzu.

Haliyle sürtünmeyi azalttığı için ince lastiğin farkı oluyor. Gerisi sizin performansınıza kalmış. 19-20 km dediğiniz yol düz yol ise 15 km/s az geldi bana kalın lastikle de. İnce lastik mutlaka hızınızı arttıracaktır ama kondisyonunuzu tutturduğunuzda 25-30 lara çıkabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Timbildor
@Furkan Tuna

Eşime aldım, 1621 LSM hayırlısı bakalım.

Bu bisiklette özellikle dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Merhaba arkadaşlar, araştırmalarım sonucu mosso legarda 1621 almaya karar verdim. Ancak çocukluk yıllarından sonra ilk kez bisiklet alacağım için biraz tereddütlerim var.

Bayiye gittiğimizde direk pazarlık yapmadan liste fiyatı üzerinden mi alacağız? Taksitli almayı düşünüyorum yinede pazarlık ihtimali olabiliyor mu? İzmirde yaşadığım göz onunda bulundurularak tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: ikraertas
@John J Rambo
Merhabalar, ben de legarda 1621 düz masa kullanıyorum. Çankaya'da sundu bisikletten aldım. Ben nakit almistim fakat taksitli fiyatları da piyasaya göre gayet uygun. Oraya bi uğrayın derim
 
  • Beğen
Tepkiler: John J Rambo
@ikraertas teşekkür ederim cevabınız için. Ben de sundu bisikletten almayı düşünüyordum fakat sakıncası yoksa fikir edinmem açısından aldığınız fiyatı paylaşabilir misiniz? Bir de hediye olarak aksesuar verildi mi?
 
@John J Rambo
Nakit 750 tlye almıştım. Sahibi Hüsnü abi sağolsun çok iyi, hoş sohbet biridir. Zili ve kilidi hediye ettiler. Benim ekipmanlarım hali hazırda vardı gerçi, o yüzden başka bi şey istemedim. Ama orada kendisiyle biraz konuşursaniz, (abartmadığınız müddetçe [emoji1] ) bi şey hediye etmekten çekinmeyen biri kendisi
 
@ikraertas

Uygun fiyata almışsınız gerçekten. Hediye usuldendir o yüzden sordum, abartmak olmaz tabii adı üstünde hediye :)
 
  • Beğen
Tepkiler: ikraertas
arkadaşlar merhaba mosso bisikletimi alıp başka şehirdeki ümit servislerinde kurdurabilir miyim ?
 
Geri