Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Park ayağı ve fren pabuçları dandik özellikle fren pabuçları değiştirmenizi öneririm zira ben öyle yaptım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
MOSS 730 TCA TİAGRA ALDIM. YENİ BİR GİDON SARGISI DÜŞÜNÜYORUM. BİSİKLETİM MAVİ BEYAZ. NE ÖNERİRİSİNİZ.

2 gün önce internetten aldığım mosso legarda 1621 bugün geldi. satıcıyla konuşmuştum. montajı kendim yapacaktım eğer bir sorun olursa satıcı garanti konusunda yardımcı olacaktı. herşey tamam ama sol pedal aynakola takılmıyor. ne kadar uğraştıysam olmadı. sağ taraf takıldı ama sol takılmıyor dişlerde bir hata var sanırım. nasıl çözebilirim bu sorunu bilgisi olan var mı?

@Gezer avşaroğlu bisikletden aldım. sahibinden comdan buldum firmayı. mail orderla aldım.

pedal ters yöne takılıyormuş :harika: onu hallettim ama şimdi de maşa kilitlenmiyor :acpsnr:

@mergin ümit bisiklet olduğundan olur öyle :D varsa yakınlarda iyi bir bisikletçi göstermeni öneririm, ciddi bir sıkıntı yoktur umarım. Ümit bisikletin satış sonrası çok kötü malesef.

• Beğen
Tepkiler: noctis
@Gezer aslında bisiklet sağlamsa hiç satış sonrası beklentim yok. om-nlarla uğraşmam malatyada bisikletçilerde hallederim işimi. ama bu maşa işi canımı sıktı. yanlış bişey mi yaptım bilmiyorum. kilitliyorum üzerindeki gösterge kırmızı oluyor ama amaşa kitlenmiyor.

Selam ben mosso legarda 1621 mdm aldım bugün lastiklerin kalın olduğunu anladım sitede 700x32c yazıyorken benimki 700x40c lastik bu normalmi adam beni yemeye çalışmış ?

Eğer yemeye çalışmışsa diğer aksamında böyle olmasından endişeliyim !

@mergin Hocam arkadaşımda da aynı bisiklet ve aynı sorun var. Başta iyi çalısıyordu ancak sonrasında açıkken kapalı, kapalıyken açık olmaya başladı. Kesin servisine götürün değiştirsinler.
@vatanseverarda hocam Beyaz ağırlıkta sanırım bisikletinizde, her renk gider ancak siyah daha güzel durur gibime geldi. Hayırlı olsun bu arada benim de almayı çok düşündüğüm güzel bir modeldi :)

Arkadaşlar bisiklet alacağım . Araştırıyorum ...Çok acelemde yok açıkçası ...35 yaşımdayım zaten son 15 yıldan beri binmiyorum :) ....Daha bir yıl daha binmem ama alabileceğimin en iyisini almak istiyorum...Yol yada tur bisikleti alacağım .....Aslında düne kadar kesin kararımı vermiştim ...Alur 500 alıyordum ama bir bisiklet gördüm ki beni benden aldı . Zevkler değişir tabi ama ben hayran kaldım .Fiyatı bir hayli yüksek ama harç- borç alabilirim sanırım çok beğendim...Yalnız bisiklet hakkında hiç bir fikrim yok ...Fikri olan , tanıyan , kullanan yada kullanan birini tanıyan varsa bir yardımcı olursanız çok makbule geçecek .... (link) - lungo modeli

@derracetii merhaba, siyah renk mdmlerin lastiğinde bir değişiklik var sanırım. Benimkisinde de 38c dişli lastik var, internette fotoğrafı olan sitelerde de siyahında aynı lastikleri gördüm. Gerçi ben memnunum daha patlamadı, konforda da artı etkisi var. Eskiyince biraz inceltip iyi bir marka takabilirsiniz ben öyle yapmayı düşünüyorum.

@Gezer aynen benimki de kalın dişli ve siyah hocam bende işkillendim böyle olunca ama neden böyle acaba ?

Kalın ve dişli turda grubun gerisinde bırakıyor :d

@derracetii neden olduğu hakkında hiç bir mantık yürütemiyorum. Muhtemelen bize ümit bisikletleri mosso diye kakalıyorlar, inşallah kadro gerçekten mossodur.

@mergin üstad sizinki süspansiyonlu msm, bizimkisi düz maşa mdm. Bu olay siyah mdmlerde var sanırım.

• Beğen
Tepkiler: derracetii
@Gezer bu ülkede hiç iyi insana rastlamadım ya Allahım nasıl bir toplumuz yahu .inşallah kadro mossodur dediğin gibi.

@mergin bize geçirmişler o halde yapanlara hakkım haram zıkkımın dibinin dibinin dibi olsun

Birde şunu söyliyim ben bu işin peşini bırakmıyacam adamla iletişime geçicem mağduriyetimi gidermezse burda konu açıp inşallah ifşa edicem ve heryere yazıcam dolandırıcı olduğunu o bisikletçinin bakalım ne cevap verecek

@derracetii hocam Mossonun sitesinden kadronuz aynı mı değil mi bakın. Kadroların replikasını yapmak zaten masraflı olur o yüzden oradakiyle aynıysa kadronuz orjinal demektir. Burası Mossonun orjinal sitesi (link)

• Beğen
Tepkiler: noctis ve Gezer
@scorking
Hocam nasıl bisikletten memnunmusunuz bi sıkıntısı varmı? Bende almayı düşünüyorumda

@MetuRider ben sitesinde 700c olarak sadece 735TCA yi gördüm. Legarda falan hak getire. Burada replika olayı bile yok bence. Ümit bisikletin üstüne mosso stickerı yapıştırıp geçmek çok zor değil.

Kimseye orjinal sitesinde görmedikleri mossoyu almalarını önermiyorum. Ha ucuz olsun ümit olsun diyenlere lafım yok ama legarda kullanıp da kaliteli mosso marka kullanıyorum zannetmeyin.

Uzun bir araştırmanın ardından, Mosso Legarde 1624 V ile aranıza katıldım. Öncelikle şunu söyliyim, çok memnunum bisikletimden. Ön arka Altus, ayna kol da shimono olunca ayrı bir güzel. 46 kadro bisikletimi 1.030 TL ye aldım. Düşünen arkadaslara öneririm.

Kask ve zil önerisi bekliyorum arkadaslar. Elçik acıtmıyor ama uzun kullanımlarda rahatsızlık verecek gbi.

• Beğen
Tepkiler: tropeus
Geri