Merhaba arkadşalar.
Mosso 771 SMV 28 jant hibrit bisiklet kullanıyorum. Bisikletimin arka jant göbeğini değiştim. Fakat janta akort yapılmasına rağmen akortta hiçbir düzelme olmadı. Jant yalpalamaya devam ediyor. Akorttan 1 ay sonra da toplamda 150 kilometre sonra jant tellerinin biri göbek kısmından kırıldı.
Benim asıl sorum şu; 40 TL'ye çift kat jantlar satılıyor, boyası olsun üzerindeki yazılar olsun profesyonel jantlardan hiç farkı yok. Elbette 40 TL'lik jant ile 400 TL'lik jant mukayese edilmez. Keza benim bisikletin orijinal jantları bana pek kaliteli gelmedi. Markasını bilmiyorum ama Mosso şu an Starrims marka jantlarla bisikleti piyasaya sürüyor. Bu Starrims marka jant çemberlerinin fiyatını bilen var mı?
40 TL'ye alacağım jantın, Starrims jant ile bir farkı var mı? Bildiğim kadarıyla 40 ila 300 TL arasında olan jantlar arasında 10 ila 40 gram arasında ağırlık farkı var, diğer fark ise sağlamlık. Çembere fazla bir yatırım yapmak istemiyorum, google'de alexrims, dt swiss modelleri var, forumda da arkadaşlar bu çemberleri öneriyor, fiyatları 100 ila 120 TL arasında'' tek çember fiyatı başlangıç seviyesi'' Bu arada 36 tel
Açıkçası bu bütçeden de yukarı çıkmak istemiyorum. 40 TL'lik çember ile 100 TL'lik çember arasında farklar var mı? 40 TL'lik çemberin görüntüsü, üzerindeki yazıları çok hoşuma gitti?