Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@castelan Rica ederim. Güle güle kullanın. Çok doğru bir seçim yapmışsınız. Bende çok araştırma yapmıştım. Son kararım mosso oldu.Fakat ziyadesiyle memnun kaldım. Tekerleri ince gibi duruyor ama maşallah bisiklet taş gibi.

• Beğen
Tepkiler: castelan
Scudo
Mosso Legarda tam bir küçük altındır. F/P olarak mutlu eder. Satmak istediğinde çabuk satılır. Fazla zarar ettirmez. Türkiye şartlarına en uygun bisiklettir diyebilirim. Kullanan ve kullanmayı düşünen herkese hayırlı olsun.

Ben de nihayet kavuştum bisikletime.Allah buradaki herkese daha da iyisini nasip etsin.Uzun yıllar arkadaki işe yaramazı kullandıktan sonra bu çok iyi geldi.Şimdilik hidrolik frenin balatası sürüş esnasında birazcık sürtüyor.20 gün sonraki bakıma bırakmadan hemen götürmeli miyim sizce?Gönül isterdi v fren olmasını ama yapacak bişi yok.D96C4BEA-A78D-48B5-86B8-8D56A3EB1B04.jpeg

Ben de nihayet kavuştum bisikletime.Allah buradaki herkese daha da iyisini nasip etsin.Uzun yıllar arkadaki işe yaramazı kullandıktan sonra bu çok iyi geldi.Şimdilik hidrolik frenin balatası sürüş esnasında birazcık sürtüyor.20 gün sonraki bakıma bırakmadan hemen götürmeli miyim sizce?Gönül isterdi v fren olmasını ama yapacak bişi yok.234362 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun , Allah kaza bela çalınma göstermesin. Balatadan gelen ses balatanın henüz yeni olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Bir kaç günlük kullanımdan sonra devam ederse içiniz rahat olsun diye gösterebilirsiniz ama 1 ay bakımında ortadan kalkacaktır ses.

Hayırlı olsun , Allah kaza bela çalınma göstermesin. Balatadan gelen ses balatanın henüz yeni olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Bir kaç günlük kullanımdan sonra devam ederse içiniz rahat olsun diye gösterebilirsiniz ama 1 ay bakımında ortadan kalkacaktır ses.
Teşekkürler bilgi için.İdare edilmeyecek gibi değil zaten.Bir diğer dikkatimi çeken konu ellerimin zorlanmasıydı.Buna neden olan elcikler mi,yoksa sürüş pozisyonunun öne eğik olmasından ötürü ellerimin gidona baskılanması mı bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
Teşekkürler bilgi için.İdare edilmeyecek gibi değil zaten.Bir diğer dikkatimi çeken konu ellerimin zorlanmasıydı.Buna neden olan elcikler mi,yoksa sürüş pozisyonunun öne eğik olmasından ötürü ellerimin gidona baskılanması mı bilemedim.
Aynı sorundan bende muzdaribim. Bir arkadaş aydınltırsa sevinirim :)

Günaydınlar herkese, sizin de güzel yorumlarınızla ben de Mosso Legarda almaya karar verdim. 2024 msm v CT ile aranızdayım artık. Henüz kavuşamadık ama Salı günü elimde olacak inşallah. Heyecanlıyız bakalım.

@MalcolmX @castelan Sürüş pozisyonunuzdan rahatsızsanız gidon açısını ayarlamanız gerekiyordur. Kendim yaparım derseniz gidonun altındaki alyanı gevşetip, gidonu hafifçe kaldırarak istediğiniz açıdaki kısıma yerleştirip alyanı sıkarak sabitleyebilirsiniz. Çok kaldırırsanız başta indiremeyebilirsiniz. Gidonu bisikletin önüne doğru çekip tekrar hareket ettirebilirsiniz. Çünkü o gevşettiğiniz alyanlı parçanın geçebileceği açı yuvaları vardır. Kaldırırken rahatça hareket eder fakat indirirken gidonu çekmek gerekiyor. Kendiniz yapmak istemezseniz de bildiğiniz veya bisikleti aldığınız bir bisikletçi halledecektir.

• Beğen
Tepkiler: castelan
Merhabalar konuda 1.ay bakımından bahsedilmiş. Benim pek bisiklete dair fikrim yok aldığım yerde(sundu bisikleti Çankaya) bir şey söylemedi ama 1.ay kesinlikle bakım yaptırılmalı mıdır,?

• Beğen
Alışkanlık edinme ve kendimi deneme sürecinde giriş bisikleti olarak tercihim 2021 MSM V oldu ve ben de aranıza katıldım. Akşam saatlerinde Beylikdüzü-Büyükçekmece sahil yolunda ilk turumu atacağım.

Mosso Legarda serisi kullanan arkadaşlar arazi kullanımında dik rampalardan aşağı inerken v fren pek güven vermiyor ayarı da sürekli kaçıyor bunun için ne yapabiliriz.Acaba fren papuçları mi yoksa fren ayakları mı sorunlu ? Hangisini değiştirmek gerekir ?

• Beğen
Tepkiler: Barisc61
Bisikletin üzerinde sanırım isimsiz markasız olan tek parça frenler. Ben performansından çok şikayetçi değilim. Daha doğrusu çocukluğumdan buyana başka Bisiklet kullanmadığım için kıyas yapamıyorum. Sanırım fren papuclari bittiğinde, papuclari değiştirme yerine komple iyileştirme yapacağım tek parça bunlar olacak.

IMG_20200718_204918.jpg

• Beğen
Tepkiler: TheUgly ve fensinn
Merhabalar konuda 1.ay bakımından bahsedilmiş. Benim pek bisiklete dair fikrim yok aldığım yerde(sundu bisikleti Çankaya) bir şey söylemedi ama 1.ay kesinlikle bakım yaptırılmalı mıdır,?

Bu bir kural değil, gerekliliktir. Kullanım sıklığınıza bağlı olarak belirli periyotlarda mekanik anlamda gözden geçirilmesi gereken yerler oluyor bisiklette. Bunları garanti kapsamında kontrol edip varsa bir arıza, gidermek için aldığınız yere göstermenizde fayda var. Bu nedenle gerekli bu bakımlar.

• Beğen
Tepkiler: gurbeyza
@gurbeyza hayırlı olsun. Size fatura ile birlikte garanti belgesi ve servis kuponları vermeleri gerekirdi. Birinci kupon ücretsiz bakım içindir. Daha sonrakiler ücretlidir. Garantinizin devamı için gereklidir. Yaklaşık 300 - 400 km veya 1 - 1,5 aylık kullanımdan sonra ücretsiz bakıma götürmeli siniz. Mekanik aksam , fren , akord vb. Kontroller yapılır.

• Beğen
Tepkiler: gurbeyza
Benimde bakım konusunda bir sorum olacak arkadaşlar. 4 kez tek yerden bisiklet aldım , her bisiklet alışımda garanti belgesi ve fatura ile birlikte sadece 2. Ci ücretsiz bakım kuponunu veriyor. İlk kuponu teslim ederken alıyor bu normal mi? Sonuçta ürün alıyoruz ve kurarak teslim etmek zorunda bisikleti. Yada ben mi yanlış düşünüyorum?

Bisikletin üzerinde sanırım isimsiz markasız olan tek parça frenler. Ben performansından çok şikayetçi değilim. Daha doğrusu çocukluğumdan buyana başka Bisiklet kullanmadığım için kıyas yapamıyorum. Sanırım fren papuclari bittiğinde, papuclari değiştirme yerine komple iyileştirme yapacağım tek parça bunlar olacak.

234506 dosyayı görüntüle
Kendi kendime cevap yazayım. Frenler Logan marka Taywan li bir üreticinin malı. Çeşitli modelleri 10usd ile 35 usd arası online yabancı alışveriş sitelerinde bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Gkt34 ve amasseia
Kendi kendime cevap yazayım. Frenler Logan marka Taywan li bir üreticinin malı. Çeşitli modelleri 10usd ile 35 usd arası online yabancı alışveriş sitelerinde bulunuyor.
Ayakları değişmeden sadece baradine papuç alıp takan var mi ? Performansı değişti mi ?

@imamyakali @çimtay teşekkür ederim. Alırken ödemeyi internet üzerinden yaptım o yüzden fatura e posta olarak geldi. Garanti belgesi ve servis kuponu vermediler. En iyisi Pzt günü kendilerine sorayım

Merhabalar, iyi akşamlar saygıdeğer üye arkadaşlarım ve abilerim;

Ben uzun tura çıkacağım ve bunun için uygun bütçede bir tur bisikleti bakıyorum. Yakın bir arkadaşım 3 aylık Mosso 2021 Msm H modeli bisikletini 1.700'e verecek, önerir misiniz? Bisikleti kullananlar ve kullanmış olanlar yazabilirlerse mutlu olurum :)

2024 msm v citi ile bugün ilk sürüşümü gerçekleştirdim. bisiklet sevdasına yeni başlayan biri olarak ( kısaca düz adam sami) ilk izlenimim tasarım olarak çok güzel, ön aydınlatması baya iyi aydınlatıyor. ama arkadaşların da dediği gibi v fren de bir sıkıntı var rampa inişlerinde yetmiyor hissine kapılıyorsunuz. bunu daha ilk sürüşümde yaşadım. ilerleyen sürece bakacağız.

• Beğen
Geri