Garip Kul
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- Kemal Yavuz
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hayırlı olsun , Allah kaza bela çalınma göstermesin. Balatadan gelen ses balatanın henüz yeni olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Bir kaç günlük kullanımdan sonra devam ederse içiniz rahat olsun diye gösterebilirsiniz ama 1 ay bakımında ortadan kalkacaktır ses.Ben de nihayet kavuştum bisikletime.Allah buradaki herkese daha da iyisini nasip etsin.Uzun yıllar arkadaki işe yaramazı kullandıktan sonra bu çok iyi geldi.Şimdilik hidrolik frenin balatası sürüş esnasında birazcık sürtüyor.20 gün sonraki bakıma bırakmadan hemen götürmeli miyim sizce?Gönül isterdi v fren olmasını ama yapacak bişi yok.234362 dosyayı görüntüle
Teşekkürler bilgi için.İdare edilmeyecek gibi değil zaten.Bir diğer dikkatimi çeken konu ellerimin zorlanmasıydı.Buna neden olan elcikler mi,yoksa sürüş pozisyonunun öne eğik olmasından ötürü ellerimin gidona baskılanması mı bilemedim.Hayırlı olsun , Allah kaza bela çalınma göstermesin. Balatadan gelen ses balatanın henüz yeni olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Bir kaç günlük kullanımdan sonra devam ederse içiniz rahat olsun diye gösterebilirsiniz ama 1 ay bakımında ortadan kalkacaktır ses.
Aynı sorundan bende muzdaribim. Bir arkadaş aydınltırsa sevinirimTeşekkürler bilgi için.İdare edilmeyecek gibi değil zaten.Bir diğer dikkatimi çeken konu ellerimin zorlanmasıydı.Buna neden olan elcikler mi,yoksa sürüş pozisyonunun öne eğik olmasından ötürü ellerimin gidona baskılanması mı bilemedim.
Merhabalar konuda 1.ay bakımından bahsedilmiş. Benim pek bisiklete dair fikrim yok aldığım yerde(sundu bisikleti Çankaya) bir şey söylemedi ama 1.ay kesinlikle bakım yaptırılmalı mıdır,?
Kendi kendime cevap yazayım. Frenler Logan marka Taywan li bir üreticinin malı. Çeşitli modelleri 10usd ile 35 usd arası online yabancı alışveriş sitelerinde bulunuyor.Bisikletin üzerinde sanırım isimsiz markasız olan tek parça frenler. Ben performansından çok şikayetçi değilim. Daha doğrusu çocukluğumdan buyana başka Bisiklet kullanmadığım için kıyas yapamıyorum. Sanırım fren papuclari bittiğinde, papuclari değiştirme yerine komple iyileştirme yapacağım tek parça bunlar olacak.
234506 dosyayı görüntüle
Ayakları değişmeden sadece baradine papuç alıp takan var mi ? Performansı değişti mi ?Kendi kendime cevap yazayım. Frenler Logan marka Taywan li bir üreticinin malı. Çeşitli modelleri 10usd ile 35 usd arası online yabancı alışveriş sitelerinde bulunuyor.