Teşekkür ederim.Henüz çok fazla deneme fırsatım olmadı ancak denediğim kadarıyla çok akıcı, üretim amacının hakkını veriyor ve fiyat performans oranı da gayet iyi.Piyasada şuan yerli firmalarda yol bisikleti bulmak ayrı bir problem.Bu fiyat bandında mosso cavalier kesinlikle düşünülmesi gereken modellerden.Ayrıca bisiklet fotoğraflarda gözüktüğünden çok daha şık.@Insécateur hayırlı olsun. Cavalier'de en elzem değişim jant olur. Kendi profil jantları Sora gobek ile gayet akıcı ancak daha öncede belirttiğim gibi jantın çifti 2667 gram (qr mandalsiz) gelmekte ve yeni jantlarla birlikte hatrı sayılır bir agirliktan kurtulursunuz.
Sonrasinda isteğe bağlı olarak; Sele borusu 350 gram, sele yaklaşık 300 gram. Sele ve sele borusunu da daha hafifi ile degistirebilirsiniz ki burdan da yaklaşık 200-250 gram kazanırsınız.
Bu yeniliklerle birlikte bisikletiniz yaklaşık 9.3 kg sevilerinde olacaktır.
Teşekkür ederim.Biraz daha bütçeyi arttırıp bisan gte alacaktım aslında, ama dediğim gibi yerli firmaların hepsi çuvalladı talebe yetişme konusunda.İlk partiyi kaçırdım ve en yakın 1 ay şeklinde dönüş yapılınca bayiye gidip inceledim mossoyu.Nedense birçok firma fotoğraf konusunda çok kötü, kötü göstermek için uğraşsalar ancak bu kadar olur.Bisikleti canlı şekilde görüp karar verin derim.@Insécateur hayırlı olsun. Açıkçası 15 20 gündür benimde niyetim var hala karar veremedim. Yakındır gözü karartmam
Merhabalar. Ben yaklaşık 1 yıldır Mosso Cavalier 700 Sora kullanıyorum. Grupset dışındaki tüm bileşenler bahsettiğin claris modeli ile aynı.Merhabalar, yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum. Mosso cavalier 700 claris kullanan varsa olumlu veya olumsuz yönlerini yazabilir misiniz, memnun musunuz ?
2015 model legardaya 28 lastik takıp kullandım. hiç sorun yaşamadım.Legarda'ya 700x28 lastik takan var mı? Jant içi genişliği 19mm yazıyor hesaplayınca 26.6 çıkıyor minimum için. 700x28 kullanan varsa tecrübe paylaşımı yaparsa sevinirim.
Yol tutuşu vs. nasıl değişti?2015 model legardaya 28 lastik takıp kullandım. hiç sorun yaşamadım.
Kesinlikle katılıyorum. Yaklaşık bu fiyatlara karşılaştırma için araştırdığım Carraro modeller var. Birisi Daytona 2730 diğer ise Daytona 730.@juımpthescene dağ bisikleti için pek bir şey diyebileceğimi sanmıyorum ilgimi çekmediği için ama maşanın kendi maşaları olması biraz gözüme batıyor. Tur bisikletlerindeki maşalarını beğenmeyenler olmuştu. Diğer yandan set olarak, kadro şekli olarak kötü değil tabii ki. Bu fiyatta başka markalarda ne modeller var bakıp karşılaştırmak lazım Mosso şart değilse. Sonuçta para en uygun şekilde gitmeli.
FLASH V66 37X622 (1mm ZIRHLI-REFLEKTÖRLÜ) lastigin üzerinde hava basıncı aralıgı yazmıyor petrolden hava basacam max hava basınıcı nedir bu lastiğin bilen var mı
teşekkürler@Halo minimum 51 psi maximum 85psi . Aslında üzerinde de yazıyor, belkide göznüzden kaçmıştır. Selamlar
236873 dosyayı görüntüle236874 dosyayı görüntüle