Ercan Demir23
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- ercan
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Arka vites'i bir tık küçüğe doğru çekmeyi dene.Dikkat et zincirin çapraza düşmesin.Hem efor kaybı hem de zincir kırılması gibi problemler yaşayabilirsin.arkadaşlar mosso legarda 2024 aldım fakat pedalı hızlı basınca 2 saniyeliğine boşa pedal çeviriyorum sebebi nedir
Selam, ben de Haziran ayında İstanbul'da bulamamıştım ve temiz bir ikinci el 46 boy alıp, daha da temiz yaptım. Ancak, etrafımda hep, yol bisikleti görünce heves ettim ve deneme amacıyla Ağustos'ta ikinci el Mosso Cavalier aldım. İşte bu noktada, yol bisikleti beni benden aldı ve hayran oldum. Tabii tecrübesizlikten ve heyecandan, bir boy büyük kadro(54) almışım. Bu arada, bisiklet forumu takip edip, yol bisikletleri hk. bilgilendikten sonra da sabredemedim ve Eylül ayında, boyuma uygun bir kadro(52) ve 105 grup setli güzel bir ikinci el bulunca kaçırmadim bu arada, boy boy bisikletlerim oldu, isteyen olursa...Merhaba Ankara'da Mosso 2021 MDM H 46 Kadro bisiklet bulamiyorum. Internette ya da bayi olarak satan yer varsa yazarsaniz sevinirim.