Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@Amanita Dostum gvl 290 dan memnun musun arazi dağ vs.ve normal asfalt yolda nasıl alınır mı bende corelli goat 1.0 ile mosso gvl 270 ve 290 arasında kaldım

Scudo
@Ercan Demir23 Dag bisikleti istiyorsan dag bisikleti , yol istiyorsan yol, hibrit istiyorsan hibrit al . Corelli goat 1 ve gvl serisi bence gravelı yansitmiyor . Illaki almak isterseniz bence ust seviye gravellara bakin. Arka vites gecisleri guzel claris, on vites bende hep sorun oldu. Surekli ayari kaciyor. Jantlar Tur bisikleti gibi . 20km/h ortalama ile kullaniyorum . Agir bir bisiklet 15 kg . Gorunus olarak guzel heybetli hosuma gidiyor ama sahsen ben rahat edemedim bir turlu . Bence 3000TL fiyati haketmiyor sitesindeki . 2500 TL civarina bulabilirseniz alinabilir. Artan parayla da yukseltme yapilabilir .

• Beğen
Tepkiler: Daytona
arkadaşlar mosso legarda 2024 aldım fakat pedalı hızlı basınca 2 saniyeliğine boşa pedal çeviriyorum sebebi nedir

arkadaşlar mosso legarda 2024 aldım fakat pedalı hızlı basınca 2 saniyeliğine boşa pedal çeviriyorum sebebi nedir
Arka vites'i bir tık küçüğe doğru çekmeyi dene.Dikkat et zincirin çapraza düşmesin.Hem efor kaybı hem de zincir kırılması gibi problemler yaşayabilirsin.

ön vites 2 arka vites 4 oluyor bazende 5 de

Bende Mosso 2021 mdm v var. Elcikleri bir türlü sabitleyemedim. Kullanırken sürekli dışa doğru yavaş yavaş çıkıyor. Bisikletçi. Ballı ile sabitleyebilirsin dedi. Başka bir çözümü varmıdır. Tavsiyeniz nedir

Merhaba Ankara'da Mosso 2021 MDM H 46 Kadro bisiklet bulamiyorum. Internette ya da bayi olarak satan yer varsa yazarsaniz sevinirim.

@JDJS hocam nereden aldın acaba?

Ailemin zoruyla beyaz eşyacıdan ama fatura garanti var

Ne oldu yine mi zam geldi 😭 Cavalier Clarisin piyasası ne durumda şuan günceli bilen var mı

@Anonim kendi sitesinde 3900 gösteriyor maalesef. 3500 piyasada

@Anonim evet 3900 rakamı sora için gösteriyordu. Artık 2. El piyasası bile el yakar oldu.

Merhaba Ankara'da Mosso 2021 MDM H 46 Kadro bisiklet bulamiyorum. Internette ya da bayi olarak satan yer varsa yazarsaniz sevinirim.
Selam, ben de Haziran ayında İstanbul'da bulamamıştım ve temiz bir ikinci el 46 boy alıp, daha da temiz yaptım:). Ancak, etrafımda hep, yol bisikleti görünce heves ettim ve deneme amacıyla Ağustos'ta ikinci el Mosso Cavalier aldım. İşte bu noktada, yol bisikleti beni benden aldı ve hayran oldum. Tabii tecrübesizlikten ve heyecandan, bir boy büyük kadro(54) almışım. Bu arada, bisiklet forumu takip edip, yol bisikletleri hk. bilgilendikten sonra da sabredemedim ve Eylül ayında, boyuma uygun bir kadro(52) ve 105 grup setli güzel bir ikinci el bulunca kaçırmadim :harika: bu arada, boy boy bisikletlerim oldu, isteyen olursa...

@_Madmexx _ 54 Kadro Cavailer tam benlik olurdu aslında ama Legarda'yı satıp yenisini almaya yeltenemem bile çok para harcadım bu aralar :D

@ExKyotoo hiç merak etmeyin, satmakla uğraşmak istemediğim için, depoda duruyor zaten. Haberleşiriz yine.

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Geri