seyyahname
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- hasan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
evet haklısınız. dikkatli bakınca doğru olduğunu şimdi anladım.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle 👍2121 MSM V ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
SelamlarMosso Black Edition 2021 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
Birkaç sorum olacaktı cevap verme nezaketinde bulunmak isteyen olursa diye;
1-) Legarda2127 alacaktım ikisinin farklı kategorilerde bisiklet olduklarını biliyorum fakat Black Edition tercih ettim son anda diğerinden vazgeçip iyi mi etmişim kötü mü etmişim?
2-) 27.5 BLACK EDITION H 20' ölçülerinde aldım boyum 1.85 henüz bisikletim gelmedi acaba bu bana uygun olur mu?
Şimdiden teşekkür ederim bu arada daha önce Carraro Force920 kullanmıştım.
Selamlar
Yaklaşık 2-3 ay kullandım. Yeniden bisiklete black edition ile başlamıştım. (2021 Nisan sanırım)
Sağlam bir bisikletti. Biraz ağırdı. Altus viteslerde sorun yaşamadım. Boyum 1.77 18' kullandım. Tam olmuştu. 20' size olacaktır diye düşünüyorum.
Uzun turlar vs yapılmayacaksa, engebeli arazide gezme durumu da varsa ve bisikleti 2-3 kat çıkarıp indirme durumlarınız yoksa gayet güzel bisiklet.
Sadece boyası biraz narin. Özellikle parlak yazılı olan kısımlara ekstra dikkat etmek gerek.
Güle güle kullanın şimdiden.
Kişisel görüşüm Eğer bisiklet olayına devam ederseniz, belli bir yerden sonra başka bisikletlere bakmaya başlayacaksınız. O yüzden çok fazla koruma vs takmayın uğraşmayın. Sadece cizilmesi ihtimalini kenarda tutun diye söyledim. Çok güzel bisiklet. Sağlam. Uzun süre kullanılır. Ancak duygu$al duruma göre siz kullanmak istemeyip daha iyi bir marka için arayışa geçebilirsiniz.Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yaşadığım memleketin yollarının çok güzel olduğunu söyleyemem o yüzden dağ bisikleti tam kötü yollara göre diye düşünerek aldım. Dediğinize dikkat edeceğim belki yazıların oraya koruyucu çekebilirim.
Kişisel görüşüm Eğer bisiklet olayına devam ederseniz, belli bir yerden sonra başka bisikletlere bakmaya başlayacaksınız. O yüzden çok fazla koruma vs takmayın uğraşmayın. Sadece cizilmesi ihtimalini kenarda tutun diye söyledim. Çok güzel bisiklet. Sağlam. Uzun süre kullanılır. Ancak duygu$al duruma göre siz kullanmak istemeyip daha iyi bir marka için arayışa geçebilirsiniz.
yazıyı yeni gördüm. Bisikletini şu anda almış da olabilirsinMosso legarde 2127 msm h 28 jant ne yetkili bayilerde stoklarda olmadıgı, buyuk alışveriş sitelerinde bir kaç tane var fakat urun Konya velesbitcim firmasının, yetkili bayi olmamasına rağmen buda
huylandırdı benı, 1 ay sonra fiyatların %30 kadar zamlanacagından yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Hayırlı olsun hocamArkadaşlar bende aranıza Legarda 1827 ile Sakarya'dan katılıyorum.
Hayırlı forumlar.
Nasıl hocam memnun musun?277839 dosyayı görüntüle
bende bu sene bu markaya gectim benimki 2018 model yeni sayılmaz ama ben sıfır aldım yadigar
Kambur bisikletleri bir sevemedimArkadaşlar mosso Black editionun 2020de çıkan modelinde vitesleri daha kaliteli görünüyor 2021’in de kadrosu daha şık görünüyor selesi daha doğrusu.
2020 bir arkadaşımda var burda onu almam daha mantıklı olur mu? Sanki malzemeden biraz kısmışlar mı acaba 2021’de ?
bu 2020 olan;
bu da 2021;
2021 yılındaki görsel açıdan da daha iyi duruyor.
Peki soruma cevap verebilir misiniz hocamKambur bisikletleri bir sevemedim
Arkadaşlar mosso Black editionun 2020de çıkan modelinde vitesleri daha kaliteli görünüyor 2021’in de kadrosu daha şık görünüyor selesi daha doğrusu.
2020 bir arkadaşımda var burda onu almam daha mantıklı olur mu? Sanki malzemeden biraz kısmışlar mı acaba 2021’de ?
bu 2020 olan;
bu da 2021;
2021 yılındaki görsel açıdan da daha iyi duruyor.