Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

evet haklısınız. dikkatli bakınca doğru olduğunu şimdi anladım.

Scudo
evet haklısınız. dikkatli bakınca doğru olduğunu şimdi anladım.

"çok fark eder mi" kısmına cevap vermemişim. Şu an için hiç fark etmez. TY510'un arka vitesle uyumu 6-7 ile sınırlı. İleride arkada 7'den fazla vitesli dişliye geçmek istemedikçe sorun yok. Geçerseniz de ona göre 8'li uyumlu Altus ya da Tourney TX, 9'lu uyumlu Altus ya da Alivio attırıcıyla değiştirirsiniz. Mesela ben arka göbek ve dişliyi 8'li Acera yapınca önü de Altus FD-M310 ile değiştirdim.

• Beğen
Tepkiler: seyyahname
Mosso Black Edition 2021 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

Birkaç sorum olacaktı cevap verme nezaketinde bulunmak isteyen olursa diye;

1-) Legarda2127 alacaktım ikisinin farklı kategorilerde bisiklet olduklarını biliyorum fakat Black Edition tercih ettim son anda diğerinden vazgeçip iyi mi etmişim kötü mü etmişim?

2-) 27.5 BLACK EDITION H 20' ölçülerinde aldım boyum 1.85 henüz bisikletim gelmedi acaba bu bana uygun olur mu?

Şimdiden teşekkür ederim bu arada daha önce Carraro Force920 kullanmıştım.

Mosso Black Edition 2021 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

Birkaç sorum olacaktı cevap verme nezaketinde bulunmak isteyen olursa diye;

1-) Legarda2127 alacaktım ikisinin farklı kategorilerde bisiklet olduklarını biliyorum fakat Black Edition tercih ettim son anda diğerinden vazgeçip iyi mi etmişim kötü mü etmişim?

2-) 27.5 BLACK EDITION H 20' ölçülerinde aldım boyum 1.85 henüz bisikletim gelmedi acaba bu bana uygun olur mu?

Şimdiden teşekkür ederim bu arada daha önce Carraro Force920 kullanmıştım.
Selamlar

Yaklaşık 2-3 ay kullandım. Yeniden bisiklete black edition ile başlamıştım. (2021 Nisan sanırım)
Sağlam bir bisikletti. Biraz ağırdı. Altus viteslerde sorun yaşamadım. Boyum 1.77 18' kullandım. Tam olmuştu. 20' size olacaktır diye düşünüyorum.
Uzun turlar vs yapılmayacaksa, engebeli arazide gezme durumu da varsa ve bisikleti 2-3 kat çıkarıp indirme durumlarınız yoksa gayet güzel bisiklet.
Sadece boyası biraz narin. Özellikle parlak yazılı olan kısımlara ekstra dikkat etmek gerek.

Güle güle kullanın şimdiden.

Selamlar

Yaklaşık 2-3 ay kullandım. Yeniden bisiklete black edition ile başlamıştım. (2021 Nisan sanırım)
Sağlam bir bisikletti. Biraz ağırdı. Altus viteslerde sorun yaşamadım. Boyum 1.77 18' kullandım. Tam olmuştu. 20' size olacaktır diye düşünüyorum.
Uzun turlar vs yapılmayacaksa, engebeli arazide gezme durumu da varsa ve bisikleti 2-3 kat çıkarıp indirme durumlarınız yoksa gayet güzel bisiklet.
Sadece boyası biraz narin. Özellikle parlak yazılı olan kısımlara ekstra dikkat etmek gerek.

Güle güle kullanın şimdiden.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yaşadığım memleketin yollarının çok güzel olduğunu söyleyemem o yüzden dağ bisikleti tam kötü yollara göre diye düşünerek aldım. Dediğinize dikkat edeceğim belki yazıların oraya koruyucu çekebilirim.

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yaşadığım memleketin yollarının çok güzel olduğunu söyleyemem o yüzden dağ bisikleti tam kötü yollara göre diye düşünerek aldım. Dediğinize dikkat edeceğim belki yazıların oraya koruyucu çekebilirim.
Kişisel görüşüm Eğer bisiklet olayına devam ederseniz, belli bir yerden sonra başka bisikletlere bakmaya başlayacaksınız. O yüzden çok fazla koruma vs takmayın uğraşmayın. Sadece cizilmesi ihtimalini kenarda tutun diye söyledim. Çok güzel bisiklet. Sağlam. Uzun süre kullanılır. Ancak duygu$al duruma göre siz kullanmak istemeyip daha iyi bir marka için arayışa geçebilirsiniz.

Kişisel görüşüm Eğer bisiklet olayına devam ederseniz, belli bir yerden sonra başka bisikletlere bakmaya başlayacaksınız. O yüzden çok fazla koruma vs takmayın uğraşmayın. Sadece cizilmesi ihtimalini kenarda tutun diye söyledim. Çok güzel bisiklet. Sağlam. Uzun süre kullanılır. Ancak duygu$al duruma göre siz kullanmak istemeyip daha iyi bir marka için arayışa geçebilirsiniz.

Gerçekten hislerime tercüman oldunuz. Carraro Force920 aldıktan sonra da 1 sene kullandım kalitesiz gelmeye başladı. Shimano Tourney vites takımlarını çok kalitesiz buluyordum daha kaliteli bir bisiklete binmek isteyerek değiştirme arayışına girdim.

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Mosso legarde 2127 msm h 28 jant ne yetkili bayilerde stoklarda olmadıgı, buyuk alışveriş sitelerinde bir kaç tane var fakat urun Konya velesbitcim firmasının, yetkili bayi olmamasına rağmen buda
huylandırdı benı, 1 ay sonra fiyatların %30 kadar zamlanacagından yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
yazıyı yeni gördüm. Bisikletini şu anda almış da olabilirsin
Ben de bisikletimi internetten Konya VELESBİTCİM sitesinden aldım. herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Ayrıca şehir bisikletinde 41 kadro sana uygun olur

Arkadaşlar bende aranıza Legarda 1827 ile Sakarya'dan katılıyorum.

Hayırlı forumlar.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Arkadaşlar mosso Black editionun 2020de çıkan modelinde vitesleri daha kaliteli görünüyor 2021’in de kadrosu daha şık görünüyor selesi daha doğrusu.

2020 bir arkadaşımda var burda onu almam daha mantıklı olur mu? Sanki malzemeden biraz kısmışlar mı acaba 2021’de ?

bu 2020 olan;

bu da 2021;

2021 yılındaki görsel açıdan da daha iyi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
IMG_20211107_142510.jpg
bende bu sene bu markaya gectim benimki 2018 model yeni sayılmaz ama ben sıfır aldım yadigar

Teşekkür ederim.

Arkadaşlar mosso Black editionun 2020de çıkan modelinde vitesleri daha kaliteli görünüyor 2021’in de kadrosu daha şık görünüyor selesi daha doğrusu.

2020 bir arkadaşımda var burda onu almam daha mantıklı olur mu? Sanki malzemeden biraz kısmışlar mı acaba 2021’de ?

bu 2020 olan;

bu da 2021;

Kambur bisikletleri bir sevemedim

• Beğen
Tepkiler: Nervo

bu 2020 olan;

bu da 2021;

2020'de ön attırıcı Altus FD-M371, aynakol Acera 44/32/22, arka attırıcı Altus RD-M370, ruble HG200 11-34, vites kolları Altus M2000
2021'de ön attırıcı Altus FD-M371, aynakol Acera 44/32/22, arka attırıcı Altus RD-M2000, ruble HG200 11-32, vites kolları Altus EF505
2021'de arka attırıcı daha iyi, vites kolu daha kötü. Geriye kalan özellikler neredeyse aynı. 2021 renkleri nedeniyle "black edition" ismini daha çok hak ediyor.

Fiyat olarak 2020 ne kadar, 2021 ne kadar? 2021 piyasada yok gibi görünüyor, en son 4K'nın biraz üzerinde satılmış. 2020'si ikinci elden dolayı belirgin fiyat avantajına sahipse tercih edilebilir.

@Nervo ben tasarım olarak 2021 versiyonunu daha çok beğendim. Adı gibi black edition bir kadro.

Her ikisinde de ön ve arka aktarıcı Altus ve bir çok özelliği hemen hemen aynı.

Görsele önem veren biri olarak 2021 derim, hem sıfır alacaksınız tertemiz.

2020'in aman aman bir avantajını göremedim, bi 2021'in vites-fren kolu birleşik ki Altus gayet tatmin edici olacaktır yani değiştirmek ister misiniz bilemiyorum. Ben değiştiremezdim şahsen.

Geri