ali teke
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Katlanır
Geçmiş olsun. Mosso'ya bildirdiniz mi olayı? Bundan sonra nasıl bi yol izleyecekler o önemli.Merhabalar mosso Marine katlanır 26 jant 2d katlanır bisiklet kaynak yerinden kırılıyor. Yolda giderken bir anda kendinizi yerde bulabilirsiniz.
Geçmiş olsun. Ben de 20 inçh mosso katlanır kullanıyorum. Dikkat edeceğim artık ben de sürerken.Merhabalar mosso Marine katlanır 26 jant 2d katlanır bisiklet kaynak yerinden kırılıyor. Yolda giderken bir anda kendinizi yerde bulabilirsiniz.
merhaba, mossonun yeni yol premium serisi bisikletleri ile ilgili bilgisi olan var mı donanım fiyat olarak uygun gibi geldi karbon olması internal kablolama vs...
Dün "Asla Durma" kanalında yayınlanan videoda biraz bilgi var:
---
Bana göre katlanır bisikletlerin en büyük dezavantajı ağırlıkları. Ne kadar hafif diye baktım ama ağırlık bilgileri yazmıyor.Yeni karbon katlanırlar çok ilginç. Cesur, çok satmayacak ama meraklısı için çok güzel aletler:
(link)
(link)
(link)
Bana göre katlanır bisikletlerin en büyük dezavantajı ağırlıkları. Ne kadar hafif diye baktım ama ağırlık bilgileri yazmıyor.
Video da biraz bahsettiler katlanırların ağırlığından 10 kg gibi ağırlıkları var dediler ama ben katlanır bisikleti karbon almak cesaretini gösteremezdim açıkçası. Tümleşik yol gidonları çok hoşuma gitti ayrı olarak satmamaları üzücü.Bana göre katlanır bisikletlerin en büyük dezavantajı ağırlıkları. Ne kadar hafif diye baktım ama ağırlık bilgileri yazmıyor.
@Spartiat
Merhaba üstad. Mosso 2324 bisikletimin zincirinden ses geliyor anladığım kadarıyla. Başka bir gönderinizde tavsiye vermişsiniz orda gördüm fakat emin olmak için bağlantıyı da ekliyorum. Uyumludur değil mi bu model bir de bakla sayısı yazmamış önemli midir ?
(link)
Yolda bırakırmı artık şans işi.Yakından inceleme fırsatım oldu bi kere bisiklet çok güzel rengi jant lastik kombinasyonu gidonu,hissiyatı ben kaliteli bir karbon kadroyum diyor zaten cervelo ve bianchiye kadro yapan firmanın kötü iş çıkarması mümkün olmaz diye düşünüyorum.105 set kolay arıza yapmaz vites ayarı bozulmaz.Bu bisikletler ile alakalı yorumlarınız nedir, videoyu bende izledim biraz tanıtım havasında, gerçek kullanıcı deneyimi daha önemli.
Yolda bırakır mı o kadar para verip
(link)
Birde şu bağlantıda ki zincir var bu uyumlu mudur uyumlu ise arada ki farka değer mi ben bisiklete sık binen birisiyim iyi parça kullanmak istiyorum.
(link)
Merhaba,
Mossonun iki modeli arasında kaldım. 182 boyundayım , sanırım 51 kadro bana uygun gibi.Stoklardan bulabildiğim modeller 2327 MSM HD ve 2324 MDM HD. İki model arasında 2500 tl kadar fark var. Daha çok şehir içinde kısa mesafelerde kullanacağım. Bisiklet konusunda çok tecrübem olmadığından süspansiyon benim için gerekli mi bilemedim.
Ama diğer bileşenlerindeki fark için değer derseniz aradaki fiyat farkı benim için çok önemli değil. Ne tavsiye edersiniz?