leon35
Aktif Üye
- Tepki
- 52
- Bisiklet
- Mosso
Arkada kullanıyorum çok memnunumÖn aydınlatmada Knog kullanan var mı?
Arkada kullanıyorum çok memnunumÖn aydınlatmada Knog kullanan var mı?
hocam senden 2 gün önce sipariş ettim lakin benimkini kargo rehin aldı, pazartesiye kadar getirmeyiz dedi. şimdi senin yorumlarını okuyunca içim rahatladı, birkaç gün geç olsa da kaliteli bir ürüne ulaşacak olacağımı bilmek rahatlatıcı. Hayırlı olsun, iyi sürüşlerde kullan diyelim 😁Ön far geldi bugün , Epic double-b 1000, aluminyum ve mat gri kasası, düz şekli ile tam yol bisikleti aydınlatması, 3 modu var, en düşük aydınlatma seviyesi bile yeterli gelecek gibi gece sürüşlerinde, 4. kademeye aldın mı aman yarabbim, Blade ile Vampir avına gidersin öyle bir ışık
Epic'in şekli fotoğraflarda çok detaysız ve kıytırık gözüküyordu, böyle ele alınca kırılacak bir far aldım gibi düşünüyordum, bildiğin tank gibi bir kasaya sahip far geldi, "moon"cuların kasası plastik sanıyorum.
Boyut anlaşılması için de standart zippo ile kıyasladım.
Şarj süresini de artık kullanım sonrası yazarım
268646 dosyayı görüntüle268647 dosyayı görüntüle268648 dosyayı görüntüle
süreyi bende bekliyorum. bende de şundan var ileride değiştirmeyi düşünüyorum karanlık yerlerde biraz yetersiz kalıyorÖn far geldi bugün , Epic double-b 1000, aluminyum ve mat gri kasası, düz şekli ile tam yol bisikleti aydınlatması, 3 modu var, en düşük aydınlatma seviyesi bile yeterli gelecek gibi gece sürüşlerinde, 4. kademeye aldın mı aman yarabbim, Blade ile Vampir avına gidersin öyle bir ışık
Epic'in şekli fotoğraflarda çok detaysız ve kıytırık gözüküyordu, böyle ele alınca kırılacak bir far aldım gibi düşünüyordum, bildiğin tank gibi bir kasaya sahip far geldi, "moon"cuların kasası plastik sanıyorum.
Hayırlı olsun hocam, ben de 2 yil kullandım ardindan yurtta çaldılar. Simdi tekrar aldım kullaniyorum. Bozulursa kaybolursa bir daha alirim f/p olarak moon'un ötesindeÖn far geldi bugün , Epic double-b 1000, aluminyum ve mat gri kasası, düz şekli ile tam yol bisikleti aydınlatması, 3 modu var, en düşük aydınlatma seviyesi bile yeterli gelecek gibi gece sürüşlerinde, 4. kademeye aldın mı aman yarabbim, Blade ile Vampir avına gidersin öyle bir ışık
Yok hocam değil, alüminyum . Moon cu olarak cevap vereyim dedim😅 Yani en azından bendeki meteor x 600 pro nun kasası alüminyum. Hatta bir inceleme yazmıştım. Önceki sayfalarda yine paylaştım ama tekrar bırakayım ilgisini çeken olur belki."moon"cuların kasası plastik sanıyorum.
Tasarımı Lezyne'den esinlenmişler:Ön far geldi bugün , Epic double-b 1000, aluminyum ve mat gri kasası, düz şekli ile tam yol bisikleti aydınlatması, 3 modu var, en düşük aydınlatma seviyesi bile yeterli gelecek gibi gece sürüşlerinde, 4. kademeye aldın mı aman yarabbim, Blade ile Vampir avına gidersin öyle bir ışık
Rockbros ürünleri fena değildir. Kıyafetlerini beğeniyorum özellikle. Softshell ceketini ve pantolonunu kullanıyorum, baya iyi. Arka fondaki dantelli masa örtüsü güzelmiş bu arada 😁268670 dosyayı görüntüle
268671 dosyayı görüntüle
400 lümen, alüminyum çerçeve, 18650 2000 mah lityum batarya. Güçlü, düşük, sos, flash olmak üzere 4 mod bulunuyor. Pil süreleri sırasıyla 3.5, 5, 6, 4 saat yazıyor. Şarj süresi 4 saat. Powerbank ile şarj esnasında çalışıyor. Güçlü modda 400, düşük modda 150 lümenmiş. Boyut olarak bir çakmaktan hallice. Arada sırada gece şehir sürüşlerinde idare ediyor. Şehir dışı aydınlatma olmayan yerlerde yetersiz kalabiliyor. 175 TL. (link)
Moon kasasına plastik diyenlerde gördü bu gözler. Yavaş yavaş forumdan gitme zamanı geliyor.😂Yok hocam değil, alüminyum . Moon cu olarak cevap vereyim dedim😅 Yani en azından bendeki meteor x 600 pro nun kasası alüminyum. Hatta bir inceleme yazmıştım. Önceki sayfalarda yine paylaştım ama tekrar bırakayım ilgisini çeken olur belki.
(link)
Yeterli aydınlatmayı sağlayacağını düşünmüyorum. Özellikle hızlandıkça görüşte sorun yaşarsın. Onlar düz fener, mercekleri yok.Herkese selamlar, ilk mesajımı bu konuya yazmış olayım
Ben ön far olarak xiaomi powerbank el feneri kullanmayı düşünüyorum. Sabitlemek için de lastik aparatlar var onlardan kullanmayı düşünüyorum. Bu şekilde kullanan var mı?
Bu kullanımı düşünme sebebim de fenerin hem 3250 mA'lik bir powerbank olması (gerektiğinde arka farı da şarj edebilmek için), hem de powerbank ve fener olarak fonksiyonel bir kullanıma avantaj sağlaması. Sizlerin de bu konu hakkındaki fikirlerini merak ettim.
peki herhangi bir başka öneriniz var mı hocam tavsiye edebileceğiniz?Az gelir tahminim. Daha üst seviye bakın bence