Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Scudo
decathlon mağazasından almıştım set halinde, btwin, 99 tl idi fiyatı. ön-arka gayet güzel aydınlatması ve usb şarjlı, tavsiye ederim.

@Caghazz n11 de hala satılıyor sanırım. Fenix btr 20. Ya da herhangi bir fenix modeli de olabilir bisiklet için. Tavsiye ederim araba farı gibi, hatta arabadan daha kuvvetli ışık veriyor. Ama fiyatı biraz tuzlu.

Vallaha bende Aliexpressten aldım 2hafta oldu bekliyorum hala ;) 7000Lumen x 3 solarstorm aldım usb girişli 10000mah xiaomi marka bi de powerbank aldık bakalım geldikten sonra paylaşımlarını yaparım :)

@Fırat Y. Merhaba. Bahsettiğiniz ürünün parlaklığı nasıl, şarjı bitene kadar koruyabiliyor mu ? Uzakdoğu ürünlerinde bu tip sorunlar var da. 100 lümen, çok parlak yazıyor. Pilin gücü düştükçe o da düşüyor.

@orneken parlaklığı çok iyi 6 mod bulunuyor parlaklığını ayarlayabiliyorsunuz,her mod için 2 derecelendirme yapmışlar, ben en parlakta kullanmadım bile düşük derecede flash modunda kullandım gayet yeterli geldi,ilk kullandığımda şarjı düşüktü, bir süre yanıp kapanıyor şarj düşük olunca yanı zayıf yanma söz konusu değil direkt kapanıyor

• Beğen
Tepkiler: orneken
Akşam işten erken dönebilirsem video atarım :) ön ve arka ışık için

GoPal M3 & Melian X6

Yaklaşık 1 ay önce Moon LX 780 ön aydınlatma aldım. Aydınlatma performansı son derece iyi. 4 kademe düz ışık modu var. Her moda göre de farklı saat kullanım süresi oluyor. 3 adet de çakar modu var. Bunlarda da saat olarak kullanım süresi farklılaşıyor. Ben tatmin oldum. 200 TL civarı bir fiyatı var. Eğer fiyat olarak bu seviyelerde bir şey alacaksanız tavsiye ederim.

Arka aydınlatma ise Knog Blinder 4V kullanıyorum. Tavsiye ederim. Hatta arkadaşta Knog Blinder 4V R modeli var aydınlatması daha güçlü.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Knog Blinder Arc 640 ve Blinder Road R70 kullanıyorum çok memnunum. Türkiye'de sorunsuz bulabilirsiniz.

Bu ürün sizin için yola şerit çiziyor. Farklı bir ürün.
Sipariş geçtim bakalım.

(link)

@Fırat Y. Pilli bir ürün almayı düşünüyordum daha uzun ömürlü olması açısından, ama dediğiniz gibi bu ürün de hem fiyatı hem parlaklığı iyiymiş. Deneyebilirim. Teşekkür ederim kullanıcı yorumu almak iyi oldu.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Ben çin malı ayrı bataryası olan ön ışık ve güneş enerjisiyle çalışan arka ışık kullanıyorum. Ön ışık öndeki arabaların gözünü alacak kadar iyi, arka ışıkta yeteri kadar aydınlatıyor ve pilmiş şarjmış unutuyorsun. Kesinlikle günlük bisiklet kullananlara tavsiye ederim. Özellikle akşamları önünü iyi görmek isteyenlere. Hepsi yüzlarıyıda bulmuyor üstelik.

@anotherbrick Çok memnunum lazerin dışında arka ledde çakar moduda mevcut 2 adet AAA pille çalışıyor ve pil ömrü yeterli.

• Beğen
Tepkiler: anotherbrick
Merhaba. Ben de arka ışık arayışındaydım. Bugün şöyle bir ürün buldum. Moon Pulsar. Hem COB denilen tek parça küçük led ile çalışıyor hem de pilliymiş. Bir de moon markasının usb şarjlı diğer modelleri var comet, nebula gibi. Sorum şu; hangi tip ürünler daha uzun ömürlü kullanım sağlar usb şarjlı mı yoksa pilli mi ?

Dahili bataryalar bana daha çabuk tükenirmiş gibi geliyor. Şarjlı pilin performası azalırsa değiştirebilirim ama batarya da bu çok zor (boyut ve enerji değerlerine uygunluk açısından). Bunun yanında sık sık pil değiştirirsem de ekstra maliyet demek. Diğer taraftan da usb şarjlı modellerin gücü pillilere göre yüksek. Pil ile 25 lümen veriyorsa batarya ile 100 lümen veriyor. Karar veremiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

@Unchained Siz de sanırım moon comet kullanıyorsunuz. Yorumunuzu alsam çok iyi olur.

Led lenser h 14 kafa lambasini siddetle tavsiye ederim. Bisiklete takma aparati ile alirsaniz kafanizda tasimaniza gerek kalmiyor. Ancak kafada tasimak oldukca islevsel. Gece bisikletleri sallamadan yola atilmaya calisan cengaverlerin dikiz aynalarina tutunca. Fener gormus tavsan gibi dona kaliyorlar :)) menzil 100 metre ve programlanabilir modlari var. 3 senedir kamp atv is bisiklet heryerde kullaniyorum ve cok memnunum

moon bence harika ürünler üretiyor, hem kompakt hem de usb li ışık şiddetleri de bence çok üst seviyede. USb olması sayesinde yanınızda bir databank olursa her zaman şarj edebiliyorsunuz.

kullandıklarım, ön için moon meteor 250 lümen kullanıyorum, 3 tip sabit aydınlatma ve 3 tip flaşör özelliği var, bağlantı aparatları çok kaliteli, kask için de aparat var, standart 60 lümenle 6 sa 45dk, 130 lümenle 3 saat, 250 lümenle 1,5 saat, standart flaşörle 60 lümen 6 sa 45 dk normal 130 flaşla 5 sa 40 dk, hızlı flaşla da yine 5 sa 40 dk kullanabiliyorsunuz, şarj süresi 2,5 saat

arka içinse moon comet 35 lümen, kırmızının rengi ve şiddeti enfes aynı şekilde 3 kademeli sabit aydınlatma ve 3 tip flaşör, standart sabit aydınlatma 10 lümenle 6 sa 50 dk, 20 lümenle 3 saat ve 35 lümenle 1 sa 45 dk, flaşör modları 18 lümenle 5 sa 30 dak, 35 lümen normal flaşla 3 saat ve hızlı flaşla 35 lümen 4 saat kullanabiliyorsunuz, şarj süresi de 2 saat.

Kesinlikle tavsiye ederim.

(link)
decathlon magazada 20tl ye satılıyor usb sajlı

Geri