Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Şu an arabada ama en kısa zamanda halletmeye çalışırım. hatta monte edersem direk live olarak da video yollarım.
Sana bir örnek vereyim. Gece camdan tuttuğum da karşı binayı bildiğin aydınlatıyor.
Led li zaten. Birde bunda 3 mod var.
Birincisi düz güçlü yanıyor.
İkincisi flashör gibi çat çat modu yanıyor.. (en sevdiğim)
Üçüncüsü de daha kısık yanıyor eko mod gibi..

Scudo
valla monte edip yolda giderken nasıl aydınlattığını gösterebilirsen çok sevinirim. Acayip paralar yazmışlar ön aydınlatmaya ama bende öyle bi para yok :kötü:

Gerek yok çok paraya. bir aparat bulduk mu tamamdır :)
arka taraf içinde şoyle bişey alıcam.
Sen de bir göz at istersen.
(link)

@hakanemrez sizde verdiğiniz linkten mi alsınız şoklu feneri? Birde aparat buluncada haber verebilir misiniz

Solar storm x2 ler gayet yeterli 1200 lümen civarı ürünler iş görür

Cihaz USB girişli. Kendi bataryası YOK. Bataryalı modelleri de mevcut. Ben kaliteli bir Powerbank ile kullanıyorum. Tavsiye ederim.

(link)

@Arai Elimde böyle bir far var bisiklet tutma aparatı, şarj aleti ve şarjlı pili beraberinde.

Dosyalar

• P_20160523_144418.jpg
    P_20160523_144418.jpg
    40,6 KB · Okunma: 38
  • HTB1GgGbIFXXXXapXXXXq6xXFXXXk.jpg
    HTB1GgGbIFXXXXapXXXXq6xXFXXXk.jpg
    29,9 KB · Okunma: 35
  • HTB1h_4PIFXXXXatXVXXq6xXFXXXD.jpg
    HTB1h_4PIFXXXXatXVXXq6xXFXXXD.jpg
    41,7 KB · Okunma: 35
@hakanemrez

hocam alma onu, dün senin mesajından önce ben sipariş vermiştim aliexpressde aynısı 3.5 - 4 lira arası. ver siparişi geç. ben verdim dün

(link)

Bide şunu verdim Kırmızı & Mavi olanı

(link)

@citk60

ne kadar hocam fiyatı

@Arai 30 tl yer istanbul

@edge35 (link) buradan 15 gün önce aldım.Fener de burda satılıyor,daha ucuz fiyata.

@Tavariş javascript:;bunu eklemeyi atlamışım az önce.

(link)

• Beğen
Tepkiler: edge35
Bu nasıl arkadaşlar trelock ls 350 ı go sport... benim bisikletin üstünde geldi? USB yazıyor nette ama USB girişi bulamadım bide nette pillerin şarjlı gösteriyor ama üstündeki piller yine trelock marka alkalin yazıyor şarj edilir mı?
20160810_101129.jpg

Daha önce bi arkadaşımdan kullanmak için solarstorm3 ödünç almıştım.

çok beğendim ve sipariş verdim bende solarstorm3 aldim.

Gayet güzel aydınlatıyor. Akşamları kalabalık yerlerde kullanıyorsanız hiç zil çalmanıza gerek yok. Önünüzden biraz ileriye ayarlarsanız insanlar ışığın şiddetinden bişeyin geldiğini anlayıp kenara çekiliyor zaten :)

solar3.jpeg solar1.jpeg solar2.jpeg

@alipasha
Aman dikkat hocam, nasıl bir şey diye ararken bunun çakmasının olduğunu ve çakmasının bataryasının çok tehlikeli olduğunu öğrendim. Çin'de bir bisikletçinin evi yanmış.
(link)
(link)

@hsngrms :krktm::krktm: cakmasida mi varmis. Nerden anlicaz orjinal mi cakma mi?

@alipasha nasıl ayırt edilir bilemiyorum hocam ama güvenilen ve daha önce alışveriş yapılmış bir yerden almak lazım, hem can hem mal söz konusu.

Geri