Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Bende sizin yorumlarınızı okumuştum o yüzden kafamda soru işaretleri oluşmuştu dediğiniz gibi en iyisi moon almak şehir içinde akşamları işimi rahatlıkla görecektir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim cevap için
Moon Meteor-X Auto Pro kullanıyorum. Flash modunu daha fazla kullanıyorum. Aydınlatmanın yetersiz olduğu yollarda normal ışık çok yeterli. Hatta 120 Lümen olan modunu denedim o bile iş görüyor. 600 Lümen hali çok çok yeterli. Kardeşimde eastpower 900 Lümen var. Çok güzel ve geniş aydınlatıyor. Şimdilik bir sorun yaşamadık ikisinde de.

Scudo
Bende sizin yorumlarınızı okumuştum o yüzden kafamda soru işaretleri oluşmuştu dediğiniz gibi en iyisi moon almak şehir içinde akşamları işimi rahatlıkla görecektir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim cevap için
Rica ederim,bütçeyi az biraz daha arttırabiliyorsanız,şu moonu tavsiye ederim. Benim kullandığımın 600 lmen olanı.
(link)

• Beğen
Tepkiler: hykaynar
Rica ederim,bütçeyi az biraz daha arttırabiliyorsanız,şu moonu tavsiye ederim. Benim kullandığımın 600 lmen olanı.
(link)
Ben set olarak almayı planlıyorum eğer bununla beraber alırsam biraz aşıyor bütçeyi ya tek alacağım elimdeki arka ışıgı kullanacağım yada set olarak olarak alacağım ki kafamda set olarak almak var daha çok şehir içinde kullacagim için araçlar tarafında da görünür olmak istiyorum

Moon Meteor-X Auto Pro kullanıyorum. Flash modunu daha fazla kullanıyorum. Aydınlatmanın yetersiz olduğu yollarda normal ışık çok yeterli. Hatta 120 Lümen olan modunu denedim o bile iş görüyor. 600 Lümen hali çok çok yeterli. Kardeşimde eastpower 900 Lümen var. Çok güzel ve geniş aydınlatıyor. Şimdilik bir sorun yaşamadık ikisinde de.

Bilgi için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
arkadaşlar yol bisikleti için kaba olmayan bir sey varmı bildiğiniz

@hykaynar gece sırasıyla en yüksek m9ddan düşüğe doğru videosu böyle inşallah yardımcı olur daha genisini moon meteo c3 400 im gece görünümü şeklinde koyucam youtuba

@hykaynar gece sırasıyla en yüksek m9ddan düşüğe doğru videosu böyle inşallah yardımcı olur daha genisini moon meteo c3 400 im gece görünümü şeklinde koyucam
@Esatesat youtuba
Teşekkür ederim bu çok yardımcı oldu şehir için geyet yeterli önümüzü rahat olarak gösterir. Geniş videoyu da bekliyorum.

Geniş videoyu bu akşam yayınlarım o daha çok yardımcı olur..

@hykaynar youtube yükledim cok sağlıklı olmayabilir gelen geçenler bir fırsat vermedi kimseyi deşifre etmeyelim diye alel acele oldu

• Beğen
Tepkiler: hykaynar
(link)

Arkadaşlar yukarıdaki ürün orjinalmi sizce?

Benzeri n11 de 109 tl
(link)

Buda muadiliymiş.???
(link)

hepsi aynıda olabilir anlamadım.......

@ATALAY16 yol bisikleti icin moon meteor vortex yada vortex pro modeli candir, hem sabah erken cikiyorsaniz guzel aydinlatir, hem cakar yapar, hem sarzi uzun gider, hem ince ve gidonda fazla yer kaplamaz, para ya az kiyip moon alin rahat edin.

Benb yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Henüz kablo vs sıkıntı çıkarmadı. Ancak şarjından hiç memnun değilim. En düşük çakar modda 5 saat civarında bitiyor. Işık gücü ve aydınlatma performansı anlamında başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Geçtiğimiz hafta bir anda çalışmamaya başladı. biraz elimle sertçe vurup oynattıkça yanmaya en ufak kasis yada çukurda sönmeye başladı. Sağa sola salladığımda içteki mekanizmaların hareket ettiğini farkettim. Arkadan açtım. Hareketi engelleyecek şekilde keçe ile doldurdum kapattım. 10 gündür normal bir şekilde çalışıyor şu anda. Ama ne zaman yarı yolda bırakacağı meçhul. Vortex Pro'da tekrar bir indirim yakalar yaklamaz değiştirmeyi planlıyorum. Bunu da kızımın bisikletine takarım :)

Geçtiğimiz hafta bir anda çalışmamaya başladı. biraz elimle sertçe vurup oynattıkça yanmaya en ufak kasis yada çukurda sönmeye başladı. Sağa sola salladığımda içteki mekanizmaların hareket ettiğini farkettim. Arkadan açtım. Hareketi engelleyecek şekilde keçe ile doldurdum kapattım. 10 gündür normal bir şekilde çalışıyor şu anda. Ama ne zaman yarı yolda bırakacağı meçhul. Vortex Pro'da tekrar bir indirim yakalar yaklamaz değiştirmeyi planlıyorum. Bunu da kızımın bisikletine takarım :)
O sorun,bende de böyle başlamıştı. Moon Vortex Pro aldım,kafam rahat etti. Şarj ederken yanmaya devam da ediyor. Eğer çok acil ihtiyaç olmaza,black friday'i bekleyin. Belki sağlam indirim olur.

O sorun,bende de böyle başlamıştı. Moon Vortex Pro aldım,kafam rahat etti. Şarj ederken yanmaya devam da ediyor. Eğer çok acil ihtiyaç olmaza,black friday'i bekleyin. Belki sağlam indirim olur.
Cok acil oldu. Baglanti mekanizmasi plastikleri(hem bisikletteki kisim hem de aydinlatmanin altindaki) siradan bir viyaduk bağlantı noktasindan gecerken olusan sarsintidan kirildilar. Bugun Uysal bisikleti arayip yedekleri var mi diye soracagim. Cunku her iki parca da vidalanmis ve değişebilir parcalar. Yoksa zaten çöp. Kampa falan gittigimde fener olarak kullanirim:)

@Bıyıkov Umarım vardır parçaları..
Eastpower ,ilk kullanımda memnun eden ama ilerleyen zamanlarda pişman ettiren bir farmış.

(link)

yukardaki ürünü aldım
ışık gücü çok iyi ama gidona bağlantı aparatı iyi değil gibi göründü gözüme
koptuğu zaman bağlantı aparatı nereden alabiliriz veya uyumlu bağlantı aparatı varmıdır?

(link)

yukardaki ürünü aldım
ışık gücü çok iyi ama gidona bağlantı aparatı iyi değil gibi göründü gözüme
koptuğu zaman bağlantı aparatı nereden alabiliriz veya uyumlu bağlantı aparatı varmıdır?
(link) işe yarayabilir belki..

@Bıyıkov O kadar geniş far gövdesine olur mu bilmiyorum. Denemek lazım.

Merhaba. Eski usül bisikletin önüne takacağım bir ışık arıyorum. Yüksek ışık vermesi, şarjlı olması ve çakarlı/düz modları olması önemli. Şarj sırasında aydınlatma devam ediyorsa tadından yenmez. Biraz da düzgün bir görüntüsü olsa fena olmaz :)

Şöyle bir şey buldum Amazon’da, bunun istediğim özellikleri olanı işte.
(link)

Var mıdır tavsiyesi olan?

• Beğen
Tepkiler: ikemath
Aliexpresten almıstım kaç yıl oldu markası "whestbike" gibi bişeydi ufacık bişey ama gayet iyi aydınlatıyordu yurtdısı alısveriş sorın değilse bi bakın bence

Geri