Biraz da ne istediğinize bağlı. Ben de @Burak B. nin bahsettiği şekilde güçlü bir ışık istiyorum. Yani sadece zifiri karanlıkta değil de hava kararmaya başladığında da tümsek çukur gösteren cinsten.anlaşılan bu linkdeki 4 ürünüde kullanan veya memnun olan yok
Ürünü ben de yeni aldım. Işık açıkken 3-5 saniye basılı tutarsanız düğmeye sensör modu kapanıyor. Yani gündüz de kullanabilirsiniz. Ben başka ışık kullanmadığım için karşılaştırarak yorum yapamam. Bana göre aydınlatması çok iyi.Selamlar,
(link)
Bu ürünü kullanıyorum, küçük oldugu için tercih ettim. Yukarıdaki modellerin içinde en küçüğü olabilir.
Tavsiye eder miyim? sorusuna kesinlikle evet diyemeyeceğim. Aynı gücü veren, fiyatı daha uygun bir ürün alınabilir. Sadece, küçük olduğu için tavsiye edebilirim.
Ayrıca sensör olayı biraz mantıksız geldi bana. Aç, kapa düğmesi olmadığı için, alet gündüz çalışmıyor. Sensör nedir ki, yap bir buton, istedigim zaman kullanayım. Gündüz flash mod kullanımı için sensörün üstünü kapatmanız gerekir sanırım, denemedim. Gece ise flash modu ne yapayım, önümü göremiyorken. Bu yüzden, geceleri önümü aydınlatmak için, flash için kullandığım knog ile birlikte kullanıyorum.
@Cryptolga henüz bende de tatmin olduğum bir ışık yok. Decathlon FL920 var, o da şarj olurken yanmıyor ve ışık gücü Havana ile benzer.
Birlikte sürüş yaptığımız arkadaşlardan birinde biraz kaba görünen ama gücü yüksek bir ışık var, Aliexpress'ten almış. Ona sorup öğrenince size de yazarım marka/model
anlaşılan bu linkdeki 4 ürünüde kullanan veya memnun olan yok
@trainspotting35 daha o ne ki. Claris setli yol bisikleti parasına ön aydınlatma var@CeRKeZ (link) bu kadar para verip ön ışık alsam önce ışığa benden memnun musun diye sorarım. Benim ondan memnun olmamam ne demek.
2 senedir hemen her gün, gündüz - gece kullandığım moon vortex 900 ışığın pili ansızın bitti. (Ömrü azala azala değil bir günde)Birçok ışık kullandım ama şimdiye kadar en memnun kaldığım ışık Moon Vortex oldu.
187192 dosyayı görüntüle
Çıkarılabilir ve değiştirilebilir pili olması büyük bir avantaj.
(Lityum pilli, 3.7V 3350 mAh )
Kullanım süreleri şu şekilde;
Day FL dediği modda ışık sürekli yanıp arada selektör yapıyor. Trafikte bu kadar rahat ettiren bir şey olamaz. Araçlar selektörü farkedip geçeceğiniz bir boşluk bırakıyor trafikte. Cidden yoğun trafikte yaşadığım stresi azalttı diyebilirim.
- BOOST 900 1:45
- MODE 1 700 2:30
- MODE 2 400 4:30
- MODE 3 200 9:00
- MODE 4 80 22:00
- FL 1 20 80:00
- FL 2 100 24:00
- FL 3 20/400 18:00
- DAY FL 400 48:00
- SOS -- 90:00
Yol bilgisayarının altına bağlandığında da göze batmıyor boyutu;
187193 dosyayı görüntüle
Kesinlikle çok başarılı, uzun pil ömrü sunan, hem aydınlatması hem görünürlüğü iyi bir ışık. Gündüz bile metrelerce öteden görünmenizi sağlıyor