MAERKEK
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.929
- İsim
- MAERKEK
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Diğer
Bende senin yaptığını yıllar önce yaptım . Hatta o bilyalı tip göbek dağılmış halde çok zaman binmek zorunda kaldım . Tak tak sesi her sene açıp yağlama zorunluluğundan bıkmıştım . (Uzun yol gidiyorsan yağmurda da binersen yağ kalmıyor) Kartuş tipe geçtim o kadar rahatladım ki mükemmel bir şey oldu.İyi akşamlar baya bi araştırdım ve (link) almak yerine sanırım (link) alacağım. Sebebi ise bu bisikletimin ilk bisikletim olması ve acemiye profesyonel parça kesinlikle yakışmaz. Normalde (link) olan rastgele modelini sipariş edecektim fakat ön aktarıcımda zincirin geçtiği yerde aynakolu çıkarma tarafına doğru çizilme izleri gördüm ve milimetre artışının faydalı olacağını düşünüyorum yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Bana hep dedikleri şu oldu Çelik kadro buna masraf etme daha güzel akıcı kadrolara masraf yap . Dediklerinde haklılık payları yüksek fakat bence akışı gayet yeterli ve konforlu kadrosu olan bisikletim var. Senin kadron sana akıcı gelmiyor ve tatmin etmiyorsa çok fazla para harcama daha iyi kadro yatırdığın masrafın karşılığını daha çok verir.