Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@muratokan
Malesef dediğiniz gibi hileciler çok ancak iyi oynayanlar da baya bi var. Ben onlar kadar iyi değilim malesef silahlı oyunlarda.

Ancak çoğunluğu şans olan bir oyun, alanın daraldığı bölge, benim arkamda adam olup olmaması çok önemli. Genelde arkadan gelip öldürüyorlar :D Bir de Mause Dpi si çok çok önemli. Ben çok yüksek Dpi de oynuyordum, el alışkanlığı. 2400 gibi yüksek Dpi lerde hem de :D Ama şimdi 400 e indirdim, kesin vuruş yapabiliyorum ancak alışmam çok zaman alacak gibi. Acayip yoruyor kolumu :D Size de tavsiye ederim, sniper kullanırken çok çok fazla farkediyor dpi seviyesi. Yüksek dpilerde vurması zor.

Scudo
@Ilter Elmas
Onları o kadar çok bitirdim ki eskiden :D İnternet kafeye bile gittiğimde onu bitiriyordum, şuan görüntüler baya baya eski duruyor ama malesef :( 3. yü hiç bitirmedim ama ona bi açlığım var :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Aslında Dont Starve güzel oyun 4'lü paketini almıştık sonra server kurunca ping oluyor diye kimse girmeyince bende oynamaz oldum.

• Beğen
Tepkiler: Tini mini kedi
The Crew oynayan var mı? Nasıl bir oyundur almaya değer mi? NFS Mostwanted gibi açık dünya olmasını sevdim fakat asetto almıştım bir sürü DLC'si vardı almadan da zevki çıkmıyordu. Bunda da bir sürü DLC var ve almasam gene aynı olayı yaşar mıyım? Mesela asetto bir yarışa girmem için DLC almamı istiyordu zorda bırakıyordu yani

@Kunget The Crew'i oynuyorum benim hoşuma gitti bir kere online bir sunucuda aktif olarak oynadığınız için yarış yapmasanız bile bulunduğu harita gezmek bile yetiyor. Ben oyunu Ubisoft'un 40.Yıl dönümünde ücretsiz olarak verdiğinde almıştım. Ek olarak herhangi bir dlcsine sahip değilim ama bence zevkli. Dediğiniz gibi Asetto bir aralar aklımda olup DLC meselesinden dolayı vaz geçtiğim bir oyun. Sistemim yeterli olsa düşünmeden forza horizon 3'ü veya farklı bir serisini alırdım. Fiyat olarak biraz üst seviyede ama win10da oynadığınız oyunu xboxta da oynayabiliyorusunuz en büyük avantajı bu olsa gerek.

Ek olarak bir şey sormak istiyorum. AC3'te rope darth diye bir halatlı mızrak var bunu bir ağaçtan bir askere atıyorsunuz sonra çekiyorsunuz atıyorum bir türlü çekmesini yapamadım. Ağaca yakın oldu zaman aşağı indiniz mi direk ağaca çekiyor adamı ama biraz mesafe olduğu zaman olmuyor. Bilen var mı ?
The Crew'den

Dosyalar

• Pic_20161024_175545_4096x2160.png
    Pic_20161024_175545_4096x2160.png
    290,4 KB · Okunma: 15
  • Pic_20161104_181039_1920x1200.png
    Pic_20161104_181039_1920x1200.png
    236,5 KB · Okunma: 13
@MakRo Bekleyemedim aldım bende :) aslında bir ara bu fiyatlarda diye nfs mw2 almıyordum gözden çıkarınca onu mu alsam dedim ama zaten bildiğim oyun neyse buna yöneleyim dedim. Ve oyunda sanırım şöyle bir durum varmış 100km yolu 100km/h saat ile gidince gerçektede 1 saat geçiyormuş oraya varınca. Bu olayda ayrı ilgimi çekti

Oyun konsolları hakkında bilgisi olan var mı ? Xbox one x ya da ps4 Pro almayı düşünüyorum, hangisi daha iyidir ?

@BicycleX burada donanım özellikleri farkı var (link)
Buna baktıktan sonra hangisinin kumandasıyla daha rahat oynarsın ona bak(Mesela kumanda bana genel olarak ters ama seçimim xbox kumandası olurdu). Daha sonra olmazsa olmazım dediğin oyunlar mağazalarında var mı onu kontrol et. Malum kimisi ps'e özel çıkıyor kimisi xbox'a. En sonda da youtube de birkaç karşılaştırma videosu izle tamamdır

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@BicycleX
Xboxun kolu çok hoş :D Ancak pek bir artısının olduğunu söyleyemeyeceğim. Ps4 e çıkan oyunlar çok daha iyi duruyor.
Ps4 pro alacaksanız da bildiğim kadarıyla onu destekleyecek bir ekrana sahip olmanız gerekiyor, yoksa fps niz değişmediğinden görüntü kalitesinde bir fark oluşmuyor. Bir de ps alacaksanız ikinci ele yönelmenizi şiddetle tavsiye ederim. Ps4 ün ikinci elini 800 liraya belki daha düşük fiyata bulabilirsiniz.

@Zodiac193
Evet cidden çok kaliteli bir oyun, bir süre oynadım ancak tank alması çok uzun sürdüğü için bırakmıştım :(

Meraklısı için; 79'lara kadar geçmişe giden bir oyun ve firma veritabanı ve her oyunun orta/yüksek çözünürlüklü görselleri, kapak resimlerinin yer aldığı bir site. Ayrıca hangi oyun hangi tarihte çıkmış, bugün ne çıkıyor ve önümüzde hangi oyunlar var direk görebiliyorsunuz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@BicycleX Xbox One S sahibiydim, Ps4'e gelen oyunları gördükçe daha fazla sabredemedim ve sattım. Sattıktan sonra Ps4 Slim aldım, Pro yerine. Bence Pro ASLA alınmamalı deyip ilk ateşi ediyorum. Neden mi? Ps4, Sony bizzat kendisi dediği gibi ömrünün son vaktinde zaten. Alsanız bile şimdi, 2 - 3 yıl daha oyunlar çıkacak ve sonra bir önemi pek kalmayacak. Yakın geçmişte çıkmış ve yakın gelecekte çıkacak 'exclusive' oyunlar için alacaksınız, bu durumda en ucuzu Ps4'ü bulun, tercihen temiz ve ikinci olsun ya da Ps4 Slim alın ve geçin derim ben. Bunun en büyük sebebi Ps4 Pro'nun avantajları'nın sorgulanır nitelikte olması. Biraz daha çözünürlük uğruna, sözde 60FPS uğruna ve de ömrü'nün son vaktine gelmiş bir makine için, 400 ya da 500 TL fark vermek bence doğru değil. Ha diyorsanız ki o farklar da önemli, benim umrumda sözde 4k ve 40 ile 60 arasında zıplayan ancak millet'e 60 diye yedirilen 60FPS, o zaman Pro mantıklı. Xbox'tan ise, kesinlikle uzak durun. Xbox 360 harika bir makineydi ancak One, One S, One X kesinlikle yaklaşamaz. Bu arada oyunlardaki performans ve fps durumunu görmek istiyorsanız Ps4 ve Xbox konsollar'da, youtube'de DigitalFoundry'e bir bakın. Kendileri oldukça iyi iş çıkarıyorlar

• Beğen
Tepkiler: BicycleX
Witcher 3'te beni en çok etkileyen parçalardan birisi. Sözleri çok güzel, ses ayrı güzel. Herkese dinlemesini tavsiye ederim :D Aldığımdan beri tam 24 saat olmuş oyun sürem. Mükemmel bir oyun olduğunu bir kere daha hatırladım. Görevlerinin her biri ayrı güzel, konuşmalar hep farklı. Sonuna kadar övülmeyi hak eden bir oyun. At sürmesi lanet ettirse de oyunda o kadar da olsun diyorsunuz :D Her yere koşarak gidiyorum şu at sürmenin uyuzluğu yüzünden :D :D Neyse parçayı dinleyin lütfen hak vereceksiniz <3

Bu arada Witcher 3 hayranlarının izlemesi gereken bir videoyu şuraya atayım :D Çok iyi olmuş ahahaha

Witcher 2'deki ilk bossa uyuz olduğumdan 3'ü hiç oynamadım bile. Muhtemelen çok şey kaybediyorum ama oynamayacağım :D

@Ilter Elmas
Wiççır 2 nin kontrolü sıkıntılı diye duymuştum :D Ancak 3 muazzam bir başyapıt :D 24 saatte oyunun ancak %20 sine gelmişimdir o kadar uzun ve muazzam bir oyun :D

Tabi bunda Gwent isimli kart oyununun da etkisi var, her gördüğümle kapışıyorum :D :D

Geri