ATALAY16
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.841
- İsim
- Fatih Mehmet ATALAY
- Bisiklet
- Sedona
valla bende çöktüm bedava oluncaBen alırken/yazarken o bedavaydı![]()
valla bende çöktüm bedava oluncaBen alırken/yazarken o bedavaydı![]()
Evet.valla bende çöktüm bedava oluncayanlışlıkla mı açmışlar onu
Oyundaki bazı detaylar bana abartılı geliyor olsa da çıkış fiyatı, döviz gibi etkenler düşünüldüğünde cidden uyguna çıkış yapmış. Eninde sonunda bir çok firma ürünlerini steam'de yayınlamaya başladı. Bugün ben dahil bir çok kişi steam sayesinde Forza Horizon oynuyor. Keza sonrada eklenen BF serileri gibi. Hal bu ki origin, xbox, ubisoft gibi firmaların kendi programları da mevcut. Buradan Gabe Newell a teşekkürlerimi iletiyorum.Riders Republic Steam'de çıktı arkadaşlar.
Almak isteyenler için standart versiyonu %75 indirimle şu an 174,75₺
Hayatımda ilk bilgisayarda oynadığım oyundur, hatta bilgisayarda yatık kasa toplu fare disket girişli şuan düşününce ev bilgisayarının atası gibi bir şeydi. Amcamlara Hollanda'dan gelmiş ms-dos işletim sistemi kullanan bir bilgisayardı. Geri bir tek mouse kaldı bilgisayarı çöpe attıkları zaman mouse u almıştım.Dün yeni Prince Of Persia oyununu duyurmuşlar. Alman dazlağı tipli Pers prensi kendileri.
305517 dosyayı görüntüle
Herkes gider Mersine, biz gideriz tersine felsefesi ile 2 boyutlu oynanışa geri dönmüş sevgili Ubisoft. Belki farklı bir tadı ve keyfi olabilir ama yaptığı epic hatalardan dolayı batma noktasına gelen bir şirketin hala fantazi peşinde koşuyor olması gerçekten takdire şayan bir deli cesareti olsa gerek.
Hocam maziyi hatırlattınız. Dedemin emekli ikramiyesi ile alınmış ilk bilgisayarımızdı. Bunun yanında moto gp ve NBA oynardık.Oyundaki bazı detaylar bana abartılı geliyor olsa da çıkış fiyatı, döviz gibi etkenler düşünüldüğünde cidden uyguna çıkış yapmış. Eninde sonunda bir çok firma ürünlerini steam'de yayınlamaya başladı. Bugün ben dahil bir çok kişi steam sayesinde Forza Horizon oynuyor. Keza sonrada eklenen BF serileri gibi. Hal bu ki origin, xbox, ubisoft gibi firmaların kendi programları da mevcut. Buradan Gabe Newell a teşekkürlerimi iletiyorum.
Hayatımda ilk bilgisayarda oynadığım oyundur, hatta bilgisayarda yatık kasa toplu fare disket girişli şuan düşününce ev bilgisayarının atası gibi bir şeydi. Amcamlara Hollanda'dan gelmiş ms-dos işletim sistemi kullanan bir bilgisayardı. Geri bir tek mouse kaldı bilgisayarı çöpe attıkları zaman mouse u almıştım.
İlgili videoya ya gelecek nesil ile gönderme yapılmış, bu bilgisayar yerine mobil platforma çıkarsa daha çok kullanıcıya erişirler diye düşünüyoru.
Biraz da gollum vakası olmuş gibi duruyor.
Oyundaki bazı detaylar bana abartılı geliyor olsa da çıkış fiyatı, döviz gibi etkenler düşünüldüğünde cidden uyguna çıkış yapmış. Eninde sonunda bir çok firma ürünlerini steam'de yayınlamaya başladı. Bugün ben dahil bir çok kişi steam sayesinde Forza Horizon oynuyor. Keza sonrada eklenen BF serileri gibi. Hal bu ki origin, xbox, ubisoft gibi firmaların kendi programları da mevcut. Buradan Gabe Newell a teşekkürlerimi iletiyorum.
Hayatımda ilk bilgisayarda oynadığım oyundur, hatta bilgisayarda yatık kasa toplu fare disket girişli şuan düşününce ev bilgisayarının atası gibi bir şeydi. Amcamlara Hollanda'dan gelmiş ms-dos işletim sistemi kullanan bir bilgisayardı. Geri bir tek mouse kaldı bilgisayarı çöpe attıkları zaman mouse u almıştım.
İlgili videoya ya gelecek nesil ile gönderme yapılmış, bu bilgisayar yerine mobil platforma çıkarsa daha çok kullanıcıya erişirler diye düşünüyoru.
Oyundaki bazı detaylar bana abartılı geliyor olsa da çıkış fiyatı, döviz gibi etkenler düşünüldüğünde cidden uyguna çıkış yapmış. Eninde sonunda bir çok firma ürünlerini steam'de yayınlamaya başladı. Bugün ben dahil bir çok kişi steam sayesinde Forza Horizon oynuyor. Keza sonrada eklenen BF serileri gibi. Hal bu ki origin, xbox, ubisoft gibi firmaların kendi programları da mevcut. Buradan Gabe Newell a teşekkürlerimi iletiyorum.
Bir ara 3 yıllık alınabiliyordu belli yöntemlerle. Yapılabiliyorsa onu öneririm hala.Gamepass ilgilileri için, yarın zamsız fiyatın son günü.