Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pedal önerisi

@el Cezeri
PD-M16 ise plastik gövdeli bir pedal. Uzun ömürlü olmasını istiyorsan biraz fazladan para verip alüminyum platform pedal almanı öneririm.

Kusura bakmayın link koymadan mesaji yollamışım. Sanırım bu pedalı almaya karar verdim. Epic marka 490gram, alü gövdeli
(link)

Scudo
@el Cezeri Dişleri vidalı olan, diş yüksekliği isteğe göre ayarlanabilen pedallar daha mantıklı bence ama sen bilirsin tabi. İleride kilitli pedal deneyimleyebilirim dersen direkt onunla başlamak en ekonomiği aslında. Bu devirde bişeyi ne kadar erken alırsan o kadar kardasın.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@el Cezeri Dişleri vidalı olan, diş yüksekliği isteğe göre ayarlanabilen pedallar daha mantıklı bence ama sen bilirsin tabi. İleride kilitli pedal deneyimleyebilirim dersen direkt onunla başlamak en ekonomiği aslında. Bu devirde bişeyi ne kadar erken alırsan o kadar kardasın.
Ögrenciyim Hocam çok da durumum olmadığı için işimi iyi kötü görecek makul ürünleri tercih edebiliyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar Max 250 TL'ye platform pedal önerir misiniz? Bilyeli yada rulmanlı farketmez ama içinden dönen birşeyler olsun :) (Bisikletin üzerinde stok gelen pedalın içinde hiçbir şey yoktu 😁)

Arkadaşlar Max 250 TL'ye platform pedal önerir misiniz? Bilyeli yada rulmanlı farketmez ama içinden dönen birşeyler olsun :) (Bisikletin üzerinde stok gelen pedalın içinde hiçbir şey yoktu 😁)
XLC PD-M16

Katlanır bisiklet için uygun mu ?
Doğa bisiklet platform pedal (67₺)

(link)

Katlanır bisiklet için uygun mu ?
Doğa bisiklet platform pedal (67₺)

(link)
Katlanır bisikletin doğasına aykırı,takabilirsiniz ama olmaz bence. (link) geçen yıl almıştım bundan.

(link)

Rulmanlı, Alüminyum ve
platform kadar geniş
fiyatı çok çok uygun
Benim gibi 95 kg ve 46 numara ayağı olanlar için kaçırılmaz fırsat.
Çok hızlı kargoya veriyorlar. Saat 15. 00 de sipariş verdim. Ertesi gün 10.00 da elimdeydi

(link)

Rulmanlı, Alüminyum ve
platform kadar geniş
fiyatı çok çok uygun
Benim gibi 95 kg ve 46 numara ayağı olanlar için kaçırılmaz fırsat.
Çok hızlı kargoya veriyorlar. Saat 15. 00 de sipariş verdim. Ertesi gün 10.00 da elimdeydi
İbrahim abi o dişler pabucun tabanını parçalamaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Kilitli pedala geçiş için tek tarafı kilitlenebilir olan bir geniş pedal tavsiyesi alabilirim?

Kilitli pedala geçiş için tek tarafı kilitlenebilir olan bir geniş pedal tavsiyesi alabilirim?
Örnek olarak şu tarzda bütçene uygun bir pedal bakabilirsin

(link)

(link)

M324'ü Aralık ayında aldım, henüz kullanmadım ama fazla geniş olmadığını düşünüyorum. @Spartiat sağolsun bu konuyla ilgili bir başlıkta şöyle bir paylaşım yapmıştı, affına sığınarak kendisinden alıntı yapıyorum;

Ben Decathlon'un (link) 3 bisikletteki (yol, trekking, şehir) (link) ister kilitleyerek, ister düz tarafına ayakkabının doğru kısmıyla basarak hiç sorunsuz kullanıyorum. Sizin pedal da kullandığınız ayakkabıya bağlı olarak kullanılabilir belki ama metal kısımlar arası etkileşim yüzünden kullanılamayabilir de. Kal yeterince içeride kalıyorsa, pedalla tek temas yüzeyi o olmuyorsa kullanabilirsiniz bence.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
M324'ü Aralık ayında aldım, henüz kullanmadım ama fazla geniş olmadığını düşünüyorum. @Spartiat sağolsun bu konuyla ilgili bir başlıkta şöyle bir paylaşım yapmıştı, affına sığınarak kendisinden alıntı yapıyorum;
Modele baktım, bayağı ağır imiş. Almışken 300 gramı geçmeyen bir model olsun istiyorum. Alıntı için teşekkürler bu arada, tam olarak günlük ayakkabı ile de kullanım bilgisi gerekiyordu.

(link)
İç lastik alırken ağırlığına baktığım oluyor, yarım kiloluk bir pedal alırsam bisikletimle aram bozulabilir.
Şakası bir yana t8000 ya da m8100 pedallar çok hoşuma gitti, kilitli olarak kullanmak istemeyince 8100 pedallara plastik bir parça takılıp normal ayakkabı ile de kullanılabiliyormuş.

Son düzenleme:
Modele baktım, bayağı ağır imiş. Almışken 300 gramı geçmeyen bir model olsun istiyorum. Alıntı için teşekkürler bu arada, tam olarak günlük ayakkabı ile de kullanım bilgisi gerekiyordu.

İç lastik alırken ağırlığına baktığım oluyor, yarım kiloluk bir pedal alırsam bisikletimle aram bozulabilir.
Şakası bir yana t8000 ya da m8100 pedallar çok hoşuma gitti, kilitli olarak kullanmak istemeyince 8100 pedallara plastik bir parça takılıp normal ayakkabı ile de kullanılabiliyormuş.
m8100 için hangi ayakkabıları seçmek gerekiyor ?

Şehirde kullanmak üzere pedal tavsiyesi istiyorum. Sag ayagimdaki ortopedik problemden dolayi pedalların en az 11 cm uzunlugunda olmasi gerekli. 10 cm uzunluk olmuyor, sağ topugum aynakol korumasina surtuyor Yazın terlikle kullandigim icinde dişli pedallara sicak bakmiyorum. Gerci disli olsa bile taslayip disleri azaltabilirim.

City tarzı pedallar gittigim bisikletcilerde olcum yaptım 11 cm ve daha uzun olanları platform tarzinda. Platform tarzlari ilede genislikten dolayi rahat edemedim denedim, ayagimi pedaldan kaldirmam gerektiginde gec tepki veriyorum. 9 ve 8 cm genisligindeki pedallar ile rahat edemedim.

Uzunluk 11cm, genislik max 6-7 cm olacak ve fiyat/performans bir pedal tavsiyeniz varmı acaba?

Şehirde kullanmak üzere pedal tavsiyesi istiyorum. Sag ayagimdaki ortopedik problemden dolayi pedalların en az 11 cm uzunlugunda olmasi gerekli. 10 cm uzunluk olmuyor, sağ topugum aynakol korumasina surtuyor Yazın terlikle kullandigim icinde dişli pedallara sicak bakmiyorum. Gerci disli olsa bile taslayip disleri azaltabilirim.

City tarzı pedallar gittigim bisikletcilerde olcum yaptım 11 cm ve daha uzun olanları platform tarzinda. Platform tarzlari ilede genislikten dolayi rahat edemedim denedim, ayagimi pedaldan kaldirmam gerektiginde gec tepki veriyorum. 9 ve 8 cm genisligindeki pedallar ile rahat edemedim.

Uzunluk 11cm, genislik max 6-7 cm olacak ve fiyat/performans bir pedal tavsiyeniz varmı acaba?
Ben bunu kullanıyorum. Small ve Large boyutları mevcut. Ayağım 44 numara olduğu için Large tam oluyor.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Mythshaman
Ben bunu kullanıyorum. Small ve Large boyutları mevcut. Ayağım 44 numara olduğu için Large tam oluyor.
(link)

İlginiz için çok teşekkur ederim öncelikle. 🙏 Sağolun. 😊

Platform pedallarda ayagimi yere koymak istedigimde ani hamle yapamiyorum, ozellikle ortopedik problem olan sağ ayagimda. 2 farkli platform pedal denedim, uzunlukları tam istedigim gibi ancak genislik nedeni ile sikinti yasadim.

Surekli bisiklete biniyorum, iş, carsi alisveris, gezme, cocuklarla biniyoruz birlikte keyif icin. 3 tane normal pedal denedim ,sag ayak topugum aynakol korumasina surtuyor, sag ayagimdaki disa dogru donmeden dolayi. 10.3 cm pedal bile surttu. Min 11 cm ve uzeri uzunluk lazim.

2 farklı platform pedal denedim, uzunluklari oldu, surtme yasamadim, ancak ayagimi aniden yere koymak istedigimde kaldiramiyorum. Surekli tabiri caiz ise, dusmeye ramak kala yasamaya basladim, eninde sonunda dusecegim surekli tedirginlik ile suruyorum, surekli ramak kalanin sonucu muhakakk kazadir malesef.

Diger bir kisim ise, fiyat, tamamen kendi dusuncem dolayi bir bisiklet pedalina 1000 tl vermem. Veremeyecek olmamdan degil, mantikli gelmiyor bana hic. En ucuz ulasim aracinda pedalin bin tl olmasi.

200 max hadi diyelim 300 tl verebilirim, saglik problemim nedeni ile oda. Saglik problemim olmasa bir pedal benim gozumde şu zamanda ederi 100 tl yi gecmemeli. Bir pedala bin tl odeyeceksem bisiklete binmem zaten ucuz ulasim araci olmaz benim icin.

Pedal hakkında bilgisi olan kullanan var mıdır? Fiyatını hakeder mi acep bu pedalımız? Yorumlara göre almayı düşünüyorum.
1_org_zoom.jpg

Geri