Ben bunu kullanıyorum. Small ve Large boyutları mevcut. Ayağım 44 numara olduğu için Large tam oluyor.
(link)
İlginiz için çok teşekkur ederim öncelikle. 🙏 Sağolun. 😊
Platform pedallarda ayagimi yere koymak istedigimde ani hamle yapamiyorum, ozellikle ortopedik problem olan sağ ayagimda. 2 farkli platform pedal denedim, uzunlukları tam istedigim gibi ancak genislik nedeni ile sikinti yasadim.
Surekli bisiklete biniyorum, iş, carsi alisveris, gezme, cocuklarla biniyoruz birlikte keyif icin. 3 tane normal pedal denedim ,sag ayak topugum aynakol korumasina surtuyor, sag ayagimdaki disa dogru donmeden dolayi. 10.3 cm pedal bile surttu. Min 11 cm ve uzeri uzunluk lazim.
2 farklı platform pedal denedim, uzunluklari oldu, surtme yasamadim, ancak ayagimi aniden yere koymak istedigimde kaldiramiyorum. Surekli tabiri caiz ise, dusmeye ramak kala yasamaya basladim, eninde sonunda dusecegim surekli tedirginlik ile suruyorum, surekli ramak kalanin sonucu muhakakk kazadir malesef.
Diger bir kisim ise, fiyat, tamamen kendi dusuncem dolayi bir bisiklet pedalina 1000 tl vermem. Veremeyecek olmamdan degil, mantikli gelmiyor bana hic. En ucuz ulasim aracinda pedalin bin tl olmasi.
200 max hadi diyelim 300 tl verebilirim, saglik problemim nedeni ile oda. Saglik problemim olmasa bir pedal benim gozumde şu zamanda ederi 100 tl yi gecmemeli. Bir pedala bin tl odeyeceksem bisiklete binmem zaten ucuz ulasim araci olmaz benim icin.