Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Peugeot Türkiye'de Satışta

@C.Koc

Ben de 170 cm boyundayım ve Gtr950 50 boy aldım. 53 büyük gelecekti muhtemelen. 2 aydır kullanıyorum ve kadro boyundan ciddi anlamda memnunum. Tabii bulabilirseniz 50ve 53 ü deneyip tercihinizi yapmanız, sizin için daha iyi olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mektupla ve Özcan
Scudo
@tgbhzln evet 53 kadro büyük gelecektir scott s kadro sürmüştüm onun ölçüleri ile karşılaştırdım ciddi fark var 50 kadro da baktığım kadarı ile piyasada yok gibi...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba bende pgt 6008 şehir bisikleti modelini alacağım üzerindeki set fiyatına göre iyi gibi aldığım zaman fotoları ayrıntılı paylaşacağım

@hamdi27 Merhabalar yaklaşık bir ay önce aldım ve çok mutluyum,öneririm.

@azorka bende dün aldım gerçekten çok güzelmiş özelliklede konforu sürüşü gerçekten bu kadar beklemiyordum pegueot dan :)

@C.Koc benim boyum 1.80 53 kadro aldım bende ve tam geldi boyuma arkadaşımın boyu 1.72 50 kadro kullanıyor o da çok memnun 50 kadro almanı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@THT tavsiyen için teşekkür ederim ama aradım fakat piyasada 50 kadro bulamadım belki bana denk gelmedi bende 2018 scott speedster 30 aldım...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@C.Koc bende 53 kadroyu çok zor bulmuştum Scott hayırlı olsun güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Gaziemir'de Peugeot da satan sergi salonu(showroom) önünde satılık veya kiralık levhası var sanırım kapanıyor orası belki kapanmadan indirim yapabilirler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bu bisikletin yol modellerindeki endurance kadro hangisi arkadaşlar. Giant defy/contend,cube attain,cannondale synapse muadili yani.

@Jeoid
Jantlar güzel olmuş, güle güle kullanın.
Dropbar ve hoodlarınız çok nizami durmuyor gibi.

Bu videoyu seyretmiştim.hoodlarin ayarini hic ellemedim geldigi gibi sadece dropbari biraz yukari kaldirdim çünku bileklerimde sinir sıkişmasi oldu bu şekilde bi problem yok çok şükur.ama merak ettim.sizce nasıl olmaliydi?

@Jeoid
Paylaştığım videodaki kabul gören ,olması gereken.Ama bu şekilde herhangi bir ağrım sızım yok diyorsanız birşey diyemeyeceğim.

Valla şuanda çok mükemmel oldu.ben alttan kullanmiyorum 100 de 90 üstten kullaniyorum.bu sebeple simdi avcum hoodlari tepeden çok iyi kavriyo.bu işte bi problem yok.yine de tavsiyeniz icin teşekkurler.

Araba markalarının bisiklet üretmesine hiç sıcak bakmıyorum. Bisiklet piyasasındaki pastadan pay almak istiyorlar, burger kingin kendi ürünleriyle yetinmeyip pide- köfte vs gibi şeyler üretmesine benzetiyorum. Bence herkes bildiği işi yapmalı ve bisiklet üreticisi firmalar desteklenmeli.

Hayda...

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    46,7 KB · Okunma: 165
GTR 940 kullananlar memnun mu ? Kadrolar sanırım normale göre birasz daha ufak.

Ben de Istanbul’da her yerde Gtr 980 54 ariyorum ama bir turlu bulamadim. Herkes tuketmis. Bilen, goren, duyan varsa yaziversin lutfen :)

Geri