Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Pompa tavsiyesi

Sedonadan daha iyisini kullanmadım.5 tane pompa bozdum ama şuan Sedona ile devam 3 yıldır.biraz daha pahalı ama ömürlük malzeme

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n
Scudo
Dün Giyo ayaklı pompadan aldım. 11 TL kuponla 138 TL'ye geldi. Önceden de benzer bir modeli kullanıyordum ancak eski bisikletimin yanında alıcıya vermiştim. İhtiyacı olan varsa tavsiye ederim.

(link)
Aynı pompayı kullanıyorum, ben de tavsiye ederim..

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Xiaomi Mijia pompa tavisye ederim.. Ayaklı pompadan sonra dünya var dedirtti . Çok rahat ve takınca lastikteki PSI nedir onu da gösteriyor. Biraz pahalı olabilir ama rahatlığı tartışılmaz. Bir kere şarj ettim , her tura çıkmadan PSI ları kontrol edip/eksiği tamamlayorum. 20 defadır aynı şarj halen bir alt seviyeye düşmedi.

Şu an 329TL n11 'de , kupon vs varsa daha da ucuza gelebilir .. (link)

Kanalımda tanıtımı da mevcut , ilgilenen bir baksın derim..

Merhaba arkadaşlar hortumlu mini pompa tavsiyesi olan varmıdır 100 psi üstü

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Merhaba arkadaşlar hortumlu mini pompa tavsiyesi olan varmıdır 100 psi üstü
Topeak RaceRocket HP önerebilirim. Decathlon'un yol bisikletleri için olan modelide iyiydi.

Son düzenleme:
Bende topeak race Rocket kullanıyorum.Bir ara bozulduğunu sandım ama basittir nedenle şişirmiyormuş.Memnunum

Topeak HybridRocket kullanıyorum, memnunum. Sizin istediğiniz gibi hortumlu mini pompa. Ek özelliği CO2 kartuşu da kullanabiliyorsunuz, iki kartuş hediye olarak geliyor.

Bisiklete tekrar döndükten sonraki ilk pompam decathlon'un en basit olan pompası idi, hala sapasağlam. 🙃 4 senedir kullanıyorum, bozulmuyor alet. Hava vururken ısınma sorunu var, bir de pratik değil.

Screenshot_20210610-135703.png

Daha sonra șu arkadașı aldım hava basınç göstergesi var diye;

DSC_0534.JPGDSC_0535.JPG

Aldığım ilk gün dahil hiçbir zaman hava basınç göstergesi doğru düzgün çalıșmadı. Zaten malzeme kalitesi de berbat, Bir köșede duruyor. Benden uzak dursun. 🙃

En son kaliteli birșey olsun diye scott üretimi bir pompa aldım, o arkadașta bu:

products-bomba-syncros-2.0hv.jpgzm_20180111-041441.jpg

Gayet kaliteli bir pompa ama hava basarken bazen zorluyor. 50 psi hava basıncından sonra lastiğe hava basmak zulüm, iç lastiğin sibobuna pompanın ağzını takarken 'len oldu mu acaba?' diyorsunuz ki sebebi de çok basit. 🙃 Pompanın ağzı iç lastik sibobunu o kadar güzel kavrıyor ki kolay kolay hava kaçırmıyor, bu yüzden tam takamadım zannediyorsunuz. :)

GIYO marka pompalar nasıldır? Kullanan mutlaka vardır.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
GIYO marka pompalar nasıldır? Kullanan mutlaka vardır.
Geçtiğimiz Aralık ayında 35 tlye edindim. Decathlon'un ucuz pompasından sonraki hissiyatım sadece biraz daha az zorladığıydı. Ama bir basışta Btwin pompadan daha az hava basıyor. Kötü bir pompa değil yani Giyo. Önerebilirim.

Decathlondaki pompa gayet iş görür, kullanıyorum memnunum.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Arkadaşlar presta sibop uyumlu el pompam var. Bunu mtbde de kullanmak için schrader presta dönüştürücü aparat mevcut mudur? İnternette hep presta schrader adaptör çıktı karşıma.

Bir süre önce Xiaomi’nin şarjlı hava kompresörünü aldım, evde onu kullanıyorum, öneririm. Yanınızda taşımak istiyorsanız biraz büyük (12x7x4.5 cm) ve ağır (>430 gr) kaçabilir.

5751097D-6D3F-4810-8262-3F481088C977.jpeg

Dosyalar

• 2831227C-49A0-43FC-A31F-909EA6223C85.png
    2831227C-49A0-43FC-A31F-909EA6223C85.png
    54,4 KB · Okunma: 18
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
120 psi kaç dakikada basıyor

Ben dağ bisikleti kullanıyorum, o yüzden 120 PSIya çıkmam gerekmiyor ama hatırladığım kadarıyla kullanım kılavuzunda yol bisikleti tekerleğini şişirmenin ortalama 3 dk. aldığı yazıyordu.

Uygun fiyatlı psi gösterecek bisiklette taşımak için pompa tavsiyeniz var mı?

Topeak race rocket 120 psi ile 160 psi arasında 200₺ fark var bu fark için 200₺ ödemeye değer mi 120 kullananlar memnun mu ?

(link)

Bu pompa alınır mı ne diyorsunuz?

Geri