Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

Benim ürünler teker teker gelmeye başladı. Ama sonra çıkan önce geliyor bu işte bir karışıklık var. :D

Scudo
@M.A.Güneş

Geri dönmez inşallah, zaten 1 haftam adres karışıklığı yüzünden gitti bir de bunların üzerine geri dönüş eklenirse çok fena söverim.
Shimano mineral yağ vardı 50 ml yağı 50 liraya satıyorlar. Sırf onun yüzünden 30 liraya bir litrelik aldım. Onun yüzünden geri dönerse başlarım böyle işe, parayı geri alayım desem bir sürü zaman kaybı...
İnşallah geri gönderme gibi saçma sapan bir şey yapmazlar. Sağolun cevap için bakalım nolcak.

Ptt yurt dışından gelen kargoların dağıtımını yapıyor mu tatil günlerinde, mesela yarın?

17track ptt sistemi değiştiğinden beri düzgün sorgulamıyor
ptt nin sitesinde sorgulama yaptığınızdada yurtdışı gönderi sorgulama kısmından yapın yurtiçi kısmı oda düzgün çalışmıyor

@Mehmet H.

E-DEVLET KARGO Sitesinden Bakın Daha Güncel Ptt'nin ki ne göre.

En günceli PTT android uygulaması arkadaşlar, sitelerde 2-3 satır veri gözükürken telefonda 5-6 satır veri gözüküyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca bende geçen sene 1 litrelik degreaser sıvı almıştım, paket açılmış olduğu halde elime ulaştı, biraz şans işi tabi umarım sizinki de gelir.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
@Ertuğrul Mengi
İnşallah ulaşır da bu adamlar sadece sınır aşıldığında açmıyorlar mı kargoyu yoksa her zaman mı açıyor?

Benim kargoda daha da büyük bir saçmalık var. UK den gönderilmişti, ptt sitesinde yazan bilgiye göre dün UK de teslim alınmış ?

https://i.hizliresim.com/31oX9r.png

@Yunus Emree

Smith Wesson 357 Magnum

https://i.hizliresim.com/4Z0mO4.jpg

:rolleyes: aynakol+ruble+zincir

@Özgür KK
Glock sanmışlardır onu:)
Sıvı varsa dönme ihtimali oluyormuş da dedim belki yağ felan vardır ondan dönmüştür.

@Yunus Emree

;) Yağ geçiyor benim tecrübe edindiğim kadarıyla. Bir siparişimde da yağ da vardı, kutuyu Ukim de açıp incelemişler içinde 2 farklı yağ vardı ve yine de geçti.

@Özgür KK

Benimki bir litrelik olunca yusuf yusuf modundayım da biraz ne olacağı konusunda tedirginim.
Bakalım pazartesi bir hareketlilik olacak mı, sanmasam da bekliyorum. Hareketsizlik sorunu vardı ptt sitesindeki problemdenmiş, şu an önceki halinde.

O zaman başka tabi.

Bu arada diğer bir kargomda da ayrı bir saçma durum var, buraya kadar gelmiş, sonra tekrar Avpime gitmiş, sonra tekrar buraya sevk edilmiş. Kararsızlar galiba teslim edip etmeme konusunda.

https://i.hizliresim.com/O3EZrZ.png

Aynı sorun bende de var,herhalde ptt sisteminde bi hata var;
Merlinden şipariş vermiştim;
https://i.hizliresim.com/04yLzV.png

@can akıncılar
e-devletteki sisteme geçtiler zaten ptt sitesindede bu yüzden biraz saçmalıklar çıkmaya başladı

Arkadaşlar sonunda hareket gelmiş benim kargoya, gümrüğe girmiş en azından. Bundan sonra gelmesi kolay mı yoksa biraz daha mı bekletir?
1 19/12/2014 18:36:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - GERMANY (Yurt Disi)
2 20/12/2014 05:49:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - GERMANY (Yurt Disi)
3 20/12/2014 05:52:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - GERMANY (Yurt Disi)
4 02/01/2015 08:50:58 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - GERMANY (Yurt Disi)
5 02/01/2015 11:24:04 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - GERMANY (Yurt Disi)
6 02/01/2015 11:24:04 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İSTANBUL UKİM ZEYTİNBURNU İSTANBUL(AVR)
7 02/01/2015 11:24:04 Gümrüğe Sevk Edildi İSTANBUL UKİM ZEYTİNBURNU İSTANBUL(AVR)

Zimmet edildi yeni sistemde dağıtıcıya verildiği anlamına mı geliyor ?
Ve bugün teslimat yapılıyor mu ?
Yani bugün tatil olduğunu biliyorum ama ptt sayfasında işlemler son hız devam edince ve ben de bugün evde olmayacağımdan emin olmak istiyorum.

@Özgür KK

Zimmet edildi, gumruk kontrolune girdi anlamina geliyor. Buyuk ihtimalle onumuzdeki hafta ici teslim edilir.

Geri