Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Hollanda'dan kargo şirketi (ptt vesaire) ile ikinci el bisiklet getirtebilirmiyim acaba? Ordan arkadaşlarım vasıtası ile bi tane dağ bisikleti aldım ama TR'ye nasıl getireceğimi düşünüyorum
@Sinan Çakır Hayır, 3 günde gelecek diye bir durum söz konusu değil. Aldığınız ürüne ve paketin boyutuna bağlı olarak bu süre 3 haftaya kadar uzayabilir ancak tahminim önümüzdeki hafta içinde gelir ürününüz.
Hem ayın 18'inde hemde dün işlem yapılmış. China Post Air Mail'den fotoğraf attım. PTT kargo da 2 tarih de de gönderi alınmıştır (CHINA) yazıyor. 2 kere ne işlemi bu? Bi kere çinden verildi şuan Türkiyeye girdi mi demek? Yoksa daha da beklıyormuyum
@C.Ozcan Herkes İngiltere'den, Almanya'dan, 3 günde geldi/4 günde geldi diye yazınca forumda, ben de bike-components den aldım çabuk gelir diye, 13 Temmuz'dan beri bekliyorum Çin den alıp 2 haftada ürünlerine kavuşanlar var, benimkiler halen yok ortada
bayramdan yeni çıktık onun da etkisi olabilir.. bayram zamanı kargo ve paket gönderileri artıyor, ptt zaten yavaş çalışan bir dağıtım organizasyonuyken daha da yavaş çalışmaya başlıyorlar..
bu nedenle normalden daha uzun bekletiyorlar insanları!!!
esas sorulması gereken soru; bu pTT neden yavaş çalışıyor arkadaş
İş garanti-maaş garanti de ondan. Özel sektöre geçse bakalım nasıl çalışıyorlar tembellikten, uyuşukluktan, telefonları açmamaktan, bugün git yarın gelcilikten eser kalıyor mu?