Levent Kırça
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 328
- Bisiklet
- Salcano
@Mustafa Zeybek takipsiz diye gecen ya da bazilari takipli dese de yukarida yazdigim ptt personelinin kendi tabiri olan "adi posta" ile geliyor. Onlari sadece aliexpress ekraninda goruyorsunjz ve sadece ulkeye girisine kadar. Yani bir kere tr ye varsin otesi onlarda da yok sonrasinda oturup bekleyeceksiniz.
O adoli postalar zaten posta ile geliyor kargo elemani getirmiyor.
Normalde ptt kargo hizli zaten denildigi gibi kotu degil. Ben ilk yurtdisi alisverisimde sasirmistim hatta. İst a geldi paket 3 4 gun icinde bursa da adresime ulasti. Ama sunu farkettim belirtmek isterim. Eger kargonuz ctesi istanbula ulasirsa isler biraz karışıyor. Haftasonu kargolar kayniyor galiba. Daha erken yola cikip ctesi ulkeye giren bir kargom cok sonra yola cikip haftaici ulkeye girdi. O ctesi gelenden once elime ulasti
O adoli postalar zaten posta ile geliyor kargo elemani getirmiyor.
Normalde ptt kargo hizli zaten denildigi gibi kotu degil. Ben ilk yurtdisi alisverisimde sasirmistim hatta. İst a geldi paket 3 4 gun icinde bursa da adresime ulasti. Ama sunu farkettim belirtmek isterim. Eger kargonuz ctesi istanbula ulasirsa isler biraz karışıyor. Haftasonu kargolar kayniyor galiba. Daha erken yola cikip ctesi ulkeye giren bir kargom cok sonra yola cikip haftaici ulkeye girdi. O ctesi gelenden once elime ulasti