Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 300 Serisi Kullanıcıları Kulübü

az önce aldigim sedona 325 bisikletimi bakirkoy tilmen biaikletten aldim yalniz arkadaslar sanki kollarim kisa kaliyor 1.82boyum var 52 kadro aldim acaba seleyi biraz ileri alsam bu sorunum cozulur mu

Dosyalar

• 1435083291405-1873314421.jpg
    1435083291405-1873314421.jpg
    135,6 KB · Okunma: 72
Scudo
Hayırlı olsun aynı model ve rengini kullanıyorum senin boy 56 yı kaldırırdı keşke 56 alsaydın sedona 325 lerin açı ayarlı gidon boğazı olmadığından gidonda aşşağıda olduğundan ileri fazla uzanacaksın seleyi ileri Alman fazla birşey değiştirmeyecek bence sedona 300s deki gibi bir açı ayarlı gidon boğazı al çok rahat ediceksin ben öyle yaptım çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
teşekkür ederim 52 bile ayakta durdugumda 2 3parmak zor mesafe kaliyor herhalde 56 boyda dururken vs afedersiniz direk malum bolgeye carpar dururdu link atarsaniz cok sevinirim hemen bir tane alirim

Sedona 325 arayan arkadaşlar bikeandoutdoorda mevcut.
(link)
Bende 325 kullanıcısıyım çok memnunum ama vites azim kalıyo sizce ?

Merhaba, sedona 340 aldım 1 hafta önce ama 2 saatten fazla süremedim daha.

Boyum 1.77 kadro 48 aldım. Bana tam geliyor gibi ama sırtım ağrıdı biraz. Kadro boyu doğru mu sizce?

Sırt ağrısıyla ilgili güzel bir video var

Sram donanımlı arkadaşlarım, donanımızdan memnun musunuz? Olumlu olumsuz yorumlarınızı rica ediyorum. :rolleyes:

Bugün kendime ve eşime sedona 325 alarak aranıza katıldım. İzmir Doruk bisikletten aldım bisikleti. 2 adet için 2650 tl ye anlaştık. Yarın teslim alacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Kazasız belasız sürüşler dilerim

İyi günler, bisiklet konusunda gayet yeni sayılırım. Birkaç gündür forumu okuyorum, çevremde danışabileceğim pek kişi de yok, yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Ben Sedona'nın 300, 325 ve 340 modelleri arasında kaldım. Donanım hakkında malesef bilgisizim. 300'ün fiyatı şu an alabileceğim düzeyde fakat 325 ve 340 için bir süre daha beklemem gerekebilir. Bisikleti genelde şehir içinde kullanacağım, tatillerde de tura çıkmayı düşünüyorum. Asıl sorum şu 300 sizce yeterli bir bisiklet mi olur yoksa 325 veya 340 almak için vereceğim fark beklemeye ve fiyatına cidden değecek mi? Donanım konusunda ciddi fark var mı?

Yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. :)

Bu konuyu canlandırmamız lazım yahu.. :D

Sedona 345 ile aranıza katılıyorum. Tavsiye edeceğiniz bir şey varsa memnun olurum. :) Şu an tek problem sele biraz rahatsız, jelli bir kılıf almam lazım.

@M.Furkan Kurt Ben de onu düşünüyorum dostum, kilometre saati konusunda kararsızım.

Bir de soru sormak istiyorum. Bu bisiklet hafif arazi şartlarında sürülebilir mi, üst limiti nedir?

@Miriel Dostum bende sedona yok.Konuya öylesine girmiştim.Baktım sele kılıfı tavsiyesi istiyosun yazayım demiştim :).Baska bir arkadasa sorarsan sana yardımcı olacaktır :).

Geri