Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
@mhd

merhabalar, hoşbulduk,
verdiğiniz bilgiler ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. bisiklete yaklaşık 100 km bindim sele dışında gayet memnunum.
seleye alışamazsam eğer değiştirmek zorunda kalacağım galiba.

@sercanbaltalı

Birleşim yeri olması lazım. Gözünüzden kaçmış olmasın.

@mhd sizde hem 410 hem katlanır mi var hocam? Neden 410 yanına bir de katlanır tercih ettiniz?

@mhd

İyice baktım, elimle yokladım, yoktular :)

Yarın sabah yine bi bakayım, kesin sonucu bildiririm.

@1dost
Aslında katlanırı 410 dan önce almıştım. Katlanır, şehir yaşamın da çok uygun. Arabanızın bagajında bırakıp istediğiniz yerde kısa turlar yapabiliyorsunuz. Kısa mesafeler de katlanır iyi de uzun turlar da biraz yorucu. Her ne kadar katlanırla Avrupa Asya turları yapanlar da var. Ayrıca ev apartmanın 6. katında. 410'u 6. kattan arabaya taşı, arabaya bisiklet taşıyıcısını monte et ve bunun tersi eve yeniden taşı. Bisikletleri de evin için de saklamak zorunda olduğumdan 410 pek pratik olmuyor. Hafta sonları 410, hafta içi katlanır durumu ortaya çıktı.

@1dost @mhd Bende benzer durumdan cok severek kullandigim 410'umu satmak zorunda kaldim. Dahon d8 alacagim, arastirma asamasindayim. Kullandigim mevki zaten sabit. Anadolu yakasi sahilinde Tuzla - Fenerbahce arasi git-gel yapiyorum. Grup halinde surmekten de pek hoslanmiyorum, takiyorum kulakligimi daliyorum hayallere :) Bakalim, yakin zamanda bende katlanir bisikletime kavusacagim. Ama 410'u da unutmayacagim, belki bir gun daha buyuk bir evim olursa onu bulup tekrardan alabilirim :)

dostlar bir sorum olacak,
benim 420 de ön attırıcı orta dişliden en küçük dişliye geçerken çok sert ve gürültülü geçiyor hatta dün akşam zinciri attırdı.
bu normal mi? sizlerde de böylemi yoksa benimkinde bir sorun mu var? küçük dişliden büyüğe geçerken sorun yok gayet güzel.

@shielD benimki gayet iyi çalışıyor. Ayar yaparsanız sıkıntı kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: shielD ve Yuppata
@ahmet0258
Teşekkürler, biraz kurcalim :)

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
Arkadaşlar merhaba
Bisikletin montajını kendim yapmıştım, sanırım pedal vidasını tam sıkmamışım ve bugün kullanırken pedal düştü, vidanın gireceği delik sanırım aşınmış (tr20160309_104709.jpg akyada buna yalama olmuş denir :) ) pedal yerine oturmuyor, bu parçanın ismi ne ve nereden bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar bende bisiklet almaya karar verdim ve carraro 225 é bakıyordum sonra hd fren almak sıkıntılı olur dediler ve araştırırken bu konuya rastladım ve sedona 410 ü almaya karar verdim ancak izmirde 52 kadro yok internetten almak gerekecek sizce carraro 224 ü bayiden almak mi mantıklı yoksa 410 ü internetten alayım mi ve hangi site (boyum 183) şimdiden tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@vamosbien ben YKbisiklet.com dan aldım 2015 modelini. Ordan 52 kadrosunu alabilirsiniz sanırım ama sorun ilk önce telefon numarası sitede var.

• Beğen
Tepkiler: vamosbien
@AliMurat peki boy konusunda doğru karar mi vermişim ve fren konusunda da yorum yaparsınız. Tesekkurler

Bikeandoutdoor ve ozceylanlar bisikletten bakabilirsiniz 410'a

@vamosbien bayiden almak iyidir setvisti parcaydi iyi iliskiler hayati kolaylastirir, ama yoksa yapacak bisey yoktur halledilir :) ben de ayni boydayim sadece gidon bogazini acisi ayarlanabilir olanla degistirdim 9 aydir kullaniyorum sikinti yok netten aldim bu arada ben de bayide yoktu 410

Bugün ben de 2015 model bir 410 ile aranıza katıldım :) performans bisikletteki son sarı 52yi aldım sanırım.
Şimdilik abi-kardeş takılıyorlar ama cumadan itibaren ulaşımımı sırtlanacak inşallah kendisi
https://i.hizliresim.com/D2JXvl.jpg

Geri