Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
Yk bisikletten almanızı tavsiye etmem çünkü oradan 2/bisiklet aldım proplem çıkma durumunda ilgilenmezler hatirlamazlar sizi tanımazlar yoğundurlar çünkü ben tecrübe ettim

@gercek umurcan

Hoş geldiniz. Maşallah, çok güzeller. İyi günler de kazasız, belasız kullanmanız dileklerimle... Ankara'dan bol 410'lu foto ve videolar bekliyoruz.:)

• Beğen
Tepkiler: gercek umurcan
@mhd

teşekkür ederim :) bakalım inşallah sıkı kullanırım, o niyetle başladık bir ucundan

@vamosbien

@vamosbien bence 2016 diye fazla para ödemeye gerek yok, 2015 almalısın bence. 2016 model için ödeyeceğin fazla parayla gerekli olan ekipmanları alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@vamosbien Merhaba, Ben de yaşadığım şehirde bayi olmadığından internet üzerinden bikeandoutdoor'dan aldım, zaten hemen hemen kurulu geliyor, kalan kısmı ben halledemem derseniz semtinizdeki bir bisikletçinin adresini verin oraya gönderiyorlar bisikletçide ayarlar size verir. Ben daha sonra birkaç kez kendilerini ziyaret ettim hatta bir seferinde bisikletimi de götürüp bakım yaptırdım, ilgili ve bilgili bir firma tavsiye ederim.

@sercanbaltalı

Katılıyorum, 2016 modelde tek sarı renk var ayrıca donanımlarda ve lastikte fark var, bunları inceleyerek karar ver ancak bana sorarsan da 2016 gereksiz.

@kaydogdu
bike and outdoor da sadece sarısı kalmış ama 2015 52 boy

@vamosbien 2016 sarısı ile 2015 sarısı aynı değil, tabi ki renk konusu kişiye özel, ben mavi aramıştım özellikle, forumda sarı renkte çok var. Ancak temelde ben 2015 model 410'nun daha güzel ve iyi olduğunu düşünüyorum.

(link)

2015 modeller ne zamana kadar piyasada kalır ortalama bir tahmininiz var mı

Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakası Ümraniye'de 2015 44cm sarı 1 adet sıfır 410 var. Tanıdığım bisikletçide duruyor hâlâ satılmadı. İsteyen olursa yazsın yardımcı olayım.

Gecen pazar tur donusu eve 500 metre kala yagmur nedeniyle mazgala girdim on vites kolu kirildi lastik patladi ben de ufak siyriklarla yirttim, on vitesi shimano altus cikmasiyla degistirdik + vites kolu facali oldu ;)

Dosyalar

• WP_20160310_14_39_15_Pro.jpg
    WP_20160310_14_39_15_Pro.jpg
    141,2 KB · Okunma: 100
  • WP_20160310_14_39_03_Pro.jpg
    WP_20160310_14_39_03_Pro.jpg
    116,3 KB · Okunma: 98
@Cesmeonu kullandığınız km sayacında jant ebadını girdinizmi , giriliyormu almayı düşünüyorum da

@AliMurat giriliyor kullanisli ve ucuz tek eksigi gece okunmuyor isikli olsa tam olcakmis f p basarili

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@Cesmeonu Geçmiş olsun, aman dikkat, Allah beterinden korusun. Şekil iyiyse biz de değişelim ama kaza yapmadan İnşallah :)

@Cesmeonu
Çok geçmiş olsun. İnşallah bu son kazanız olur. Hepimiz çok dikkatli olmalıyız.

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@Cesmeonu hocam büyük geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin inşallah. vites kolunu sram x4 taksaydınız keşke. ileride sağ kolları da öyle yapardınız..

• Beğen
Tepkiler: poet
Geri