@MBB teşekkürler, bisikletçide çıkma vardı onu taktık on vıtes birbirine uyuyor sıkıntı yok, gidon bogazını da eski bisikletimdekiyle değiştirdim açılı biraz yukselttim
@kaydogdu tesekkurler, surekli carpraz gectigim mazgal yagmurda icine cekti, yagmurda mazgal ve kapaklara dikkat, sram x4 iyi fikir bu arada bence daha guzel durur ama benim ilk tavsiyem brooks sele olur
@Cesmeonu masraf olmadıysa sorun yok, uyumluluk konusunda bilgim var. ileriye dönük için söyledim. bende biraz daha eskittikten sonra x4 kollar- lx fren kolları ve bacaklarıyla değiştirmeyi düşünüyorum. fren kolları baya uzun geliyor, bacaklardan da pek memnun olduğum söylenemez aslında. öldürene kadar devam artık hele iyicene bi eskisin...
arkadaşlar bisiklet alacam yardımlarınızı bekliyorum.şu 3 bisiklet arasında kaldım: mosso legarde 1621, carraro 224,sedona 410, sizce hangisini almalıyım veya bunlardan başka önerebileceğiniz bisiklet varmı?
@gercek umurcan Selamlar. Kaldırımda 1 hafta sürdükten sonra asfalta ineceğini garanti edebilirim. Ben 410'a çok benzer Cannondale Quick V kullanıyorum. Amortisörü yok. Yeri geldiğinde kaldırıma da atlıyorum. Kasislerden de uçuyorum. Günde en az 12 km trafikte sürüyorum. Dağ bisikleti bile alsam amortisörsüz alırım. Ayrıca Sedona bence Carraro'dan bir üst klas bir marka. Amortisör takıntın varsa 420 al. İyi sürüşler.
@mehmet demir06
Grupta merida 40 var ve ilk firsatta duz masaya geçecek.amac nispeten daha hizli,az yorucu ve tur havasinda uzun kilometre yapmak bu bisiklet icin en uygunu.