Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Valla benim belki de zararim benden once iki kisi girmisti aliyolardi onlara da ayni fiyati yapmis hatta orada dedim bak benim talihsizligim bu oldu indirim yaptiramiyorum diye

Scudo
yeni alan arkadaşlar arka vitesin ve arka vites kumandasının resimlerini atabilir mi acaba bir :D kabloların konumuyla birlikte
ben benim arka vitesin ayarını bozdum, kablo attı ve arka attırıcı 8. vitese kalmıştı onu düzeltip 1. ve 8. vitese düzgün geçecek şekle getirdim ama ara viteslerde tek tek geçemiyor
5dkda vites ayarı videosunda o durumda ne yapılması gerektiğini de anlayamadım, bir el atarsanız sevinirim :D

Arkadaslar port bagaj konusunda cok cesitli fiyatlar mevcut. Topeak markası bu konuda en pahalı görünüyor. Bu parayı hakediyor mu sizce? Port bagaji icin konusuyorum bu denli pahali olmasının sebebi nedir? Daha mi hafif daha mi saglam. Takip çıkarması daha mi pratik acaba merak ediyorum.

@1dost en pahalı ve sağlamı tubustur. Topeak alüminyum bağajlar arasında sınıfında en iyisidir. Kendi raylı heybeleriyle uyumluluğu vardır birçoğunun. Hafif ve sağlamdır. Tubus almayacaksanız topeak almanı öneririm.

@MBB Cevabınız için teşekkür ederim. Ben 65 liraya burdaki bir bisikletçiden markasız bir port bagaj almıştım aslında. Fakat bu bagajı takıp çıkarmak pek kolay gibi durmuyor. Daha pratik bir bagaj arıyorum tabi bunun yanında en hafifi ve sağlamı, uzun yıllar götürecek bir ürün bakıyorum. Bunu hangi marka ürünü verir bana?

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
@1dost ne demek önemli değil. hafiflik ve sağlamlık konusunda alü Topeak ten iyisini bilmiyorum duymadım daha doğrusu. Tubus ağırdır yalnız 40kg taşır. Topeak hafif ve 25kg taşır sizi rahat rahat götürür. İyicene bi araştırın sadece benim dediklerimden yola çıkmayın. Başka biri de farklı birşey söyleyebilir. Benim duyumlarım bu yönde.

ya arkadaşlar internetten sedona 410 sipariş vericem 48 kadro.ama seda da bitmiş önerebileceğiniz bi yer var mı acaba.

Performans bisiklete bi bakin orada yoksa bike and outdoor di galiba oraya bakin

ikisinde de 48 yok malesef.bike&outdoor da 52 kalmış görünüyor ama bana büyük gelebilir.

Boyum 176 ic bacak 80cm civari 52 aldim

Nihat bisiklet ve Ozceylanlar bisiklete de bakabilirsiniz

benim boy 173 iç bacak 80cm civarı sizin gibi.acaba 52 bana da olur mu?

52 tam sinir geldi bana. Ne desem yalan olur

@ecsahan
bende 173 cm boyundayım 48 kullanıyorum ve tam olduğunu düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@shielD bende öyle düşünüyodum ama bir ümit işte 52 olsa çok iyi olcaktı

@Bango nihatbisiklet güvenilir mi acaba alışveriş yapana pek rastlamdım da

@ecsahan İstanbul'da iseniz veya buradan alabilme ihtimaliniz var ise 48 mavi ve 44sarı olan modeli Ümraniye de sarıdayı(esta) bisiklette var. Kargo gönderemiyor maalesef bilginiz olsun.

Geri