Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
sedona 340 nasıl acaba, onu kullanan bilen var mı? akıcılık anlamında 410 ile fark var mıdır aralarında ?

@ecsehan ben de ordudayım arkadaşım 52 kullanıyorum dene istersen merkezdeyim, ama bence bu tık büyük gelebılır ayrıca dogus bısıklette 44 ya da 48 410 lady modeli var kırmızı, 48 ise dusunulebilir bence çok güzel ona da bır bak derım

@Cesmeonu
onu gördüm ama lady modeline ısınamadım bir türlü.eğer bulamazsam 48 ini bugün yarın sizi rahatsız edebilirim :)

arkadaşlar 340 ı 410 ile karşılaştırabilecek olan yok mu?

@ecsahan
2015 model 340 kullanıyorum. Memnunum, akıcı bisiklet. Vites SRAM olduğu için biraz tereddüt etmiştim alırken ama geçişleri rahat, tavsiye edebilirim. Ama 410 kullanmadığım için kıyas konusunda birşey diyemem.

@Eroseros
yokuş per
formansları nasıl acaba? benim için akıcılığı önemli biraz. spor amaçlı kullanacağım çünkü.

(410ve 420 ARAYIP BULAMAYANlar için...)

Merhaba, ben Balıkesir Edremit'te oturuyorum. Burada bulunan GÖRÜMLÜ bisiklette bir mavi bir de sarı renkli 410 var. Ayrıca 420'de bulunmakta. Geçen uğradım hatta inceledim biraz. Telefon numarasını vermek reklama girer mi bilmiyorum. Telefon numarasını isteyen olursa, verebilirim. Göksel arkadaşımız çok cana yakın birisidir. Her konuda yardımcı olur size...

sedona 410 mavi renk, suluk ve suluk kafesi beyaz mı yoksa mavi mi daha hoş durur?

Selamlar Sedona 410 almayı iyiden iyiye karar verdim gibi baz sorularım var üstadlar cevaplarsa sevinirim.Boyum 173 cm bacak iç uzunluğum 76 cm 48 kadro mu 52 kadro mu uygundur.Sormamın sebebi deneyebileğim bir bayi yok yaşadığım şehirde.İkinci sorum ise 2016 modelinde lastikleri değişmiş birde renk galiba daha kaliteli bir lastik mi takılmış yani 2016 almaya değer mi?

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@fmbayindir
aynı boydayız, ben 48 kullanıyorum. 48 tam olacaktır sanada. Diğer soru kişiye göre değişir ben olsam 2015 modeli tercih ederim fiyatı daha makul ama dediğim gibi farklı düşünenlerde olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: fmbayindir
@fmbayindir Merhaba, bana göre de 48 kadro uygun olacaktır. Renk bir tercihtir ancak sanki 2015 model daha iyi gibi göründü gözümüze :)) Yani forumdaki genel kanı bu gibi sanki...

selam dostlar, 52 boy 410 için açı ayarlı gidon boğazı almak istiyorum kaç mm olmalı? hangi marka ve hangi f/p ürünü alınmalı? uzman arkadaşlardan yorum rica ediyorum

@poet fiyat performans olarak xlc'yi öneririm. Bisikletin üzerindeki gidona uyumlu yani 31,8mm. 50tl'ye sıfır boğaz satan başka bir yer yok maalesef. Boğazın uzunluğu orta ayarda be uzun ne kısa. Ben bunu alacaktım üstüne bir de kelebek gidon, fakat bütçe yetmedi :acpsnr:
(link)

• Beğen
Tepkiler: poet ve ahmetyavuz
@MBB
Ayarlı gidon boğazı daha iyi olmaz mı?

@MBB Sazan gibi atladık hemen:islik:.

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
Arkadaslar aydınlatma, rüzgarlık ve km sayacı alacağım veya telefon tutucu alıp runstaticten mesafe fln takibi yapacağım. Önerebileceğiniz ürünler var mı?

@honeybadger
evet arkadaşlar bende önerileri bekliyorum

Geri