Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
Arkadaşlar bir türlü karar veremedim. Aklımda şuan 3 bisiklet var. İlk önce kullanım amacımdan bahsedeyim. Bisikleti tur için kullanmayı düşünüyorum bagaj ve çamurluk da ekleteceğim. Haftalık turlara çıkacağım bisikletle. Aklımdaki 3 model sedona 410 2015(sıfır), trek 7.2 veya 7.3(2. El) merida speeder 100(t1) veya 200(t2) (2. El). Yani ortalama bütçem max 1500 (bagaj çamurluk veya farklı ekipmanlar hariç). Siz hangisini tercih ederdiniz? Yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim. Eğer hata yaptıysam uyarırsanız silebilirim mesajımı. Şimdiden teşekkürler

Buradan Aslı ile irtibata geçen arkadaşlara sormak isterim ( aslında olay çok basit ama durumun aslı nedir ? )
1.5-2 ay önce arka göbek komple değişti ( aslı fabrikasında ) ön jantta milim sıkıntı yokken göbeği değişen arka jant kıvırtmaya başladı :) ( akort gitti )
Değişimden bu kadar kısa sürede akort kaçması bana normal gelmedi ( kaldırım bile inip çıkmam, gruptaki arkadaşlar iyi bilirler, yolda kalmama adına bisiklete iyi bakarım ) Sedona bana yakın servislerinede uğramak istemiyorum...ne yapmalıyım. Yahu şu bizim firmalarda Decathlon gibi kendi merkez servislerini kursalar.

@Asusmune Merhaba,ben yaza doğru almayı planlıyorum. Sizce o dönem fiyatlar ne kadar olur ? Bir de benim korkum,stok durumu bitmiş olur mu 2015 modellerinin?

@ogulcanguvenn anadolu yakasi bir kac tedarikcisine sordum ama onlar 2016 ellerinde bulunmadigini iletiyorlar su an. Sanirim 2015 stok ellerinde bolca var.

@hodiday bakalım hayırlısı ile biz de alsak bir 2015 model 410 harika olacak :)

@Asusmune uygun fiyattan kastım,1200 liraya kadar vermeye razıyım.

@ogulcanguvenn
Bisiklet esnafıda sezonda para kazanma şansı yakaladığından çok yer fiyatta indirim yapmaz ama 1200m tl ye bulabilirsin diye tahmin ediyorum.

Bakalım hayırlısı. Öğrenciyim,şuan para biriktiriyorum yazın ilk 2 ayı çalışıp Temmuz-Eylül arası bir dönem almayı planlıyorum,yapacak bir şey yok artık indirim alabildiğimiz kadar. Kask vs alacağım için bisikletçi ile konuşup en azından onlar için indirim isteyebilirim.

@ogulcanguvenn şu an bile 2015ler taksitli alırsan 1200 lira, yaza beklersen 1200 biraz şüpheli bence

@honeybadger hocam ilk bindiğim 2-3 seferde bana da oldu o durum, hatta çürüdü galiba ardım, normal otururken de zorlandım biraz zira :islik:
neyse bugün bi 12kmlik gata civarı turu yaptım, hiç sıkıntı çekmedim, zamanla alışıyor. Herkesin söyleyip durduğu 300 liralık deri seleden önce vücudun doğal alışma sürecine biraz zaman ver bence :D

@honeybadger aynen valla, çamurluk şu bu derken liste uzun :) sürüş işini de bir ara ayarlayalım, iyi dedin ;)

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
@honeybadger
410 aldığım gün 3 arkadaş 86 km yaptık. en ufak ağrı olmadı. sebebide bundan önceki bisiklet ile inatla jelli yada süngerli ped kullanmadım. bir ay kadar uzun sürüşlerde ağrılar oldu ve geçti. artık ağrı yok gibi. en son 110 km pazar turu yaptık en ufak sıkıntı olmadı. inatla pedallayın o ağrıları esamesi kalmıyacak.

Cok tesekkur ederim inanin cok rahatladim. Inatciyimdir zaten bunu yasamis insanlarin deneyimi de ayri bir azim veriyor katlanma hususunda.

@poet
Gecenlerde kurtköy taraflarina 110 km yol yaptık.burasi tepelik bir yer olduğu icin fotoğraf çektirmek için çıktım.turdaki arkadaşlarin tamami yol bisikletli idi,yolda 4 km kadar stabil olmasindan dolayı bu noktada güzergah değiştirdik☺

Geri