Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Bugun itibariyle bende sedonalandım. Dün Triban 500fb denedim bugun gunduz carraro sportive 225(cok ağırdı) denedim. Aksam saatlerinde Sedona410 gorur gormez aldım bildigin vuruldum :D

Dosyalar

• 20160312_154311.jpg
    20160312_154311.jpg
    125,1 KB · Okunma: 65
Scudo
@honeybadger bende ankaradan alacamda,en uygun fiyatı performans bisiklette mi buldunuz?yiba çarşısına gittinizmi?yarın oraya gitmeyi düşünüyorumda.

Yiba carsisina gittim fakat gezemedim acil bir isim cikti 1 tane yere girdim orada da carraroyu test ettim cok agir geldi bisiklet evim 6. Kat ve asansor yok. Performans bisiklete gittim aldim fakat gitmeden sorun cunku ben gittigimde 2 kisi daha aliyordu

@honeybadger hayırlı olsun. ben 6 ay önce 1000 peşin almıştım ordan. Bisikleti sürdükçe zevk almaya alışmaya belki de form tuttukça seviyorum bilemedim. Sele rahatsızlık verse de jelli sele kılıfı alışmanıza yardımcı oluyor sonrasında jelli kılıfı çıkardığınızda alışmış oluyor kaba yerleriniz ;)

@1dost tesekkur ederim. Valla bugun az da olsa surme keyfi yasadim sele gercekten rahatsiz edici. Bisiklet yoldaki ne varsa hissettiriyor tak tuk yani vites ayarlari zamanla oturur insallah daha viteslere elim alisamadi hangisi artiriyordu hangisi azaltiyordu:)

@honeybadger ben sportive 224ten 410a geçip ilk sürüşümü gerçekleştirdiğimde eyvah demiştim. ama çok bozuk yerlerde gezmiyorsanız sabit maşa iyidir. özellikle turlarda mtbcilerin hantallıklarını görünce bi daha seviyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Ben de bir bisiklet almak için araştırma yapmaktayım. Sedona 410 un 2016 model sarı rengine bayıldım fakat Sivas ta yaşıyorum ve burada ne sedona bayisi ne de yetkili servisi var. Bu yüzden salcanonun city wind 40 ına yöneldim. Bu wind serisi bu sene yeni çıktı ve bende bu bisiklet hakkında ki değerli düşüncelerinizi merak ediyorum bana yol gösterin lütfen.

(link)

@Burak1355 Benim bulunduğum yerde servisi var ama 410 yoktu. Peşin 1000 tl fiyatı duyunca burdaki satıcıya eğer aynı fiyattan getirebiliyorsa alacağımı yoksa ankara performanstan alacağımı söyledim. 1000 tlye getiremedi ve ankaradan aldım :harika: 410dan şaşmayın.

Evet elinde 1 tane 52 kadro mavi kaldi dedi yalan mi bilemem. Saridan bi 44 kadro bir de 56 kadro vardi

Geri