Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
@honeybadger önceki bisikletlerde sele-toto uyumu için biraz zaman ve km geçmeli diyordum. Çünkü daha önce de toto ağrısından dolayı jelli kılıf almıştım. Kılıfı bir süre sonra çıkardığımda ise alıştığımı gördüm. Kılıfın gereksiz olduğunu zaten toto -sele uyumu için demek ki zaman geçmesi gerekir diye düşünmüştüm. O nedenle burda 410 selesi hakkında kötü yorumlara da karşı çıkmıştım. Fakat gel gör ki 410 selesine uyumu halen sağlayamamam üzerine btwinden aldığım o kılıfı tekrar kullanmaya başladım ve rahat etmeye başladım. Yine bir süre daha kılıfı kullanıp sonrasında tekrar bi bakacağım duruma.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Şu an internetten jel selelere bakıyorum. Decathlondan aldığınız ürün hangisi?

@gercek umurcan başa gelen çekilecek,o günler gelsin de alabildiğim kadar indirim alırım artık,olmadı mecburen kıyıp parayı alıcaz:)

arkadaşlar internetten almıştım 410 u ama işlerimin yoğunluğundan henüz binemedim ama kurulumunu ve fren ayarlarını kendim yaptım sadece lastikleri inik onu da bugün şişirip bi başlandıç yapmayı düşünüyorum. size sorum zincirleri ilk etapta yağlamak gerekir mi elledim yağlı gibi ama. teşekkürler

Koruma yağı üzerinde var, hemen yağlamana gerek yok. Hayırlı olsun.
@vamosbien

@vamosbien en başta fren pabuçlarını çıkar at iki çift baradine 3 renk tak yoksa leş gibi siyah siyah dökülüyor üstündeki jant kirleniyor sürekli bir de seleye çözüm bul bence arkadaşım yağa gerek yok güle güle kullanın

bugün frenleri iyi bir deneme fırsatım oldu. takla atmamla sonuçlandı bu deneme :snzdglsn:
bende veya bisiklette birşey yok şükür ama aklım gitti yani

@gercek umurcan dikkat et frenler iyi gercekten. Kucukken on frenleri ozellikle ayarlardim ki basinca dimdik dursun bisiklet. Bir gun ayari tuturamadim kafa ustu cakilmistim senin durum aklima getirdi.

Bugun biraz alis veris yaptim isyerinde kilit sorunu oldugu icin sabit kalacak sekilde bi kilit aldim yanimda tasimayacam. Zefalin co2 fiyati uygun geldi aldim 30tl idi.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160321/0002c12cf5fca3aacd6212788fe1bf99.jpg

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@vamosbien
Sedona markalı bisikletlerin kronik rahatsızlığı selelerinin oldukça konforsuz olması. Kısa mesafede olmasa da uzun sure sürüşte son derece rahatsızlık veriyor. @poet sanırım bunu ima etmiş. Uygun fiyata sele kılıfı almak iyi sonuç verebilir. Gerçi ben de Sedona kullanıcısıyim ama çok büyük bir sorun yaratmadığı için henüz kılıf almadım.

• Beğen
Tepkiler: poet ve vamosbien
@Togursamsun ballandıra ballandıra kafasını şişirdim alınca iyiki almışız diyo şimdi [emoji4]

@Aquarius Bu yazıyı okumamıştım ama bende buna benzer bi yol izlemiştim. Bisikletle tur yapan çiftleri ona anlatıp onları gösteriyodum ona. Oda gayet ilgiyle dinliyodu. Sonra benden bile istekli hale geldi en sonunda aldık ve şimdi her fırsatta yollardayız [emoji3]

Geri