Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Borla hakkında

bende erdoğanlardan aldım bisikleti. aslında renk olarak kırmızı istiyordum ama sadece mavi kaldı dediler. iyi dedim yollayın sedona sedonadır :) ama bisiklet geldiğinde gördümki maviside çok güzel duruyor. bu böyleyse kırmızı ve siyahı daha güzeldir heralde :)

istanbulda gezmediğim yer kalmadı. ama sedona yok yok. bu sezon üretilmeyecek dedi bütün bisikletçiler. bende bekleyemedim önümüzdeki sezonu mavisini aldım :)

Scudo
uyum konusunda bişey yazamam ama kadro çok güzel. Sedona tercihin çok iyi olmuş.

arkadaşlar ben bu üçünden birini alıcam allah izin werirse bu hafta size göre fiyat we performans açısından hangisi daha iiyidir çok kararsızım kullanan, daha önce kullanmış arkadaşlar weya fikrini danışmak isteyen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim :)

Üçü de fiyatının hakkını veren bisikletler. Ancak üçünden illâ birini seçmek gerekiyorsa Ameoba Hussar derim ben.

arkadaşlar türkiyenin en büyük forum sitesinde bu markaları kullanan arkadaşlar yokmu 2 kişi mi war fikri olandamı yok :(

Kimseden cevap alamıyorsun çünkü daha önce bir milyon defa sorulmuş ve bir milyon defa cevaplanmış bir konu açmışsın. Forumda aynı soru her gün soruluyor ya da bu soruya da cevap olacak başka tavsiyeler veriliyor. Önceki konuları birazcık okusanız, bisiklet tavsiyelerini birazcık inceleseniz her gün bin kere aynı konu dönüp dolaşmaz. Siz de neden kimse bana cevap vermiyor diye üzülmezsiniz.

bu arada bence de Amoeba Hussar, diğerlerinden daha iyi bir bisiklet.

Merhaba kardeş sedona 711 v kullanıyorum memnunum bisikletimden. Giriş için yeterli bir bisiklet olarak görüyorum, modifiye acık bir kadrosu var ilerleyen zamanlarda; ama sorun olan bir şey var sedona 711 üretimi bu sezon durmuş , bildiğim kadarıyla. bulabilirsen sedona 711 öneririm..
Gelelim kron xc 1000 2008 kron xc 2000 kullandım kullanışlı bir kadrosu var modifiyeye acık , sürüş keyfi gayet guzel bir bisiklet ; xc2000 ile xc 1000 arasındaki tek fark ise disk fren var xc2000'de xc 1000 v frendir... Yani boyuna göre bulabilirsen xc 1000'de alabilirsin...
Ameoba Hussar hakkında her hangi bir fikrim yok çünkü kullanmadığim bisiklet hakkında fazla bilgi vermek istemem...
Dediğim iki modelden birini alırsan kesinlikle pişman olmayacağını düşünüyorum..Memnun kalırsın bisikletlerden..

hımm anladım nerden almamı önerirsiniz sedona sd711-v bildigim bir yer yok istanbul leventte oturuyorum en yakın shop nerdedir sizce?

@taxi_15

dalgacı birader kactane aynı amaçlı başlık açıyosun sorduğun sorulara bak nerden 711 alabilineceğide sorulurmu az biraz araştır google a sedona yaz sitesine gir bak bakalım bayileri nerde onudamı foruma soruyosun

teşekkürler.. kadro gerçekten çok güzel.. fotoğraflarını en kısa zamanda göndericem..

istanbul' da hiç bir yerde 711 yok.. hatta türkiye' de yok!.. benim geçen haftam bunu araştırmakla geçti.. ben de bundan dolayı 751 kadrosuna 711 ekipmanlarını toplattım Ankara Erdoğan' lar bisiklete.. ara yardımcı olacaklardır.. 711' den çok daha güzel bir kadro bence..

sd751 in 20 inçlik kadrosu warsa bnde toplatırım o zmn kaça patlar bu bana?

arkadaslar sedona 711v yle baslıktada belirtiğim gibi geotech dakar ve neon karsılastırılabilirmi?? kalite olarak performans olarak??
dakarda vede neonda disk fren var hidrolik olup olmadıklarını bilmiyorum...

711v de v fren var

sizce sedonayımı tercih etmeliyim yoksa geotechmi??

@tamerbasaga

araştırdım hiç bi yerde bulamadım ne borla war nede 711-v çok biliosan bi yer söyle demesi kolay dalga amaçla deil kendini kasma sn satın alıcam rahat ol:boese157:

kadro ve parçaları için bisi söyleyebilecek varsa yorumlarınızı bekliyorum

teşekkürler....

arkadaslar sedona 711d deki disk frenler hidrolikmi??
birde 771v inin siyahını bulmak mümkünmü acaba...???

@taxi_15

söylemiştim daha öncede sedonanın borla ve 711 in 18 kadrosu yok hiçbiyerde üretimi durmuş ben üsküdar bayisinden almıştım borla alıcaktım kadrosu yok diye 711 v aldım iyiki almışım

sizin ikametinize uygun istanbul bisikletle kaçkar bisiklet var diğer bayilerden almanızı tavsiye etmem bisikletin ilk bakımı sonraki bakımları var aldığınız yere götürmenizde fayda var ama aracınız olsada bisikletlede gitseniz uzak yere gitmek istanbul trafiğinde problem sedona ile kron başabaş hatta kron 1000 in siyahı daha iyi duruyor illa sedona diyosan beklemen lazım acil diyosan kronada ii diyolar

Geri