Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Borla hakkında

Scudo
Size Bır Sorum Olacak Ben Kadro olarak 711 i secsem
Ustune Uygun Fıayta Ne Topalyabılırm(Mtb ye yenı basladım Ona Gore Bısıler Secersek Sewınırım) :D We Toplam Kaça Patlar?

• Beğen
Tepkiler: Mithrelios
hayırlı olsun kardeş, hangi bayiden ne kadara aldın parça değişimi yaptırdın mı ?

@ibrkyk

ilk mesajı bir kez daha oku fiyat ve değişim konusunda yeterince açıklama yapmış... ha tek tek şunun yerine şu şunun yerine şu da yazılabilir ama gereksiz... zaten resimlerde bayağı açık üzerinde neler olduğu... güzel çekimler, güzel bisiklet... Hayırlı olsun, kazasız belasız...

bu iki bisiklet arasında kaldım.kron un izmirde bayisi yok ama sedona nın iki tane var, servis hizmetini de düşünürsek hangisini seçmeliyim.
(link) den volume birden sedona borlaya ulaşabilirsiniz.
(link) bu linkten de kron a ulaşabilirsiniz . fiyatları nerdeyse aynı.yardımlar için sağolun.

arkadasım güle güle kullan kazasız belasız insallah
ben birşey sormak istiyorum acaba sedona borla kadrosuna 711 componentlerini toplasak nasıl olur böyle bi şansımız varmıdır acaba???

çok güzel olmus çünkü kırmızzı kırmızı güle güle kullan tekrardan....

arkadasım güle güle kullan kazasız belasız insallah
ben birşey sormak istiyorum acaba sedona borla kadrosuna 711 componentlerini toplasak nasıl olur böyle bi şansımız varmıdır acaba???

çok güzel olmus çünkü kırmızzı kırmızı güle güle kullan tekrardan....

NOT:iki kullanıcıda aynı yanlıslıkla dieriyle yollanmıstır yanlıslık olmasın diye tekrardan bu kullanıcı ile aynı ileti tekrar yollanmıstır...

Bana kalırsa bu ikisi arasından Sedona Borla daha iyi bir tercih olur. Çünkü donanımları biraz daha iyi. Ayrıca İzmir'de yaşadığın için Sedona servis hizmeti açısından da iyi bir seçim olur

Sedona 711 V modeline 761'de kullanılan "VİTRA Gidon, Boğaz ve Sele borusu" nu taksak olur mu? Olursa artısı eksisi nasıl olur? Anlayan arkadaşların görüşlerini beklerim. Teşekkürler

Geri