Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Borla hakkında

@katabolism

şimdiye kadar sıfır olarak 5 pedal aldıysam 2 sinin reflektörleri yarım saat içinde diğerlerininkide 1 hafta içinde düşmüştür hatta kalanları sinirlenip çıkarırım genelde.benim sağlam bildiklerim bitek eski külüstür bisikletlerde plastikler oluyor.reflektör yarıya kadar içinde bulunduqu için onlardan düşmüyor;)
 
Scudo
@MTB-BiKEFarklı bölümlerinde inceltlmiş boru çeperi demektir. Bu yöntemle aynı sağlamlıkta daha hafif borular elde edilir.
 
kararımı verdim 711 alıcam istanbulda bu bisikleti en ucuz kaç paraya ve nerede bulabilirim acaba bisikletten anlamadığım için bide bu bisikleti aldıktan sonra herhangibi bir masraf yapmam gerekiyomu acaba
 
@Eziq_Chuk

masraf derken aksesuar için masraf yaparsın..
bisikleti alırken hediye istemeyi unutma :)
pompa, sele altı çantası, kadro koruyucu, barent birde suluk :)
içlerinden bir kaçını mutlaka iste. fiyat konusuna gelince sedonalarda pek esneme yapmıyorlar..
peşin alırsan %10 bir indirin yapıyorlar liste fiyatına.
sen yinede bir kaç yeri araştır..
kolay gelsin..
 
benimkiler de düşmüştü bir ikisi hepsini söktüm. pedallarimdan ise memnunum içine, bilyalarina kadar açtim baktim hafif güzel aletler ama reflektörler genel sorun sanirim.
 
Selamlar Sedona hikayemi biliyorsunuz Borla 16' siyah almak üzereyim fakat 350 ytl son nakit fiyat iyi midir? Bir de isteğim üzerine üzerindeki lastikleri, V motifli yani F1 desenine benzeyen lastiklerle üste para vermeden değiştirebilirim dedi. Genel olarak asfalta uygun mudur bu tip lastik? Satın alacağım yer servisinin tamamını karşılarım dedi yani herhangi bir yeri ne şartta olursa olsun kırılırsa, bozulursa getirin değiştireceğim dedi. Aslı bisiklet onlara öyle söylemiş. Hangi parçayı isterseniz ücretsiz gönderiyoruz demiş kadro dışında. Bu şartlarda bu bisikleti almam uygun mudur?
 
orda olması şart değil düşeni al sırtına kaskına koy daha fazla dikkat çeker;)insanlar aşağı pek bakmaz ama yukarısı daha çok bakılmaktadır;)
 
jhan kardeşim sen nerden 330 ytl fıyat verdıler daha detaylı bılgı verırsen memnun olurum kardeşimm
 
slm arkadaşlar sedona borla ıyı bır bısıklet gırış için uzun zaman sonra bende bısıklet bınmeye karar aldım kuzenlerımle beraber araba bıraktım bısıklete bınmeye başlıyacam borla almayı düşünuyorum hayırlısı artıkk herkese bol pedallar
 
Esoser KardeŞİm Fiyati Hangi Bisikletciden Aldin Benide Bilgilendirirsen Memnun Olurum Vede KaÇ Model 2008'mi Bu Konularda Bilgi Verirsen Memnun Olurum KardeŞİm Şİmdiden Hayirli Olsun Bisikletin KardeŞİmm
 
Hayrli Olsun KardeŞİm Bisikletin Bol Pedalli Gunler Dilerimm Fotoda Koyarsan Memnun Olurumm
 
5. saatte her 2 pedalın da arka reflektörlerin mandalı kırıldı, biri düştü, diğeri de düşecek.
O kadar abartılacak bir durum değil.
Takmayın, takıntı yapmayın.
Sinir bozucu bir durum biliyorum ama takmayın.
Kırıldığı an spd alacam dedim.
Gerçi alacaktım zaten ama biraz daha acele edecem.
 
Bisiklet 2008 model ama bu fiyata daha vereceğini sanmıyorum..Bana özel verdi. Zaten en son 400 den aşağı bulman çok zor dedi. Kendime de almak istedim fakat 350 ye 1 tane veriyor..Bende eşime alıyorum..Daha sonra da kendime alıcam..İstanbul da bi bayiden alıcam..
 
  • Beğen
Tepkiler: sessiz_dj
@encralis

elbette takılacak bir şey değil. Ancak ne olursa olsun bunun bir ederi var. Kimse sana bedava mal veriyormu? Ve elbette sorun sadece maddi değil. Alacak arkadaşlara fikir vermek niyetimiz yoksa ben sorunumu zaten çözerim. Ama giriş seviyesi dedik diye bu kadar çabuk hırpalanmaya başlamasıda kabul edilecek değil. Başka pedal takıp 20 lira pahalı satarsın bana bunları söyletmezsin demi ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: felis911
benim pedalların zımbırtılarıda düştü. sorun edilecek birşey değil
o pedallar gayet güzel pedallar güle güle kullanın
 
Geri