Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Trek 3900 den bahsetmişim , 3700 ü unutmuşum , bu bisiklete de olumlu yorum yapamacağım , güzel beyaz rengi haricinde artısı olmayan bir bisiklet ;)

Scudo
trek 3700 ile 711v arasında kaldıysanız 711v almanızı tavsiye ederim çünkü 3700'ün maşası çok kalitesiz lockout veya sertlik ayarı bile yok düz maşa sadece

Peki arkadaslar trek 4300'un rakibi hangı model sedonada .751 mi ? 711 ıle arasındakı fark nedır

sedona 711 al kardeş .ben bır senedır sedona 711 v break kullanıcısıyım gayet memnunum acıkcası arazıde olsun asvaltta olsun istediğin verımı alacaksın ileride 27 viter yaparsan daha cok memnun kalcaksın trek dıosan'da daha ust model bır trek düşünmenı önerırım kardeşim...

daha üst model eşittir = çok para :)

o zaman sedona 711 v break senın işini görecektır sakın mekanık dısk frenlı 711 modelı alma derım sana benım gıbı ilerde 27 li sistenede gecersende cok rahatlıkla kullanırsın vede suruşde keyıf alırsın.Yarişlara sanırm katılmayı düşünmuyorsun kız arkınle beraber sahıl turu fılan yapacaksınız onada 711 alabılırsın kardeş...

benim sorun orta göbekte değil arka tekerlekteymiş, eşim bana arkadan çarpıp düşmüştü, darbe almış arka teker dediklerinde hatırladım... çözüldü sorun :)

Arkadaşlar Sedona'ların Kron'ların şuyu kötüymüş, burasında sorun varmış demek çok saçma. Hepsini üreten firma ya shimano ya sram. Eğer sorun varsa shimano veya sram ekipmanınızda sorun vardır. Küçük bir sorun için tüm markayı karalamaya gerek yok...

merhabalar borlada maşa kilidi yok fiyat 550 TL kardeşim 650 tl ye ne yapmışlar acaba diyosun ama kullanan bilir ne yaptıklarını çok memnunum

50 lıra fark verıp 711 alınabılır.boylece kılıtlı bır masaya sahıp olabılırsınız dıye dusunuyorum

711 v 650 TL'ye yeni aldım 2 hafta oldu borla daha ucuz 550 TL civarında;)Çoookkk memnunum 711 den şimdiden 400 km yol yaptım hedefım 1 ayda 1000km:S

sen ne saçmalıyorsun tekkanat.
burası ciddi bir müessese.senin gibilerin burda işi olamaz.
çok saçma şeyler yazmışsın.biraz kendinden utanmalısın

ya vallahi bende satıcam bianchi'yi,alıcam bi sedona borla!!ama sakarya'da nerde sedona satılır orası muamma:(

bendede jump vardı o amerikan kasa bisiklete nasıl para verdim hala inanamıyorum ve sattım borla ladım

yanlış birşey yazmak istemiyorum ama zaten 751 ve borlanın kadro şekilleeri aynı bence çok güzel olur zaten borlada modifiye edilebilir bir bisiklet

Geri