Şöyle düşünmüştüm hocam. Amortisör ile olmayan fiyatlari ayni. Almışken amortisörlü alıyım zaten yolum 10 dk demiştim. Fiyat sizce nasil yorumlar mısınız@Sirri42
Amotisörsüz olanı al bence şehir içinde kullanacaksan.
46 kadro size uygun olacaktır.Merhaba arkadaşlar. Şehir bisikleti olarak Bianchi Touring 713 almayı düşünüyorum. Fakat hangi kadro boyu bana uygun karar veremedim.
Boyum 1.68
Bacak boyum 82
Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler cevaplarınız için. Ozman pahalıymış v frendi. Aksesuarlar derken neler oluyor mesela yada sıfırda neler olmuyor?@Sirri42
V fren olanı liste fiyatı 1600tl. Peşinde 1400 1500 TL ye alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Disk fren olanı 2000tl. 1800 liraya alınabilir. 1200 lira disk frenli model içinse biraz daha pazarlıkla olabilir bence. V fren içinse çok yüksek fiyat. İkinci el bisikletlere ekstra aksesuar olmadığını varsayarak yorum yaptım.
46 kadro size uygun olacaktır.
Fiyatlara baktm da 2000 tl den assagi yok hocam. 1600 yazan mossonun sitesinde fakat satış sitelerin hiç birinde o fiyata yok. 2300 bandında şuanda@Sirri42
Arka bagaj, çantalar, km sayacı gibi aksesuar olabilir. İkinci elde kimi komple veriyor bisikleti. Kimi de boş haliyle. Fiyatı kıyaslarken onlara da dikkat etmek lazım.
Fiyat uygunsa alınabilir. Piyasada bisiklet bulunmuyor zaten. Beklemeyi düşünmüyorsan al.@Heraklia carraro Sportive 220 modeli nasıl hocam. Şimdi bisikletçiden geldim mosso yok beklersen 1 aya gelir dedi zamlı gelecek dedi. Elinde carraro sportive 220 var uyguna verecek ufak cizigi var sizce almali miyim yoksa legarda 2021 mi almalıyım